Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mini Classic Team Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
sawyer
Zrobilem nowy temat, gdyz wszyscy moi koledzy(e_adrian, goofy, jarek1989) sie wycofali, a tamten temat byl e_adriana tongue.gif. Znalazlem nowa ekipe do robienia tego ofa...narazie tylko tyle, jutro postaram sie dac jeszcze screeny, ale nie obiecuje tongue.gif

Troche tego duzo tongue.gif, prosze o ocenki biggrin.gif

P.S. Tamten temat e_adriana mozna zamknac biggrin.gif
Pelas
nooo sawyer kawał dobrej roboty z tego co widzę...>: fajny pomysł...: czekam na tego ofa bo bym sobie chętnie popykał na nim...:
don rxf
Bardzo ciekawy pomysl z tymi klasycznymi druzynami smile.gif czekam na OF biggrin.gif
Ricardo
No jest nieźle, w Manchesterze Utd Classic nie ma Erica Cantony. On też był przecież w Manu.
.:KUNA:.
brawo!
sawyer
Cytat(bardocks27 @ Aug 21 2007, 10:05:22) [snapback]176132[/snapback]
No jest nieźle, w Manchesterze Utd Classic nie ma Erica Cantony. On też był przecież w Manu.

Jak bys nie zauwazyl Cantona jest wink.gif...trzeci screen od dolu biggrin.gif

Musze popytac kogo kto robi loga zeby mi zrobil bo jak widzicie tylko przy nie ktorych mam loga wink.gif

P.S. Postanowilismy, ze wydamy mini classic team patch, w ktorym bedzie of, uni, face&hair, menu by pablo109 wink.gif
jarek1989
no fajnie to wygląda biggrin.gif chętnie sobie w to pogram biggrin.gif

P.S. nie wycofałem się tylko chce skączyć 2ligowy path i wtedy mogę pomóc biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
11A
pomysl jest fajny tylko pytanko ile drozyn ma tam byc?

pozdro
sawyer
W Others B bedzie 5 polskich klasycznych druzyn(Wisła, Legia, Widzew,Ruch i wahamy sie miedzy G.Zabrze a ŁKS Łódź), w Others C: Arsenal, Chelsea, ManU, Liverpool, Bayern Monachium, AS Roma, Inter, Milan, Juve, Feyenoord, Ajax, PSV, R. Madryt, Barca, Steaua, Benfika, Porto, Santos

Bedzie uni ktore jest prawie skonczone
face&hair
0_text i p_text( w 0_text beda herby)
sawyer
Wiem ze mowilem ze bede edytowal post, ale nie wiedzialem ze tak pozno bede dawal screeny tongue.gif
Cos dla fanow Juve biggrin.gif

Jutro dam screeny realu madryt biggrin.gif
buku
zrobisz tez klasyczne stroje pod kitserwer do tych drużyn?
sawyer
Oczywiscie wink.gif
Sorka ze nie dajemy screenow bo po pierwsze chcemy niespodzianke tez zrobic tongue.gif, a po drugie nie ma na to czasu wink.gif, pozdro
buku
super
Roger
Zapowiada się ciekawie, nic tylko czekać kiedy wyjdzie, ciesze się że będzie Ruch Chorzów smile.gif
buku
dasz te screeny realu?
sawyer
Dam, ale nie dzisiaj, naprawde nie mam czasu wink.gif, ale jutro napewno dam biggrin.gif
jarek1989
super to wygląda biggrin.gif

jak moge coś zaproponować to zróbcie Górnik Zabrze smile.gif a nie Łks bo górnik to przeciez 14 mistrz polski biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
sawyer
Siema, jak wiecie zmarl Antonio Puerta(FC Sevilla) no i nie wiem co zrobic, czy go zostawic w grze(nie mam classic sevilli) czy poprostu zastapic za jakiegos innego pilkarza ktorego nie ma w grze a potrzebuje w jakies druzynie :/, moze doradzicie??

P.S. jarek tez juz tak ustalilismy ze bedzie gornik wink.gif
Krzysiu12
Cytat(sawyer @ Aug 28 2007, 23:02:46) [snapback]179261[/snapback]
Siema, jak wiecie zmarl Antonio Puerta(FC Sevilla) no i nie wiem co zrobic, czy go zostawic w grze(nie mam classic sevilli) czy poprostu zastapic za jakiegos innego pilkarza ktorego nie ma w grze a potrzebuje w jakies druzynie :/, moze doradzicie??

P.S. jarek tez juz tak ustalilismy ze bedzie gornik wink.gif

Według mnnie powinieneś go zostawić w wolnych zawonikach...
HOŁD DLA PUERTY!!!
andree-e
wg mnie też powinien być w wolnych zawodnikach lub gdziekolwiek..Ale musi być..Hołd dla ANTONIO PUERTY..smutne:(sad.gifsad.gif
buku
sorry że tak nieskromnie spytam ale kiedy wyjdzie patch?
KSG1946
tego nikt nie wie... nie jest latwo robic wszystko od podstaw tym bardziej klasyczne druzyny. trzeba sie troche nameczyc zeby zrobic zawonikow i nie chcemy tez zrobic patcha na odpierdol...
ale postaramy sie zrobic go jak najszybciej tongue.gif
sawyer
Pare screenow dotyczace menu biggrin.gif

Pozdro wink.gif
adison88
Kupa dobrej roboty sawyer smile.gif tongue.gif świetne menu!

