Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TVP1 , EUROSPORT 2 , POLSAT FUTBOL , NSPORT , CANAL+SPORT,CANAL+SPORT 2 --->Scoreaboard by Galaktyczny
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Galaktyczny
TVP1 , EUROSPORT 2 , POLSAT FUTBOL , NSPORT , CANAL+SPORT,CANAL+SPORT 2 --->Scoreaboard by Galaktyczny

Screeny:

Download

Scoreboard
Tolox11
Very good scoreboards dziekuje bardzo !! troche pytanie, can you make scoreboard using 3 letters ? (for example Wisla WIS, Legia LEG)

Galaktyczny
CYTAT(Tolox11 @ Mar 26 2011, 16:59) *
Very good scoreboards dziekuje bardzo !! troche pytanie, can you make scoreboard using 3 letters ? (for example Wisla WIS, Legia LEG)

Ja dopiero raczkuje w tym temacie :] A więc nie oczekiwać cudów ;D Może z czasem zobaczymy
Patryk77
jak zmienić kamerę na poprzednią bo ta mi się nie podoba a nie mogę jej zmienić cały czas się rusza, a Scoreboardy nie działają a wrzuciłem do Kitservera??

nie działa zamiast Scoreboardów mam białe tła!!
Patryk77
Galaktyczny zajebiste scoreboardy oby tak dalej!!!!
M4TT
Proszę o wysłanie pliku ważącego 1kb z 0_text (593-608) należącego do tej tablicy wyników, którą znalazłem w twoim pliku unnamed_151 (e_text)

Galaktyczny
Hahahaha kawał shitu! Nie pobierać tego. Może jak znajdę czas zrobię lepsze bo już mam wszystko co potrzebne
osek23
a jak to wgrac???
reksio74
mam prośbe,mógłbys mi dorobić plik bin do tego scoreboardu- http://www.sendspace.pl/file/39e1846a48638c5d6ec95da

mam patch pes7 i gram w master league bayernem w bundeslidze,zamieniłem pliki tak jak nalezy i mam w ml scoreboard bundesligi ale ma on bardzo jasne pola w miejscu gdzie są nazwiska zawodników a czcionka w ml jest biała i prawie nic nie widac i chciałbym aby te pola były ciemne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.