Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pes2011 błąd pomoc!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
grande222
Witam! Mam problem z nowym pes mianowicie po zainstalowaniu i probie wlaczenia wyskakuje mi błąd z tym "nie wysylaj". Wie ktos jaka moze byc tego przyczyna? w settings mam wszystko na good najnowsze starowniki do karty directx tak samo najnowszy, wiec w czym moze tkwic problem?
ricken18
Instalowałeś ponownie? Wygląda to bardziej jak błąd systemu, a nie gry. Masz Windows i sklepową wersję gry? Wyświetla jakiś kod błędu lub przyczyna? Wrzuć screen'a.
grande222
reinstall robilem 2 razy a błąd dotyczy pes2011.exe
Flet
Witam, mam podobny problem,
czy ktoś pomoże ?
prezes87
CYTAT(ricken18 @ Oct 10 2010, 19:06) *
Instalowałeś ponownie? Wygląda to bardziej jak błąd systemu, a nie gry. Masz Windows i sklepową wersję gry? Wyświetla jakiś kod błędu lub przyczyna? Wrzuć screen'a.

Oryginał czy pirat - nie ma żadnej różnicy. Znam osoby którym wersje sklepowe nie chodzą a ktos inny sciąga gry tylko z neta i mu wszystko działa. Napisz której wersji windowsa używasz.
Flet
XP

sprzęt:

Rodzina produktów: EX5635Z
Procesor: Intel Pentium Dual Core T4500 (2.30 GHz, 1MB)
Pamięć RAM 2048 MB (SODIMM DDRAM3,1066 MHz, maksymalnie 4 GB)
Dysk twardy 320 GB SATA 5400 obr.
Wbudowane napędy DVD-Super Multi DL drive
Typ ekranu Acer CineCrystal HD LED LCD
Przekątna ekranu 15.6
Nominalna rozdzielczość 1366 x 768
Karta graficzna Intel Graphics Media Accelerator X4500MHD
rejcik
CYTAT(prezes87 @ Oct 11 2010, 23:17) *
Oryginał czy pirat - nie ma żadnej różnicy.

Jak to nie ma różnicy zawsze może mieć złego cracka
Flet
Myślec że crack nie ma tutaj znaczenia, ale mogę się mylić.
Knl
panowie, no wygląda to na jakis błąd systemowy. możliwości są następujące:

1. ściągnijcie innego cracka
2. ściągnijcie inną wersję gry (lub kupcie)
3. jak TO nie pomoże, no to może pomoże format (no ale to jak wam naprawde zależy na pesie)

powodzenia
Shoocik
tez to miałem pomoże Ci oczywiście crack który zajmuję około 40 MB smile.gif
Flet
jakiś namiar ?
prezes87
CYTAT(Knl @ Oct 12 2010, 09:45) *
panowie, no wygląda to na jakis błąd systemowy. możliwości są następujące:

1. ściągnijcie innego cracka
2. ściągnijcie inną wersję gry (lub kupcie)
3. jak TO nie pomoże, no to może pomoże format (no ale to jak wam naprawde zależy na pesie)

powodzenia

Ale porady mu dałes biggrin.gif Ogólnie kup albo dysk sformatuj biggrin.gif Najprosciej nie? biggrin.gif Ja przez 7 lat dysku nie formatowałem i jakos sobie radziłem z takimi rzeczami. Tak więc Flet nie formatuj nic. Działające cracki zwykle znajdziesz na gamecopyworld. Na pewno jest tam do pesa. Jak też ci nie pójdzie to napisz. Cos się wykombinuje.

Flet
próbuje coś ogarnąć na gamecopyworld ale coś nie widać cracka

ps

cracka mam z RELOADED
Shoocik
http://hotfile.com/dl/75610068/695da80/pes2011.exe.html proszę bardzo mój plik exe który Ci powinien pójść dodaję również że problem kamery pod kątem na tym pliku jest rozwiązany.Pozdrawiam smile.gif
Flet
crack pomógł - wszystko śmiga :0 dzięki

do zamknięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.