Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bitwa Pod Grunwaldem - Pomysł Na Weekend
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Florian
Dnia 14 lipca 2007 (sobota) na polach w miejscowości Grunwald odbędzie się inscenizacja jednej z największych bitew średniowiecza. Zapraszam wszystkich serdecznie na takie nieco inne spędzenie weekendu. Oprócz głównego punktu czyli "zorganizowanej bójki z użyciem niebezpiecznych narzędzi" (czytaj bitwy laugh.gif ), w której weźmie udział około 1000 osób, impreza oferuje wiele innych rozrywek dla całej rzeszy turystów (lunapark, koncerty, pole namiotowe, ogródki piwne i inne takie). Więcej szczegółów na stronie http://grunwald.hanzeatycki.pl/

Mała fota na zachętę ph34r.gif

Autor postu będzie walczył dzielnie po stronie polskiej, z zamiarem przeżycia wink.gif
Pelas
Aha:D będe...biggrin.gif xD mieszkam 30 km... od Grunawaldu...w Olsztynku.... bardzo polecam Wam tą impreze.... ja praktycznie jestem tam co roku....świetna zabawa:D Florian rozumiesz, że będziesz walczyłbiggrin.gif xD???
snok3r
swietna sprawa, szkoda ze grunwald to dla mnie 2gi koniec polski...fajne hobby i powodzenia w walce o zycie wink.gif
Florian
Wróciłem po tygodniu życia bez prądu, gotowania na ognisku, chlania miodu i piwa w karczmie, uganiania sie za białogłowami i lania się po głowach jakimiś stalowymi "prętami". Ano jakoś przeżyłem i dzięki za słowa wsparcia. Sama bitwa była najlepszą z inscenizacji jakie powstały. Brałem w niej udział o stronie Polaków a dokładniej w Chorągwi Ziemi Podolskiej (Złote Słońce na czerwonym tle). W pierwszym starciu naszym przeciwnikiem była Chorągiew Śląska zaś w drugim nieobliczalni Białorusini, którzy znowu okazali się lekko nadgorliwi i agresywni w wyniku czego na mym hełmie pojawił się nowy wgniot. Stało się tak za sprawą halabardy która na niego spadła. Właściciel tejże broni drzewcowej kilka sekund później otrzymał dwa strzały a mego nowego zakupu (śliczny tasak) a w chwilę potem dwa kolejne od mego sąsiada. Niestety jednemu z naszych jakiś białoruski czubek złamał potężnym uderzeniem nos. W najbliższym czasie powinienem mieć już jakieś zdjęcia, które z pewnością opublikuję. ph34r.gif
whan
no dobrze że na tej wojnie nie było "kibiców" legii tongue.gif
Florian
Cytat(whan @ Jul 16 2007, 19:03:53) [snapback]164324[/snapback]
no dobrze ?e na tej wojnie nie by?o "kibiców" legii tongue.gif

Oczywi?cie ?e byli. Nawet po bitwie s?ysza?em w naszej Chor?gwi ?piew "Legia mistrzem !" laugh.gif (tak na marginesie w mojej chor?gwi by?o troszk? ludków z okolic Warszawy). A jest to impreza mi?dzynarodowa wi?c byli tam kibice z ca?ej Polski, a tak?e z innych krajów Europy.
kusik
Booguurooodziiiiicaaaaaaaaa, dzieeeewiiiicaaaaaa! Fajnie tam macie pewnie smile.gif
Pelas
a fajnie było.... żebyś wiedziałtongue.gif gorzej było w niedziele gdzie pod sceną jak się wjeżdzało na to całą impreze ładnie jebało;D..... a co do bitwy.... to był mój 3eci raz:D(Zawsze jako widz biggrin.gif) i IMO rok temu było lepiej:D:P jakiś pajac sobie połamał wtedy obojczyk bo z konia spadł...:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.