Cytat
Nie tylko ja pracowalem nad tym menu wink.gif, wielkie dzieki dla pabla109 bo to on te wazniejsze rzyczy w menu zrobil wink.gif

Sorry ze niewspomnialem o pablo109 zabardzo niewiem kto wspolpracuje. Pochwały należą sie dla wszystkich! Jeszcze jedno moze zeedytuj 1 posta i kto tam wspolpracuje tongue.gif . Oczywiscie jak chcesz.
sawyer
Nie tylko ja pracowalem nad tym menu wink.gif, wielkie dzieki dla pabla109 bo to on te wazniejsze rzyczy w menu zrobil wink.gif
jarek1989
super menu smile.gif bardzo chętnie sobie w to pogram hehe biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
buku
jak idą prace?
KSG1946
jakos ida tongue.gif staramy sie jak mozemy... polskie klasyki prawie skonczone (jeszcze wyglad), reszta tez sie robi tongue.gif
sawyer
OF & p_text do Mini Classic Team Patch'a wydany!!!!

OF:
http://www.sendspace.com/file/eurm9h

p_text:
http://files.filefront.com/p+textafs/;8546607;/fileinfo.html

Nie mamy skonczonego jeszcze faceservera( mam dopiero przeszlo 300 twarzy ale to przez szkole :/) i uni(musze poprawic map i nadal czekam na stroje od goofiego :/)

Postaramy sie dac faceserver i uni w najblizszych dniach

Prosze o ocenki i uwagi, pozdro biggrin.gif

P.S. A jeszcze jedno...nie dlugo zrobie herby do tych druzyn co maja zle wink.gif
p@blo
thx za download
KSG1946
a i jeszcze trzeba powiedziec ze troche sie zmienilo od tego co pisal wczesniej sawyer tzn w others b sa klasyczne reprezentacje (argentyna, brazylia, niemcy, holandia i polska) a do others c dalismy polskie kluby bo ciezko bylo zrobic klasyczny feyenord poprostu nie wiadomo bylo jakich zawodnikow tam dac. a za klasyczne z pes-shop sa mlodziki tongue.gif
sawyer
Dobra, daje poprawionego ofa, tzn. poprawilem loga biggrin.gif
http://files.filefront.com/KONAMI+WIN32PES...;/fileinfo.html

Pozdro wink.gif

P.S. Bym zapomnial, wielkie dzieki dla pabla109 za pomoc przy robieniu menu cool.gif
.:KUNA:.
IMO super!!!sry,ze nie pomagalem;/
sawyer
Z tego co widze to nasz of sie za bardzo nie spodobal, szkoda ze nikt tego nie docenil, ponad miesiac nad tym siedzielismy, no ale coz czasem tak byla :/, wiec postanowilismy ze nie ma sensu robic uni oraz faceservera bo nie ma dla kogo :/, mozemy jedynie dla siebie zrobic, ale po co?? Robilismy go przede wszystkim dla was...ale moglismy sie tego spodziewac ze tak bedzie :/...jeszcze raz dzieki dla tych co pomagali...pozdro

Temat raczej do zamkniecia :/
buku
Dla mnie odwaliliście kawał dobrej roboty of jest super!!! rolleyes.gif
qazwsx
Mi się bardzo podoba ten wasz of wink.gif Doceniam wasz wysiłek i życzę kolejnych ( jeśli takowe będą ) dobrych ofów smile.gif
Robson21
sory ale mozna by dac jeszcze link a link nie dziala a bardzo bylbym tym zainteresowany rolleyes.gif
Jamnik
Robson spójrz na datę ostatniego posta
Robson21
Czyli nic z tego nie bedzie
perONE
CYTAT(Quaresma @ Jul 24 2008, 08:54) *
Robson spójrz na datę ostatniego posta

co ma do tego data ?? dry.gif

jezeli chce nowy link to niech pisze tutaj niz mialby zakladac nowy topic wink.gif

Jamnik
W sumie masz rację, ale z drugiej strony mało ludzi będzie miało jeszcze jak ten patch udostępnić po takim czasie.

Pzdr smile.gif
KSG1946
ja chyba gdzieś mam bo sam go troszku robiłem i zostawiłem na pamiątke;p;p jak znajde to wrzuce choć nie mam pojęcia gdzie ja go wsadziłem...
Robson21
CYTAT(KSG1946 @ Aug 7 2008, 00:48) *
ja chyba gdzieś mam bo sam go troszku robiłem i zostawiłem na pamiątke;p;p jak znajde to wrzuce choć nie mam pojęcia gdzie ja go wsadziłem...

o jakbyś znalazł to byłbym ci bardzo wdzięczny rolleyes.gif
Becky
No ja też bym prosił o ponowny down p text i faceserver..;p
JuveR
CYTAT(ariados @ Aug 27 2008, 08:55) *
No ja też bym prosił o ponowny down p text i faceserver..;p

Faceservera chyba jeszcze nikt nie skończył choć nie jestem pewny wink.gif
Kamiloxx
sorry za odkopanie tematu:
Poprosił bym reupload tamtych 2 linków , bo chciałbym sprawdzić tego "Mini-Patcha" ;]
Rockiexxl
czy moglibyście dac działającego linka biggrin.gif bo ten nie działa
Robson21
Ja też poproszę rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.