keraj27
May 19 2010, 21:33
Zacznę dziś prace nad ofem na sezon 2010 oczywiście do PES-a 6. Najpierw chcę poznać wasze opinie i które ligi czy drużyny chcecie mieć w tym ofie

Zacznę mego ofa od czystego pliku tzn pierwszego ofa stworzonego przez grę

staty graczy będę przede wszystkim brać ze strony
http://pesstatsdatabase.com/ a resztę z innych źródeł(np innych ofów). Po skończeniu ofa skompletuje kitserver ze strojami. Później jak starczy zapału i czasu postaram się o twarze buty i inne takie rzeczy ale przede wszystkim sam plik OF

czekam na wasze odpowiedzi w sondzie i posty czy warto się za takie coś brać i czy wam się przyda

pozdro
kajoj20
May 19 2010, 22:56
CYTAT(keraj27 @ May 19 2010, 22:37)

Zacznę dziś prace nad ofem na sezon 2010 oczywiście do PES-a 6. Najpierw chcę poznać wasze opinie i które ligi czy drużyny chcecie mieć w tym ofie

Zacznę mego ofa od czystego pliku tzn pierwszego ofa stworzonego przez grę

staty graczy będę przede wszystkim brać ze strony
http://pesstatsdatabase.com/ a resztę z innych źródeł(np innych ofów). Po skończeniu ofa skompletuje kitserver ze strojami. Później jak starczy zapału i czasu postaram się o twarze buty i inne takie rzeczy ale przede wszystkim sam plik OF

czekam na wasze odpowiedzi w sondzie i posty czy warto się za takie coś brać i czy wam się przyda

pozdro
Masz chyba sporo wolnego czasu jak chcesz sie sam z tym uporac

bo zapału odmówić ci nie można
keraj27
May 19 2010, 23:10
po maturach to wiesz ^^ trochę wolnego czasu wiec po świecę mej ukochanej grze

na razie zrobiłem Arsenal :

Uploaded with
ImageShack.usbędę się starał cały skład robić wraz z młodzikami

jeżeli chce ktoś z czymś pomóc to pisać na PW

piszcie w postach najwyżej te ligi bo nie mogę ograniczyć wyboru w opcjach do 5 ;/
dobranoc
Tolox11
May 20 2010, 00:26
Miss Bundesliga in the options.
keraj27
May 20 2010, 20:21
CYTAT(Tolox11 @ May 20 2010, 01:30)

Miss Bundesliga in the options.
dodałem tą niemiecką ;D czekam na głosowanie to zacznę tworzyć coś więcej
Tolox11
May 21 2010, 00:32
Fantastic idea, hope you continue editing OF. I would like to keep the same structure of Ekstraklasa Patch, for me the best. With the best leagues even i always thought to use leagues from:
- Premier League, England
- Bundesliga, Germany
- Ekstraklasa, Polska
- Serie A, Italy
- La Liga, Spain
And use the other league to put a lot european teams like Galatasaray, Panathinaikos, Dinamo Zagreb, Partizan, etc.
Kolego Keraj: ja robiłem swojego własnego OF'a i wiem ile to jest pracy . Podziwiam cię że chcesz się za to zabrac Szacun

a co do tego czy to się przyda to z pewnością taaakkkk !! ;D Pozdrawiam i życzę miłej pracy
Bawisz się w archeologa? Widziałeś datę ostatniego posta?//Orange_91
keraj27
Jul 14 2010, 20:17
robię a właściwie edytuje na razie sobie ofa Ekstraklasy patch 08/09 a potem tego bo nie mam czasu na tak duże poprawki bo samemu jednak ciężko ;D
zgredzik90
Aug 18 2010, 14:25
Więc kiedy można spodziewać się tego Of ??
keraj27
Aug 18 2010, 20:17
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 18 2010, 15:29)

Więc kiedy można spodziewać się tego Of ??
na razie nie mam tyle czasu ... praca itp... jak zrobię to wydam ... powoli mi to idzie...