Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pare Pytań
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
BJS
Witam wszystkich!

Jak widać po ilości postów, jestem nowy i mam kilka pytań dlatego proszę moderatorów o wyrozumiałość i nie potraktowanie tego tematu jako spam z gory thx. No więc, na FIFAPOLAND jest wersja patcha 1.0. czy 2.0. jezeli 1, to gdzie sciągne dwójke. I czy zrobił ktoś stadion ŁKS, do pes6 lub widzewa? lub jakies przyspiewki.
Drażnii mnie jedno, dla kazdego klubu, są face i hair itp.. a dla ŁKS tylko dla 3 zawodników powiedzcie dlaczego.. ;/

Pozdrawiam,
BJS.
reS
Cytat(BJS @ Jul 17 2007, 19:30:03) [snapback]164665[/snapback]
No więc, na FIFAPOLAND jest wersja patcha 1.0. czy 2.0. jezeli 1, to gdzie sciągne dwójke.

Masz w tym dziale topic o nazwie "Download Oe Patch". Wystarczy chwile poszukać. Masz tam linki do OE patch 2.0 .

I czy zrobił ktoś stadion ŁKS, do pes6 lub widzewa? lub jakies przyspiewki.

Stadion ŁKS można powiedzieć, że jest obecnie w "produkcji" wink.gif Natomiast stadion Widzewa został wykonany przez Walcza. Przyśpiewki dla obu klubów masz w patchu.

Drażnii mnie jedno, dla kazdego klubu, są face i hair itp.. a dla ŁKS tylko dla 3 zawodników powiedzcie dlaczego.. ;/

Ano dlatego, że brakuje dobrych fotek piłkarzy ŁKS-u. A z kapelusza nikt Ci bina nie wyczaruje.

Drażnii mnie jedno (...)

A mnie drażni jak ktoś nie potrafi napisać nazwy klubu z Wielkiej litery.

pzdr
BJS
A mogłbym prosić o konkretny link do stadionu (W)idzewa laugh.gif oraz jaka wersja patcha jest na tej stronie bo wlasnie to sciagam http://fifapoland.net/pliki/index.php?act=category&id=98

No a co do tych twarzy to mam w bd jakosci wszystkich zdjecia, kto by sie podjął?
reS
Cytat(BJS @ Jul 17 2007, 19:59:32) [snapback]164675[/snapback]
A mogłbym prosić o konkretny link do stadionu (W)idzewa laugh.gif oraz jaka wersja patcha jest na tej stronie bo wlasnie to sciagam http://fifapoland.net/pliki/index.php?act=category&id=98

No a co do tych twarzy to mam w bd jakosci wszystkich zdjecia, kto by sie podjął?

To jest dobra wersja czyli 2.0 . Stadion Widzewa będziesz mieć jak ściągniesz stadiumserver, który masz tam zresztą w linkach na fifapoland .
Jak masz foty to dawaj. Jak są dobre to napewno ktoś skorzysta.
P@vel
Popieram wypowiedź Osc ze na pewno ktoś zrobi eŁkaesiaków jeśli będą dobre fotki wink.gif
BJS
Cytat(Osc @ Jul 17 2007, 20:51:53) [snapback]164697[/snapback]
To jest dobra wersja czyli 2.0 . Stadion Widzewa będziesz mieć jak ściągniesz stadiumserver, który masz tam zresztą w linkach na fifapoland .
Jak masz foty to dawaj. Jak są dobre to napewno ktoś skorzysta.

Niema tam stadionu widzewa dry.gif
http://www.lkslodz.com.pl/1-liga,kadra.html
Tu są w dobrej jakosci, a i bodzio w(znaczy boguslaw wyparlo) ma teraz wlosy na glowie jak cos biggrin.gif
wystarczy kliknąć na obrazek zawodnika.

