Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes2009 - Brak Reakcji Klawy On-line
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
courteneycox
U mnie z kolei podczas on-line fixuje klawiatura i to w ilosci dwoch:(

Na single player jest OK, natomiast podczas gry w sieci od razu badz po paru sekundach goscie nie reaguja - koles potrafi np. przebiec pol boiska pod swoja bramke, a ja nic nie moge zrobic... Sprawdzalem dwie klawy i to samo, do tego gralem on-line na nich CoD4 i FIFA09 i dzialaja bez problemow...
Po prostu mistrzostwo swiata.

Szukam w google gdzies rozwiazania i nie hu-hu... Mial ktos cos takiego, a moze ktos slyszal o czyms takim, chocby w przypadku poprzednich serii? 

courteneycox
Tak uscislajac to np. gralem Legends w necie z 4 os. i 20-30 sek. mi klawa nie dzialala (koles sobie biegal gdzie chcial, zwykle gdzies zapieprza po prostej;) i 20-30 sek. jest wszystko OK. I tak w kolko... masakra:/ Do teraz nic nie znalazlem o co moze biegac.
courteneycox
Widzialem, ze kilka osob ma podobny problem...

Szukalem poprzez "Wlasciwosci" -> "Ustawienia" -> "Zaawansowane" -> zakladka Karty (mam Radeona HD 4850 PowerColor), ale nie ma w ogole tam w szczegolowych jakis opcji odnosnie 3d, czy cos w ten desen... jedynie sa odnosnie sterownikow, ale to mam wgrane aktualne (z 15 pazdziernika)...

Najsmieszniejsze, ze zainstalowalem gre na drugim kompie co ma GF 61(30?), vram 128, RAM 992 MB(!) z rodzialka 800x600 low details i MP dziala jak nalezy - goscie reaguja poprawnie, nie biegaja po swojemu...

Normalnie masakra jakas... :/

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.