Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2008-online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
siekierolandia
pomcy heh zarejestrowalem sie niby wszystko jest ok , ale nie moge polaczyc sie z zadnym pokojem(choc mam wyswietlona liste pokoi) Mam neo czy to ma jakies znaczenie , a jak tak to co mam zrobic.Z gory dzieki pozdro
messinho_barca
Ja mam dokładnie to samo i także mam neo ktoś wie czy to ma znaczenie?biggrin.gif
Dawidi
ja mam neo i mam taki sposób na łączenie. ustaw sobie jaki mecz chcesz grac czyli to 10 minut np bo po co masz ładować mecze z 5 minut (jeśli nie chcesz) teraz dajesz szukaj i musisz w ciągu jakiś 4 sekund wybrać pokój. jeśli tego nie zrobiłeś to szukasz ponownie a jak już wybrałeś i cię nie połączyło to rozłączasz i szukasz ponownie. Ja tak sie podłączam do ok 60% pokoi.
messinho_barca
Niestety nie pomogło:-( Ma ktoś jakieś inne pomysły?
watt
problem leży w wew. IP. trzeba mieć zewnętrzne IP żeby grać w pes 2008 smile.gif
messinho_barca
Czyli nie mam żadnej szansy żeby zagrać w PESA 2008 mam nadzieję że to kiepski żart:/ w PESA 6 grałem normalnie. Niech ktoś mnie poratuję
watt
oczywiście, że masz szansę smile.gif musisz do kupić sobie usługę zew. IP. pogadaj z tp ile to u nich kosztuje itd...poza tym przeczytaj w tutorialu co trzeba mieć odblokowane żeby grać online i przy okazji możesz ich (tp) spytać się czy to blokują...
Chris de la Rosa
dupa... nic nie musisz dokupywac... Wejdz w start > Polącz z... > Pokaż wszystkie polaczenia... musisz miec w telefonicznych tylko jedna ikonke... musi byc ona bez czerwonego krzyzyka... reszte polaczen usun... i bedzie dzialac... pozdro
PLUSZAK
TUTAJ NIE CHODZI O ZEWNETRZE IP ! JA MIAłEM TO SAMO , TRZEBA WYłACZYC WSZYTKIE INNE POłACZENIE W OTOCZNIU SIECIOWYM I ZOSTAWIC TO GłOWNE TYLKO ! / GG 1460244 PISZCIE TO ZAGRAMY, MAM WRAżENIE ZE Z MIEJSCOWYMI LEPIEJ CHODZI ?/
siekierolandia
nadal nie dziala, nie wiem juz co mam zrobic, tragedia;/
messinho_barca
Super zadziałało!! Wielkie dzięki!! Teraz mogę normalnie grać on-line w PESA co z tego że są ogromne lagi:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.