Zdjęcia tych których niema na stronie:
Jacek Dąbrowski:
http://www.um.lomza.pl/foto/070309132330.jpg
Marcin Klatt:
http://www.90minut.pl/pix/players/klatt_marcin.jpg
http://www.reprezentacja.com.pl/zdjecia/zawodnicy/klatt.jpg
http://www.ruchchorzow.com/news/nimgs/klatt1.jpg
Marcin Kiczyński:
http://www.90minut.pl/pix/players/kiczynski_marcin.jpg
Adrian Woźniczka:
http://www.90minut.pl/pix/players/wozniczka_adrian.jpg
Paweł Budniak:
-
reS
Naprawdę wierzysz w to, że nikt nie wpadł na pomysł żeby poszukać fot na oficjalnej stronie ŁKS-u ? żadna z tych fotek się nie nadaje.

Jeśli nie ma stadionu w stadiumserverze to poszukaj go na ostatnich stronach tematu z dodatkami do pesa by Walczu.
BJS
Cytat(Osc @ Jul 17 2007, 22:59:51) [snapback]164776[/snapback]
Naprawdę wierzysz w to, że nikt nie wpadł na pomysł żeby poszukać fot na oficjalnej stronie ŁKS-u ? żadna z tych fotek się nie nadaje.

Nierozumiem cię to mają to być screeny jakosci dvd czy co?? Dla każdego klubu były fotki, tylko dla eŁKSy dziwnie niema. Wydaję mi się że poprostu nikomu się nie chciało. Ruch nie będzie grał w 1 lidze, więc może warto zamiast niego zjąć się ŁKS'em.
barman_2000
Cytat(BJS @ Jul 18 2007, 17:27:18) [snapback]164969[/snapback]
Nierozumiem cię to mają to być screeny jakosci dvd czy co?? Dla każdego klubu były fotki, tylko dla eŁKSy dziwnie niema. Wydaję mi się że poprostu nikomu się nie chciało. Ruch nie będzie grał w 1 lidze, więc może warto zamiast niego zjąć się ŁKS'em.

po pierwsze to muszą to być dobre zdjęcia, z bliska aby dobrze było widać całą twarz wejdź do tematu fotki dla facemakerów to się przekonasz, po drugie w koronie Kielce też jest mało twarzy i jakoś nikt nie rozpacza, po trzecie skąd wiesz że Ruch nie będzie grał w pierwszej lidze, to że nie dostał licencji za pierwszym razem jeszcze o niczym nie przesądza
BJS
Cytat(barman_2000 @ Jul 18 2007, 18:00:28) [snapback]164989[/snapback]
po pierwsze to muszą to być dobre zdjęcia, z bliska aby dobrze było widać całą twarz wejdź do tematu fotki dla facemakerów to się przekonasz, po drugie w koronie Kielce też jest mało twarzy i jakoś nikt nie rozpacza, po trzecie skąd wiesz że Ruch nie będzie grał w pierwszej lidze, to że nie dostał licencji za pierwszym razem jeszcze o niczym nie przesądza

To że nie dostał licencji to jedno, a to że niema pieniędzy to drugie. Decyzja PZPN jest ostateczna.
Sory za offa.
BJS
To że nie dostał licencji to jedno, a to że niema pieniędzy to drugie. Decyzja PZPN jest ostateczna.
Za Ruch, będzie grać Płocka Wisła.
Sory za offa.
BJS
Cytat(BJS @ Jul 18 2007, 18:49:08) [snapback]165015[/snapback]
Sory za offa.

Może takie fotki?
http://www.lkslodz.com.pl/img/kadra/opsenica-d.jpg
barman_2000
sorki moje niedopatrzenie, info w telegazecie dopiero sie pojawiło
reS
Cytat(BJS @ Jul 18 2007, 19:36:18) [snapback]165031[/snapback]

Za duży uśmiech. Z takim rogalem w pesie wyglądałby jak debil. Znajdź fotkę dobrej wielkości, bez uśmiechu wtedy ktoś napewno skorzysta.
ARASS
BJS nie rozpaczaj dlatego że nie ma twarzy dla eŁKaeSiaków gdyz nie ma tam az takich znanych graczy . Mysle ze takze to jest brane pod uwage przez facemakerów . Zazwyczaj tworzone sa twarze "gwiazd" a jezeli sa jakies twarze slabszych graczy to wynika to z tego iz tworcy tych mordek pochodza z miasta i kibicuja klubowi w ktorym gra dany zawodnik . Ja jakbym umial robic takie twarze to tez zapewne wolalbym robic je dla zawodnikow Zawiszy ktorego jestem kibicem niz dla pilkarzy np. ruchu za ktorym nie przepadam ...

