Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Może Ktoś Pomoże...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
P@vel
Mam pewien problem i zwracam sie do was z nim szukałem na necie różnych opisów jak ustawić BitCometa i nic . Mam neta radiówke i zwracam sie głownie do uzytkowników którzy tez posiadają internet radiowy o pomoc jak to skonfigurować. Mam taką sytuacje ze pisze ze ściągam leci sobie do 10 potem spada a tracker nic tylko sie łączy unsure.gif Prosze o pomoc ludzie dobrej woli pliska sad.gif
snake
A nie masz zablokowanego portu na torrenty?
Skorzystaj z programu utorrent, chyba ze w bitcomecie mozesz zmienic domyslny port to zmien na jakis inny i wtedy zobacz czy sie polaczy z trackerem.
P@vel
Ok ale czemu mi sie to wyświetliło...

a potem ta szybkośc maleje do zera i hujnia a tracker ciągle sie łączy ?
snake
Bo nie połączyłeś się z peerami z trackera, proste, zmień port na jakiś niestandardowy dla sieci torrent i powinno hulać.
P@vel
THX rolleyes.gif pobrałem teraz uTorrenta i tak samo jak w BitComecie seedy są a pisze :
Status tracker:połączenie przerwane przez peera huh.gif
Mac516
http://www.azureus-polska.pl/
norek
Proponuje zajrzec na fora ktore sa tematycznie zwiazane z Twoim problem.
Gdzie je znaleźć? Google zna duzo takowych. "torrent a podlaczenie radiowe" itp itd.
P@vel
THX za odpowiedzi smile.gif . Ściągnołem jeszcze Azerusa i wyskoczył mi taki oto komunikat:

O co tu chodzi ..?

A czy ma znaczenie cos takiego jesli dostawca neta zablokował porty ..?? unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.