Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2009 Aktualność
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sierak
Niewiecie czy składy będą aktualne na 2 września czy tak jak w fifie na 26 sierpnia. W demie składy śą nieaktualne a to razi po oczach. A i czy wymagania w pełnej wersji będą wyższe niż w demie bo chodzi na hight bez przycinki.
MakssPl
Wymagania powinny być takie same, składy też raczej się nie zmienią, ale przecież od czego jest EDIT MODE i OFy?! ;]
demondexter
CYTAT(m3xXx @ Oct 5 2008, 17:59) *
Wymagania powinny być takie same, składy też raczej się nie zmienią, ale przecież od czego jest EDIT MODE i OFy?! ;]

heh

//Jeszcze raz jak odpowiesz w ten sposób zostaniesz nagrodzony...
Mani3k
barman_2000
składy sie zmienia, Konami to nie EA co daje Fife zawsze ze skladami przed zamknieciem okna transferowego, mozecie to zobaczyc na filmikach na stronie głównej
mic
składy sa mega nieaktualne sad.gif
szkoda...

ale od czego jest edit wink.gif

pozdro!
Leszczu
Mega nieaktualne, tzn. z którego dnia mniej więcej? Sa tak jak w demie (czyli tragedia, bo Baptista w Realu jeszcze), czy powiedzmy tylko Robinho i Berbatova z tych większych nie zrobili? :>
mic
berbatova nie ma, saha dalej z silvestrem w manutd - to najbardziej sie mi rzucilo w oczy.
narazie jednak nie mialem czasu by wiecej pograc, gdyz caly czas mecze robienie Bayernu w grze, ktorego mi nie zrobili sad.gif

pozdro

btw - jesli mam sprawdzic jakiegos zawodnika w druzynie to pisac.
krzychu117
eh Ci piraci... wymagania na 100% takie jak w demie. Na temat gry wypowiem się po premierze bo wtedy ją dostanę.
dissident
CYTAT(mic @ Oct 16 2008, 06:22) *
berbatova nie ma, saha dalej z silvestrem w manutd - to najbardziej sie mi rzucilo w oczy.
narazie jednak nie mialem czasu by wiecej pograc, gdyz caly czas mecze robienie Bayernu w grze, ktorego mi nie zrobili sad.gif

pozdro

btw - jesli mam sprawdzic jakiegos zawodnika w druzynie to pisac.

Hej, moglbys sprawdzic Shevchenko, Senderos, Cardaccio, Viudez w Milanie? Aha, i podac staty Pato, bede wdzieczny...zanim ja kupie te gre to minie kilka dni...jestem tak zalatany, ze najwczesniej po weekendzie dopiero zagram...
unnamedkk
Shevy nie ma w Milanie sad.gif
CYTAT(dissident @ Oct 16 2008, 10:00) *
Hej, moglbys sprawdzic Shevchenko, Senderos, Cardaccio, Viudez w Milanie? Aha, i podac staty Pato, bede wdzieczny...zanim ja kupie te gre to minie kilka dni...jestem tak zalatany, ze najwczesniej po weekendzie dopiero zagram...
dissident
CYTAT(unnamedkk @ Oct 16 2008, 08:05) *
Shevy nie ma w Milanie sad.gif

Hmm, co prawda dla mnie to mala strata, bo nie przepadam za nim, ale do rozgrywki online czasem by sie pewnie przydal, choc preferuje Pato w ataku z Borriello lub cofnietym Dinho...wazne, zeby Senderos byl...
adashko
CYTAT
Shevchenko, Senderos, Cardaccio, Viudez w Milanie

Nie ma żadnego z nich...

Co do Pato:

snake
Też macie białego Rogera i Braszczykowskiego w kadrze?
adashko
No niestety tak, tego Braszczykowskiego jeszcze bym przebolał (w 2008 też miał zresztą taką samą literówkę) no ale kolor skóry huh.gif . Czyżby twórcy nie oglądali Euro?
Na pocieszenie powiem że w FIFIE też jest biały tongue.gif
dissident
CYTAT(adashko @ Oct 16 2008, 10:14) *
Nie ma żadnego z nich...

Co do Pato:

Dzieki, no to jak pol transferow nie ma, to co oni z konca lipca je wzieli czy co...
Vadiim
CYTAT(adashko @ Oct 16 2008, 13:35) *
No niestety tak, tego Braszczykowskiego jeszcze bym przebolał (w 2008 też miał zresztą taką samą literówkę) no ale kolor skóry huh.gif . Czyżby twórcy nie oglądali Euro?
Na pocieszenie powiem że w FIFIE też jest biały tongue.gif

a to Ty widzialeś gdzieś na EURO Błaszczykowskiego?
Bo ja tak powiem Ci, że oglądałem na Polsacie i jakoś go tam nie dostrzegłem w żadnym z meczów....

Chyba, że na innej stacji telewizyjnej było go widać, to zwracam honor ;p
eecik
Ziomek napinasz sie a jakbyś przeczytał ze zrozumieniem albo miał troche rozumku w główce to ( może ) byś doszedł do wniosku że z kolorem skóry chodzi o Rogera...; swoją drogą licencje przespali KONAMIści ale od czego mamy lud patchujący;
tak sobie myśle teraz że warto było żeby zwalili częśc z 2008 roku teraz uciecha jest podwójna;
Aviva pes!!!;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.