Po[Z]dro
seen
To jest święta racja co napisał Arras. KAzdy najwoli zrobic wpierw wszystko dla swojego klubu potem zgód... biggrin.gif a potem ew. innego klubu
reS
Cytat(seen @ Jul 20 2007, 15:29:44) [snapback]165646[/snapback]
To jest święta racja co napisał Arras. KAzdy najwoli zrobic wpierw wszystko dla swojego klubu potem zgód... biggrin.gif a potem ew. innego klubu

Próbowaliście kiedyś może wykonać twarz do pesa? po tym co właśnie przeczytałem jestem pewien, że nie. Sam często gdy miałem ochotę wykonać jakąś twarz, to zbytnio nie interesowało mnie to czy jest to piłkarz Widzewa, ŁKS-u, czy FC Barcelony. Po prostu brakuje dobrych fotek kopaczy naszej kochanej ekstraklasy. A z tych zdjęć, co dał kolega BJS , to można sobie co najwyżej zrobić avatar na forum.
pzdr
ARASS
Cytat(Osc @ Jul 20 2007, 19:08:40) [snapback]165720[/snapback]
Próbowaliście kiedyś może wykonać twarz do pesa? po tym co właśnie przeczytałem jestem pewien, że nie. Sam często gdy miałem ochotę wykonać jakąś twarz, to zbytnio nie interesowało mnie to czy jest to piłkarz Widzewa, ŁKS-u, czy FC Barcelony. Po prostu brakuje dobrych fotek kopaczy naszej kochanej ekstraklasy. A z tych zdjęć, co dał kolega BJS , to można sobie co najwyżej zrobić avatar na forum.
pzdr

Przeczytałeś chociaz moja wypowiedz do konca huh.gif ? Zanim cos napiszesz to najpierw zrozum to co przeczytales ...
Na poczatek wiadomo ze bierze sie najpierw byle jaka twarz ale gdy wprawisz sie juz w ich tworzeniu to zaczniesz stwarzac mordy gwiazd , twoich ulubionych pilkarzy , pilkarzy twojej ulubionej druzyny i to ci latwiej przyjdzie bedzisz mial wieksze chceci do tego niz do robienia twarzy nie lubianego pilkarza ...
reS
Ten temat jest w zasadzie wyjaśniony i powinien już spadać samoistnie w dół. Ale wpisze się jeszcze raz.
Cytat(ARASS @ Jul 20 2007, 19:17:18) [snapback]165722[/snapback]
Przeczytałeś chociaz moja wypowiedz do konca huh.gif ? Zanim cos napiszesz to najpierw zrozum to co przeczytales ...

Bardzo dobrze zrozumiałem to, co napisałeś, ale istnieje druga możliwość. Może ty nie wiesz co piszesz ?
Cytat(ARASS @ Jul 20 2007, 19:17:18) [snapback]165722[/snapback]
Na poczatek wiadomo ze bierze sie najpierw byle jaka twarz ale gdy wprawisz sie juz w ich tworzeniu to zaczniesz stwarzac mordy gwiazd , twoich ulubionych pilkarzy , pilkarzy twojej ulubionej druzyny i to ci latwiej przyjdzie bedzisz mial wieksze chceci do tego niz do robienia twarzy nie lubianego pilkarza ...

