Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem w ML i BAL
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Shuri
Na początek napisałem już w dziale problemów z PES i nic nikt mi nie odpisał przez długi czas może teraz mi ktoś pomoże dry.gif

No więc dochodze do podajże 17 tygodnia w BAL no i wywala do pulpitu . Podobna sytuacja ma miejsce w ML tylko że dopiero na drugi rok bodajże w 5 albo 6 mecz. Po re-instalu zaczełem od nowa i problem wciąż pojawia się w tym samym momencie

Aha jeszcze jedno komentator ma jakieś przycinki i zwiechy i powtarza wciąż tą samą kwestie dopóki nie strzele gola lub nie będzie czegoś ważnego
Swiezak
CYTAT(Shuri @ Oct 22 2009, 18:06) *
Na początek napisałem już w dziale problemów z PES i nic nikt mi nie odpisał przez długi czas może teraz mi ktoś pomoże dry.gif

No więc dochodze do podajże 17 tygodnia w BAL no i wywala do pulpitu . Podobna sytuacja ma miejsce w ML tylko że dopiero na drugi rok bodajże w 5 albo 6 mecz. Po re-instalu zaczełem od nowa i problem wciąż pojawia się w tym samym momencie

Aha jeszcze jedno komentator ma jakieś przycinki i zwiechy i powtarza wciąż tą samą kwestie dopóki nie strzele gola lub nie będzie czegoś ważnego

ja mam obecnie 14 jak dojdę do 17 to zdam relacje jak wygląda to u mnie smile.gif

jestem po 19 tygodniach w BAL i nic mi się nie dzieje
zigy
Witam!Miałem podobny problem,dochodziłem do któregos tygodnia i mnie wywalało.Grałem na patchu ekstraklasa,aż w koncu odinstalowalem wszystko i spróbowałem na czystym Pesie i teraz jest dobrze.
Shuri
Ja gram na normalnym bez żadnych dodatków czy jakich patczy :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.