Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Save`ami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sereknr1
Siemanko ma pesa09 i viste x64 gdy gram na czystym czy z dodatkiem ekstraklasy pes-ie występuje problem z saveami nie wiem dlaczego w trybie kariery krzanią mi się i nie mogę wczytać czy wiecie może dlaczego tak się dzieje ? Z góry dzięki wielkie!
messjash
Zainstaluj oficjalny patch 1.1 od konami, a najlepiej jeszcze 1.2 też od konami.
sereknr1
Ok dzięki mam nadzieje że to pomoże!
messjash
Musi pomóc bo 1.1 właśnie wyszedł po to żeby naprawić wywalanie do windowsa bo trochę spieprzyli grę i tak się działo. Z tym że raczej nie odczytasz już tych zepsutych sejwów ale następne zacz ete od nowa już się nie zepsują.
sereknr1
Wielkie dzięki za pomoc na razie jest wszystko Ok co fakt dopiero skończyłem 5 mecz grać ale naprawdę jest OK zainstalowałem najpierw 1.1 a następnie 1.2 smile.gif Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc!
chudy
Siemka
Ja mam ten sam chyba problem.... no i chce zainstalowac Konami Patch 1.20 i mi wyskakuje bład (cos ze poprawka nie moze byc zainstalowana przez Windows poniewaz nie moze byc cos tam odnalezione.....i cos jescze) czemu to sie nie chce zainstalowac??? prosze o pomoc bo mi tez sie nie chce wczytac kariera w pesie wywala do windowsa
sereknr1 licze na ciebie pomoz mi.........
messjash
CYTAT(chudy @ Jan 25 2009, 12:47) *
Siemka
Ja mam ten sam chyba problem.... no i chce zainstalowac Konami Patch 1.20 i mi wyskakuje bład (cos ze poprawka nie moze byc zainstalowana przez Windows poniewaz nie moze byc cos tam odnalezione.....i cos jescze) czemu to sie nie chce zainstalowac??? prosze o pomoc bo mi tez sie nie chce wczytac kariera w pesie wywala do windowsa
sereknr1 licze na ciebie pomoz mi.........

Jeśli masz pirata to 1.2 chyba na nich nie działa a jeśli nie to ponowne zainstalowanie gry powinno pomóc.
chudy
To znczy ze mam jeszce raz zainstalowac pesa ?? tak?? ja mam RIPA to mi sie bedzie 3 godziny instalowało??
chudy
A pozatym jak odinstalowac go tego RIpa??
closedeyes.gif
sereknr1
Siemanko sorry że tak późno ale chudy wydaje mi się że nie masz patcha 1.1 zainstalowanego i dlatego nie możesz 1.2 zainstalować. Ja zrobiłem tak że najpierw 1.1 a później 1.2 działa pieknie! smile.gif Aha a skoro masz ripa to jak wiadomo chyba że jest to full rip ale przeważnie są one okrojone może własnie jakiegoś pliku brakuje. Chyba że masz jakiś inny patch badz nakładke zainstalowaną też może stanowić konflikt najlepiej coś takiego zainstalować na czystą wersje gry bez
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.