Absolutnie to nie ma nic do rzeczy. Nikt nie będzie robił robił twarzy piłkarza (choćby najbardziej lubianego) jeżeli nie ma jego dobrej fotki. Zresztą zobacz sobie w przyklejonych tematach w dziale o twarzach.. czy wszyscy robią same gwiazdy? Chyba że np. piłkarzy Górnika Zabrze z poprzedniego sezonu nazywasz gwiazdami. A nie wiem czy wiesz, że Don rxf i T-Mac wykonali pack z ich twarzami. I dlatego właśnie zdanie : "Zazwyczaj tworzone sa twarze "gwiazd" a jezeli sa jakies twarze slabszych graczy to wynika to z tego iz tworcy tych mordek pochodza z miasta i kibicuja klubowi w ktorym gra dany zawodnik " wydaje mi się maxymalnie bez sensu.
ARASS
Wiem co pisze . Ale twoja ostatnia wypowiedz znow pokazuje ze niedoczytujesz moich postow do konca lub poprostu nie rozumiesz co czytasz . A to ze zostal wydany face pack z twarzami Górnika to popatrz na to ze to nie pierwszy face pack jakiejs druzyny wiec nie wiem co w tym takiego niesamowitego :| Nie wiesz tez chyba co oznacza cudzyslow czyli "..."

Koncze juz ta rozmowe bo to nie jest forum o tym czy ktos umie czytac ze zrozumieniem czy nie czy tez potrzeba fotki od najlepszego fotografa by stworzyc twarz danego zawodnika tylko jest to forum na temat PES`a .
seen
Dobra nie kłóccie sie. Kazdy ma swoje racje smile.gif Ale fakt to fakt - jakbym robił "fejsy" to bym sie wziął za mój klub najpierw ;D
reS
Cytat(ARASS @ Jul 20 2007, 21:13:14) [snapback]165769[/snapback]
A to ze zostal wydany face pack z twarzami Górnika to popatrz na to ze to nie pierwszy face pack jakiejs druzyny wiec nie wiem co w tym takiego niesamowitego :|

To jest po prostu idealny przykład na bredne które wypisujesz. Pocieszałeś kolegę BJS tym - żeby sie nie martwił, że nikt nie robi twarzy piłkarzy z ŁKS-u bo nie grają tam żadne gwiazdy (oczywiście na polskie warunki). Dlatego podałem ci przykład paczki z mordami piłkarzy Górnika Zabrze(którzy za gwiazdy nie uchodzą). A wiesz czemu powstał ten pack? Ano dlatego, że były w necie dostępne w miarę dobre zdjęcia pozwalające na zrobienie dobrych twarzy. W przeciwieństwie do fotek z oficjalnej ŁKS-u które się do niczego nie nadają.

Nie wiesz tez chyba co oznacza cudzyslow czyli "..."

Nie ośmieszaj sie.. Gdy cytuje kogoś wypowiedź bez własnych korekt mam prawo użyć cudzysłowia.
Koncze juz ta rozmowe bo to nie jest forum o tym czy ktos umie czytac ze zrozumieniem czy nie czy tez potrzeba fotki od najlepszego fotografa by stworzyc twarz danego zawodnika tylko jest to forum na temat PES`a .

Niestety ale mało trafna ta ironia, ponieważ aby zrobić ładną jakościowo twarz do pesa, potrzebne jest dobre jakościowo zdjęcie, od przodu, najlepiej bez żadnych cieni i wszelkiego typu uśmiechów i grymasów na twarzy. Po tym co napisałeś wiele osób mogło by się utwierdzić w tym, że mega foty z 90minut.pl też są dobre..
Jak coś jeszcze to może priv bo się na jakiś % załapiemy smile.gif
pzdr
BJS
Cytat(Osc @ Jul 20 2007, 22:05:39) [snapback]165797[/snapback]
To jest po prostu idealny przykład na bredne które wypisujesz. Pocieszałeś kolegę BJS tym - żeby sie nie martwił, że nikt nie robi twarzy piłkarzy z ŁKS-u bo nie grają tam żadne gwiazdy (oczywiście na polskie warunki). Dlatego podałem ci przykład paczki z mordami piłkarzy Górnika Zabrze(którzy za gwiazdy nie uchodzą). A wiesz czemu powstał ten pack? Ano dlatego, że były w necie dostępne w miarę dobre zdjęcia pozwalające na zrobienie dobrych twarzy. W przeciwieństwie do fotek z oficjalnej ŁKS-u które się do niczego nie nadają.
Nie ośmieszaj sie.. Gdy cytuje kogoś wypowiedź bez własnych korekt mam prawo użyć cudzysłowia.

