Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z skonfigurowaniem pada
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
sycyliusz
Witam.

Śledząc forum dotyczące PES-a 2011 znalazłem wpis w którym ktoś radzi aby tricki ustawić sobie w lewym wolancie.
Próbowałem ale nie wiem jak to zrobić. U mnie lewy wolant jest odpowiednikiem czterech przycisków "z prawej str" (podanie strzał wybieg i lob) Mam pada firmy esperanza wzorowanego na padzie do playstation- ( strzałki, 4 "z prawej" w środku 2 wolanty ,select ,analog ,start i od fronty 2X L i 2X R).

W menu gry można te wszystkie klawisze które wymieniłem poustawiać ale w PES 2010 zwody robiło się wykorzystując przyciski "L" i "R" no i strzałki a w nowym demie moje próby nic nie dają...
Byłbym wdzięczny jak ktoś by mnie oświecił.
Wax
Musisz włączyć "analog'a".
tomaj
Po pierwsze to sprawdź w pliku settings.exe czy masz odpowiednio w kontrolerach ustawionego pada (chodzi o przydzielenie "wolantów").

Po drugie zamiast zaśmiecać forum mogłeś napisać w tym temacie, który po rozwiązaniu Twojego problemu nie będzie zamknięty, a i w przyszłości może ktoś skorzysta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.