Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Stadionów ? Proszę O Pomoc
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
maFiozo90
Mógłby mi ktoś powiedziec jak mam zainstalowac stadiony ? mam przykładowo stadion: WC1994 - Soldier Field, Chicago to w które miejsce mam go zainstalowac ?
malas2
synu naucz sie szukac^^ zanim zalozysz temat uzyj opcji SZUKAJ

oto link do niej jakbys nie mogl znalezc^^ http://board.issonline.pl/index.php?act=Search&f=92
maFiozo90
jakbym nie wiedział że jest wyszukiwarka :| zależało mi na jakiejś konkretnej odpowiedzi bo ja jakoś nie mogę znalezc..
Dominoz
Masz o tym info na forum.
Przez KitServera instalujesz stadiony.
Gwidon
jeżeli to jest folder "WC1994 - Soldier Field, Chicago" a w nim masz 6 podfolderów (minimum) dayfine, dayrain, daysnow , nightfine nightrain, nightsnow
to jest to stadion skonwertowany pod stadium Servera, wrzucasz go do folderu
PES \Kitserver\GDB\Stadiums\
i w grze masz wybór stadionu podczas wyboru koszulek- po wiecej info zajrzyj do pomocy od Kitservera wink.gif

hej
kryzek
Ja zainstalowalem stadiony ale w grze ich nie mam podczas wyboru koszulek sa tyko koszulki a stadionow ani śladu mozecie dac screana z tego menu co sie stadiony wybiera????
Dominoz
Jak sie nie umie wybra?, to faktycznie ani ?ladu xDDD

W momencie wybierania kitsów wci?nij "Page UP", i potem wybierasz stadiony cyferkami 8 i 9.
kryzek
dzieki za pomoc
Dominoz
Klikaj dopóki nie pojawi Ci sie fotka stadionu z KS na dole...
Masz kitsy, piłki, ustawienia jakieś i dopiero potem stadiony...

Ja pierdziele, to wszystko jest na forum i na issonline w poradnikach :/ :/ :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.