Niestety ale mało trafna ta ironia, ponieważ aby zrobić ładną jakościowo twarz do pesa, potrzebne jest dobre jakościowo zdjęcie, od przodu, najlepiej bez żadnych cieni i wszelkiego typu uśmiechów i grymasów na twarzy. Po tym co napisałeś wiele osób mogło by się utwierdzić w tym, że mega foty z 90minut.pl też są dobre..
Jak coś jeszcze to może priv bo się na jakiś % załapiemy smile.gif
pzdr

Wszystko rozumiem. Mam pare pytań: Jak zainstalować Patch dry.gif szukałem wszędzie na forum, mozliwe ze źle więc jakbyktoś był miły ale taka dokładna instalka krok po kroku ogolnie calego patcha ze stadionami. Następnie: Jak ściągnąłem dwa stadiony oddzielnie, to mam je bezproblemowo z tymi stadiums.rar wypakować do danego folderu? czy cuś jeszcze?

Z góry,
Dżemkuje.
ARASS
Chlopie nie pier**l mi ze w necie sa dobre foty graczy takich jak np. Gostomski , Zapasnik , Klofik , Jesionkowski czy jeszcze paru innych ktorzy graja w rezerwach Legii czy Zaglebia a jednak maja swoje twarze a np. Madej z ŁKS`y jest bardziej znanym pilkarzem od nich (bodajze ma nawet 1 wystep w seniorskiej reprezentacji Polski) i nie ma twarzy . Nie umiem robic takich mord dlatego tez nie mowie tu o zadnych cieniach czy cos tam ale napewno jest jakas fotka w necie ktora by sie nadawala bo sa tez inne strony niz tylko oficjalne strony klubowe .

Jezeli nie czaisz co mialem namyslic mowiac "gwiazdy" to bede pisa tzw.(tak zwane) gwiazdy bys zaczail wink.gif
BJS
No napewno w ŁKS jest więcej gwiazd niż w widzewie i innych klubach więc mad.gif |
Hajto, Kłos, Madej, Leszczyński, Sypniewski to wg.was nie są gwiazdy

Pozatym to nie jest temat na kłótnie zalozylem go by dowiedziec sie kilku rzeczy wiec odpowiedzial by ktos na moje pytania wyzej.
reS
Cytat(BJS @ Jul 21 2007, 00:40:12) [snapback]165829[/snapback]
Wszystko rozumiem. Mam pare pytań: Jak zainstalować Patch dry.gif szukałem wszędzie na forum, mozliwe ze źle więc jakbyktoś był miły ale taka dokładna instalka krok po kroku ogolnie calego patcha ze stadionami. Następnie: Jak ściągnąłem dwa stadiony oddzielnie, to mam je bezproblemowo z tymi stadiums.rar wypakować do danego folderu? czy cuś jeszcze?

Z góry,
Dżemkuje.

http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0 - pod tym linkiem masz instrukcje jak poprawnie zainstalować patch.

Co do pojedynczych stadionów to wrzucasz je do \kitserver\GDB\stadiums
Cytat(ARASS @ Jul 21 2007, 10:25:13) [snapback]165866[/snapback]
Chlopie nie pier**l mi ze w necie sa dobre foty graczy takich jak np. Gostomski , Zapasnik , Klofik , Jesionkowski czy jeszcze paru innych ktorzy graja w rezerwach Legii czy Zaglebia a jednak maja swoje twarze a np. Madej z ŁKS`y jest bardziej znanym pilkarzem od nich (bodajze ma nawet 1 wystep w seniorskiej reprezentacji Polski) i nie ma twarzy . Nie umiem robic takich mord dlatego tez nie mowie tu o zadnych cieniach czy cos tam ale napewno jest jakas fotka w necie ktora by sie nadawala bo sa tez inne strony niz tylko oficjalne strony klubowe .

