Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z 'instalacją'
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Grzechu
Witam. Ja mam następujący problem. Ściągnąłem najnowszą odsłonę gry (RELOADED). Jak wiadomo, mam 31 plików .rar, które trzeba wypakować. Jak sądzę, powinien mi wyskoczyć obraz ISO (jakoś ok. 6gb) czy coś w ten deseń z tych plików. Niestety, jakoś przy 75% wypakowywania następuje jakiś błąd. Jest napisane, że za mało miejsca na dysku i że system NTFS obsługuje pliki większe niż 4gb. Zdziwiłem się, bo na dysku mam... 21 gb.

O co chodzi?

P.S: Używam oczywiście WinRAR'a.

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję, a także przepraszam za taki głupi problem, no ale... nie potrafię się z nim uporać. wink.gif
maverickpol
Nie wiem czy nie będzie zgrzytu że piszesz o wersji pirackiej.
A co do twojego problemu, masz partycje w formacie pliku FAT32 które nie obsługuje plików większych niż 4,5 GB więc dla rozwiązania problemu, ściągnij program - Partition Magic utwórz w nim partycje np: 10 GB w systemie plików NTFS i tam rozpakuj to co ściągnąłeś. Powinno byc Si - potem pozostaje Ci wypalić wszystko albo jakimś Virtualem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.