Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Issfaces
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
jano
ISSFaces

Zatem...Rok temu w wakacje, zostal podjety pomysl stworzenia strony ISSFaces (Lepszej i Polskiej muzeum twarzy)...Znudzilo juz Was zapewne przedzieranie sie pomiedzy pokèmonami na stronie pesfaces.tk?? Bo mnie tak...Rok temu, po rozmowie z t-mac, i z zyga, zdecydowalismy ze postawimy na nogi strone...Z zyga rozpoczelismy picowanie potrzebnych elementow i budowa zostala ropoczeta i ukonczona na 70% zostala przerwana gdyz darmowy serwer yoyo.pl, postawil nam stopke i chcial nas usunac, kto wie z jakich przyczyn..No ale tak to jest z darmowymi saitami...Teraz jestem gotow wlozyc nawet 50% wkladu pienieznego na zrobienie owej strony, na dobrym i platnym serwerze...Jednak potrzebuje pomocy, i nastepnego wkladu uzupelniajacego nastepne 50%...Czekam na pomysly, uwagi, zaprzeczenia...

P.s strona nie obowiazkowo ma miec poczatek ISS (Taki poczatek miala nosic wczesniej, w ramach wspolpracy z ISSonline, teraz nie wiadomo czy nasz serwisik, jest na Tak lub Nie...) Milego Dnia...

Jano
kostek
Jeżeli projekt byłby w pełni profesjonalny i twórcom po miesiącu nie znudziło by się dodawanie twarzy to ISSOnline jest na pewno na tak dla takiego pomysłu.

Działajcie - potem zobaczymy.
bartek-brt
Jestem zdecydwanie na tak. Z chęcią bym pomógł ale nie znam sie na robieniu stron więc mógłbys dołożyć swoje 2 grosze.
Czekam na kolejne informacje dotyczące owej strony.
jano
Teraz pozostaje mi poczekac na kogos kto wlozy razem ze mna jakies grosze na stworzenie tego projektu...Norma jest ze sam nie pociagne finansowo, gdyz stworzenie layoutu kosztuje, utrzymanie dobrego serva kosztuje...Czekam...
Arek.PL
te 50% to jaka kwota ?
BoBaN
Pomysł Świetny! napewno każdy, no może nie każdy ale więkrzość użytkowników jest za tym by, ten projekt został zrealizowany. O jaką kwotę więc chodzi?
MaTi10
Jestem za,a ile kosztuje te 50% ??
jano
Za wykonanie swietnego layoutu, jest brane ok. 100zl (Lacznie z kodowaniem strony). Nastepnie jest oplata miesieczna servera na ktorej znajduje sie strona, ale tutaj nie wiem ok. ile bedzie kosztowalo...Moze ok. 20zl...Ja jestem gotow na postawienie na nogi tej stronki...Czekam na pomoc finansowa, gdyz sam napewno tego nie utrzymam...Chetni moga pisac na gg. 7232733, lub wpisywac sie ponizej...
jano
Rozmawialem wlasnie z grafikiem od robienia stron www...Chce ok 900zl - za wykonanie totalne strony...Ja tak jak pisalem moge wlozyc polowe tej ceny...Czekam na Was...
kostek
Hm, moim skromnym zdaniem można zrobić porządny, schludny layout nic za niego nie płacąc.
Na forach graficznych są osoby, które się w to bawią zupełnie bezinteresownie. Wystarczy poszukać...
Przecież coś takiego jak muzeum twarzy nie musi emanować piękną oprawą. Wystarczy, że będzie przejrzyście i rzeczowo.
jano
Kostek, oczywiscie jestem z toba jak najbardziej na TAK, ale wsadzenie na serwer, umieszczenie na domenie, wszystko kosztuje grosze...Jakby zyge namowic to cos bysmy sklepali...smile.gif Moze ktos ma jego gg?? smile.gif
zyga
Jasne, wiec zaczynamy.
Jacmen
Jak dla mnie jest to świetny pomysł. Mnie również wkurza ciągłe szukanie twarzy, które w większości są pokemonami. Jeśli chodzi o stronę finansową mógłbym się do tego dołożyć wink.gif
jano
Tak, jak juz wiecie budowa laya ruszyla pelna para, nastepne jest wylozenie z mojej kieszeni ok.300zl za ciecie i kodowanie strony...Nastepnym krokiem bedzie oskryptowanie strony,na co brak denara...
jano
Witam Ponownie...Prace Ciagle trwaja, a za tydzien zapewne zaczna sie oplaty prac, ciecia laya i kodowania, nastepnie skryptowania...Na wszystko potrzebne sa grosze, a sam z mojego budzetu nie dam rady...Za wszystko przyda sie zaplacic ok. 400, 450zl...Takze prosze ludzi ktorzy moga i chca aby strona Issfaces powstala, prosze o przesylanie pare groszy na konto: IT42 H076 0116 5000 0008 2685 413 . Prosze o przelewy w €uro...Kazdy cent sie liczy aby strona owocniala nowoscia..Zatem ,,KTO MOZE'' niech przeleje pare €uro...Dziekuje wszystkim...

Nastepna opcja: ISSonline majac swoj wlasny serwis na owym serwerze .pl - robi oplaty, jak kazda inna strona...Tu pytanie a zarazem propoyzcja?! ISSfaces moglo by sie stac oczywiscie tak jakby podstrona ISSonline, w co by wchodzila zawsze oplata jednolita co do sewera (i na poczatek nie musielibysmy sie bawic z darmowymi serverami)...Poprostu jestesmy podlaczeni pod IO...Dalej wchodzi w gre, kto by poucinal laya, skodowal, i skryptowal owa strone! Tu jest pytanie?? Czy mozna dac grzebac nieznanemu tworcy stronek www na servie IO - mysle ze nie, gdyz moze zniszczyc pol serwisu i narobic takiego burdelu, jakiego Hitler nie widzial, a nastepne pytanie to...Czy amar umie Ciaz i kodowac?? - Bo tylko jemu mozna powierzyc to prace, podlaczajac sie jako podstrona Issonline...Czekam na propozycje Redakcji IO ?!!
Mortin
nie wiem jakie jest stanowisko redakcji, lecz ja pozwole sobie wyrazic swoje zdanie na ten temat
Osobiscie zawsze marzylem, aby nasz serwis issonline posiadal wlasny dzial z twarzami, taki drugi pesfaces, lecz podpiety pod nasza strone. Mysle, ze warto przyjrzec sie tej propozycji i po prostu wziac projekt issfaces pod wlasne 'skrzydla' i zrobic z tego duzo lepsza wersje pesfaces. Dobrym pomyslem byloby dac jako moderatorow paru ludzi z naszego serwisu i takich, ktorzy znaja sie na twarzach, aby mogli dodawac duzo lepsze oblicza grajkow niz te ktore znajduja sie na pesfaces. Po za tym, wiecej ludzi dodajacych fejsy = wiecej twarzy i czestsze aktualizacje.
Tak jak Jano czekam na oficjalne stanowisko ktoregos z adminow wink.gif
pozdrawiam

edit: zapomnialem dodac, ze taka podstrona z najlepszymi twarzami do pesa, bylaby niezwykla szansa na rozwoj naszego serwisu i wyciagniecie go na wyzyny popularnosci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.