Jezeli nie czaisz co mialem namyslic mowiac "gwiazdy" to bede pisa tzw.(tak zwane) gwiazdy bys zaczail wink.gif

Widzę, że na siłę przed wszystkimi chcesz mi udowadniać swoje racje.
Tak się składa, że piłkarzy których wymieniłeś, są w necie dobre foty. Dlatego nie pogrążaj sie coraz bardziej wypowiedziami na temat w, którym jesteś zielony. Nie wiem czy wiesz.. ale niektórzy spędzają sporo czasu na szukaniu fotek. I to nie tylko w galeriach z prezentacji kadry danej drużyny, ale i na serwisach typu gazeta.pl . czy przeglądając zwykłą galerie z meczu. A wszystkie dobre fotki lądują w temacie " fotki dla facemakerów" .. Przejrzyj sobie te 18 stron i policz ile masz tam fotek piłkarzy ŁKS-u. A jeśli chcesz konkretny przykład to proszę bardzo.

Fotka Madeja z oficjalnej :

Fotka Zapaśnika ( cała kadra miała robione tego typu zdjęcia, nie wiem czy jeszcze są w necie )

Widać różnice? jak nie to zapraszam do photoshopa i oedita.
pzdr
BJS
Cytat
To jest po prostu idealny przykład na bredne które wypisujesz. Pocieszałeś kolegę BJS tym - żeby sie nie martwił, że nikt nie robi twarzy piłkarzy z ŁKS-u bo nie grają tam żadne gwiazdy (oczywiście na polskie warunki).

Oj chłopcze mało wiesz o Polskiej piłce, bo w ŁKS gra dużo więcej gwiazd niż w innych klubach gwiazd w sensie osob kojarzonych takich jak: Hajto - ex reprezentant polski, Kłos - ex reprezentant polski, Madej - występ w kadrze, Leszczyński - znany doświadczony zawodnik, Sypniewski - wprowadził ŁKS do pierwszej ligi, Kmiecik - syn wielkiego piłkarza również bardzo kojarzony - to są znane nazwiska więc nie P***dolcie mi takich rzeczy bo to sie aż płakać chce.
Nie macie pojęcia o pewnym klubie, to nie mówcie takich rzeczy bo to jest zalosne.
reS
Cytat(BJS @ Jul 21 2007, 12:44:06) [snapback]165934[/snapback]
Oj chłopcze mało wiesz o Polskiej piłce, bo w ŁKS gra dużo więcej gwiazd niż w innych klubach gwiazd w sensie osob kojarzonych takich jak: Hajto - ex reprezentant polski, Kłos - ex reprezentant polski, Madej - występ w kadrze, Leszczyński - znany doświadczony zawodnik, Sypniewski - wprowadził ŁKS do pierwszej ligi, Kmiecik - syn wielkiego piłkarza również bardzo kojarzony - to są znane nazwiska więc nie P***dolcie mi takich rzeczy bo to sie aż płakać chce.
Nie macie pojęcia o pewnym klubie, to nie mówcie takich rzeczy bo to jest zalosne.

