Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Vieczor94
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Vieczor94
Moja pierwsza praca....

Raphael Schäfer
prosze o oceny....
voytazz13
no to tak:
- dawaj screeny w wiekszej rozdzielczosci
- nie wiem jak jest na fotce, ale na pierwszy rzut oka za duze czolo
- przekrzywiony troche w swoja prawa strone
- chyba jako udane mozna zaliczyc bmp, bo z tym czasami bywa naprawde tragicznie smile.gif
- no i pokaz fotke koniecznie, zeby podobienstwo okreslic smile.gif
pozdrawiam
naczelnik5
tak na 1 rzut oka to tak jak pisal poprzednik za duze czolo, wyrownaj twarz bo jest za bardzo w lewa strone , popraw te ciemne kanty po lewej stronie na dole twarzy,zmapuj lepiej nos bo chyba nie widac dziurek biggrin.gif ( chyba ze tak bylo na focie ) no i wlosy za bardzo nachodza na uszy , bmp niezle ci wyszlo , tak wiec wnies poprawki i zrob wiekszego screena i daj fotke dla porownania , jak na 1 twarz nie jest tak zle smile.gif
Paput
OMG.
Popraw to co napisali poprzednicy a wszczegulnosci wysotrz bmp bo takie rozmazane to lipa
Vieczor94
dzięki poprawie to co napisaliście....fotka.... jest taka:D:D

a odnośnie nosa taki ma...;];]
voytazz13
no to tak:
- zupelnie inny ksztalt oczu
- brode zrob bardziej szpiczasta
- wyprostuj usmiech
- uwydatnij troche brwi smile.gif

i pokaz jak wyglada na poprawkach na wiekszym screenie

pozdro
Vieczor94
już niewiele zostało...za 1 h dam finala.....
Vieczor94
sory że post pod postem...ale miałem formata i nie mam binów....zrobie innego...albo jeszcze raz zrobie tamtą..;];]
BadNewz
Niestety, nie mogę powiedzieć nic dobrego o tej twarzy.
luigi7
niestety jest tragedia;/ ja bym czegos takiego na forum nie pokazal.
KONIECZNIE, oblukaj tutki i spedz troche czasu nad jedna mordka:)
powodzenia smile.gif
Vieczor94
wiem...ale tak...bmp dobrze mi wychodzi.... sad.gif a potem nie...
BadNewz
Sory, ale nie powiedziałbym, że to jest dobre BMP... Obejrzyj tutorial JayM07, może Ci pomoże.

Właściwie to wszystko, kolor, wtopienie takie jakieś dzikie... Pokaż lepiej jak wygląda w normalnym rozmiarze.
Vieczor94
a co jest w nim nie tak?..
Vieczor94
jak chcesz możesz brać go sobie, tobie on sie przyda... ja dam sobie chyba jednak spokój z twarzami..smile.gif
BadNewz
Na pesfaces w temacie z fotkami masz na ostatnich stronach paczki z fotkami zawodników Bundesligi... Popróbuj na nich. Ściągnij ten tutorial i obejrzyj go ze trzy razy... A podczas robienie textury nie kombinuj tak bardzo bo tego meceldera to przekombinowałeś właśnie... A jak będziesz robił model, to rób sobie screeny i porównuj w fotką i poprawiaj po trochu, aż uznasz, że jesteś w pełni usatysfakcjonowany wynikiem swojej pracy...
Vieczor94
ok...dzięki za rady..pozdro. wink.gif ale tak i tak kończe z twarzami....to nie dla mnie...;];] kto hce niech bierze i przerobi sobie BMP Metzeldera...pozdro;)
norek
CYTAT(Vieczor94 @ Aug 22 2008, 23:46) *

Jedna z wiekszych tragedii jakie widzialem.
Vieczor94
dzięki....tego się spodziewałem....;];]wole nie wystawiać więcej twarzy..wink.gif
luigi7
CYTAT
dzięki....tego się spodziewałem....;];]wole nie wystawiać więcej twarzy.. wink.gif

wystawiaj:) nikt Ci nie broni:) tylko posiedź trochę nad jedną, bo niestety takie coś co dałeś nadaje się tylko do krytyki
reS
CYTAT(Vieczor94 @ Aug 23 2008, 00:15) *
ale tak i tak kończe z twarzami....to nie dla mnie...;];]

po prostu jesteś leń i tyle smile.gif
robisz w oedicie 2 min albo i w ogóle po czym dajesz coś takiego na forum.
trzeba dużo ćwiczyć i spędzać wiele czasu nad jedną mordą wtedy będą efekty.
jeżeli nie umiesz skupić uwagi nad konkretną czynnością dłużej niż godzinę to robienie mord może faktycznie nie jest dla Ciebie smile.gif
Vieczor94
CYTAT(luigi7 @ Aug 23 2008, 06:47) *
wystawiaj:) nikt Ci nie broni:) tylko posiedź trochę nad jedną, bo niestety takie coś co dałeś nadaje się tylko do krytyki

ok, pobawie się z tym Metzelderem i jak będe zadowolony to dam na forum..smile.gif
Damian.
Na BMP dawałem ci tutka.
Masz na model:
http://www.pesfaces.co.uk/forum/viewthread...&rowstart=0

ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
ćwicz
Vieczor94
co mam zrobić jak zjebał mi się Bin? pomocy, szykuje się fajna morda..al coś przekombinowałem;/
naczelnik5
napisz moze cos wiecej o tym binie , jak sie zjebal ? jaki komunikat wyskakuje itp tongue.gif
Vieczor94
już wiem co to za błąd..przez przypadek przestawiłem dwie kropy których nie można ruszać..i już trzeba od nowa zrobić ale już robie dzisiaj wydam wersje początkowąsmile.gif
bartek-brt
CYTAT(Vieczor94 @ Aug 23 2008, 22:34) *
już wiem co to za błąd..przez przypadek przestawiłem dwie kropy których nie można ruszać..i już trzeba od nowa zrobić ale już robie dzisiaj wydam wersje początkowąsmile.gif

1. to nie przez to
2. lepiej początkowej nie pokazuj:)
Vieczor94
a przez co?.. mniejsza z tym....temat do zamknięcia...nie mam nerwów do robienia tych twarzy..;];] leń jestem i tyle smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.