Żałosny to jest bajer jaki łyknołeś od ARASS. Nie chodzi o status gwiazdy tylko o dostępność dobrych zdjęć.
A poza tym twarz Hajty masz w patchu, Kmiecika również. Sypniewski to co najwyżej obecnie łódzka gwiazda z pod żabki z piwem w ręce, więc jego twarz do gry Ci się nie przyda. I może daruj sobie teksty typu "chłopcze", bo nie masz pojęcia z kim rozmawiasz, a w rzeczywistości zapewne taki cwany byś nie był.
Na jakiej podstawie oceniasz moje pojęcie na temat ŁKS-u ? niczym mnie znawco w swoich naukach nie zaskoczyłeś.pzdr
Przemek23
Kur** ludzie kłócicie sie prawie przez dwie strony tematu o to że nie ma dużo twarzy graczy ŁKS-u blink.gif Pomyślcie co by było gdyby kazdy zakładał taki temat że np. drażni go to że nie ma twarzy graczy Poloni Bytom blink.gif Nie ma duzo twarzy graczy ŁKS-u bo nie ma dobrych fotek i tyle huh.gif
ARASS
BJS naucz sie czytac ze zrizumieniem . Caly czas pisalem to samo co Ty a Ty sie jeszcze o cos plujesz .

Co do mord . Napisalem juz to dwa razy ze nie umiem robic takich mordek ale nie wiem czym sie rozni fota Zapasnika od foty :

A jesli chodzi o cienie to sa juz teraz takie programy do edycji zdjec ze te cienie to tylko sranie w banie . A co do tzw. pieknych fotek to ja nie wiem jakie foty byly uzywane przy robieniu pilkarzy z innych druzyn bo nie jedne twarze ma 50% podobienstwa wiec z foty ktora dalem wyzej tez daloby sie zrobic Madeja z 50% podobieństwem . I naprawde juz koncze . Pomozmy BSJ w jego problemach jak potrafimy i mowmy o tym czego nie umiem robic .
BJS
Cytat(Osc @ Jul 21 2007, 12:57:41) [snapback]165936[/snapback]
Żałosny to jest bajer jaki łyknołeś od ARASS. Nie chodzi o status gwiazdy tylko o dostępność dobrych zdjęć.
A poza tym twarz Hajty masz w patchu, Kmiecika również. Sypniewski to co najwyżej obecnie łódzka gwiazda z pod żabki z piwem w ręce, więc jego twarz do gry Ci się nie przyda. I może daruj sobie teksty typu "chłopcze", bo nie masz pojęcia z kim rozmawiasz, a w rzeczywistości zapewne taki cwany byś nie był.
Na jakiej podstawie oceniasz moje pojęcie na temat ŁKS-u ? niczym mnie znawco w swoich naukach nie zaskoczyłeś.pzdr

Tyle tylko że nie umiesz czytać postów no wyraznie napisałeś że nie ma w ŁKS'ie gwiazd. Co do sypka, fakt stoczył się ale to nieznaczy ze nie jest znaczącym zawodnikiem dla polskiego futbolu. Cwany jestem przy komputerze tak jak i w rzeczywistości, nie będe sie zniżał do twojego poziomu żeby porwadzić jakieś dyskusje widac że jesteś człowieku przewrażliwiony, więc wyłąduj emocje na meczu a nie na forum dajesz podstawy że ktoś jest od ciebie młodszy. Oceniam twoje pojęcie o ŁKS na takiej podstawie że jesteś z żydzewa i nie możesz mieć pojęcia o klubie który rządzi w Łodzi. Swoimi wypowiedziami ze np. niczym cie nie zaskoczyłem nie zdobędziesz uznania którego wyraznie szukasz. I jeżeli jeszcze masz jakieś wąty, to zapraszam na pw a później na gg i inaczej to kolego załątwimy.Ja niemam zamiaru spamować na forum i pragne abyś zamknął morde bo w przeciwnym razie ja ci to zrobie.
seen
A ja Was prosze nie przenoscie tu animozji klubowych! To nie jest forum kibice.net!
BJS
Nadają sie te fotki?
Bogusław Wyparło
http://www.lksfans.pl/sized.php?sized=zdje....1/IMG_0062.JPG
http://www.lksfans.pl/sized.php?sized=zdje...04/IMG_2370.JPG
Robert Szczot
http://www.lkslodz.com.pl/img/kadra/szczot-d.jpg
Tomasz Ostalczyk
http://www.lkslodz.com.pl/img/kadra/ostalczyk-d.jpg

Myśle ze na tych zdjęciach dość dobrze widać twarze
reS
Zdjęcia sie nie nadają. Twarzy do pese nie lepi sie z plasteliny, dlatego nie chodzi o to żeby na zdjęciu było widać piłkarza, tylko żeby można było wykonać z foty teksturę którą będzie widać potem w grze.
zgredzik90
Kiedy wyjdzie oragne patch 3.0
Kamiloxx
nie wiadomo
artysta germanista
Cytat(zgredzik90 @ Aug 7 2007, 09:31:19) [snapback]171463[/snapback]

Wyjdzie tego samego dnia,którego ujrzysz linki do downloadu ;p
Orange_91
Cytat(zgredzik90 @ Aug 7 2007, 09:31:19) [snapback]171463[/snapback]

Cytat(Sasuke_Kamil @ Aug 7 2007, 09:34:20) [snapback]171465[/snapback]
nie wiadomo

Cytat(e_adrian @ Aug 7 2007, 10:36:11) [snapback]171479[/snapback]
Wyjdzie tego samego dnia,którego ujrzysz linki do downloadu ;p

Koniec OT i nabjiania patch wyjdzie kiedy ma wyjsc i nie smiecic takimi pytaniami bo to i tak nie przyspieszy premiery.
czlapka
Cytat(BJS @ Jul 21 2007, 14:44:06) [snapback]165934[/snapback]

Ja wiem że post był pisany 2 tygodnie temu, ale już wtedy było wiadomo że w tym sezonie w Łks nie będą grać Hajto ani Kmiecik ani Sypniewski.Zresztą pojecie gwiazdy nie zawsze jest obiektywne, tak samo mogę napisać że Sokalski,Grzelczak grają w młodzieżowce Polski,Napoleoni grał w młodzieżówce Włoch,Oshadogan też) i do Monaco sprowadził do Deshamps), a Budka ma wystep w seniorskiej kadrze Polski.Douglas grał w ataku z Robinho. A nikt poza kibicami Widzewa za gwiazdy ich brać nie będzie tongue.gif
BJS
W sumie masz racje, to z gwiazd w łks to kłos smile.gif A ja tam dalej szukam fotek ;] Prawda jest taka ze jak komus by sie chcialo zrobic twarze łks to by zrobili z tych fotek .
reS
Cytat(BJS @ Aug 7 2007, 22:51:58) [snapback]171703[/snapback]
W sumie masz racje, to z gwiazd w łks to kłos smile.gif A ja tam dalej szukam fotek ;] Prawda jest taka ze jak komus by sie chcialo zrobic twarze łks to by zrobili z tych fotek .

Z których? bo te co są dostępne jak już pewnie słyszałeś sie nie nadają. Jeżeli szukasz w necie, to polecam przeglądać galerie z meczu bo czasami trafiają sie naprawdę b.dobre foty. Np po meczu z PGE - http://www.toya.net.pl/~widzew/mecze/gks007.jpg
BJS
Robert Szczot
http://www.lksfans.pl/sized.php?sized=zdje...04/IMG_2490.JPG
Ta fota sie nada?
reS
Musi być idealnie od przodu. Czyli niestety zła
Orange_91
Cytat(BJS @ Aug 7 2007, 22:51:58) [snapback]171703[/snapback]

Widze ze tobie sie chce wiec zrob. A tak powaznie to nie wrzucaj do tematu juz tych fot nie nadajacych sie do robienia twarzy i nie bulwersuj sie ze nikt nie chce robic mord LKS bo nie i nie zmusisz nikogo do tego.
qwert
Siema, mam takie pytanka:

Skad moge ściagnac OE patcha?

I jak wgrać przyspiewki do gry ?

Mógłby mi ktos pomoc?
dem0n
patcha mozesz sciagnac z internetu
BJS
Cytat(Orange_91 @ Aug 8 2007, 09:21:09) [snapback]171763[/snapback]
Widze ze tobie sie chce wiec zrob. A tak powaznie to nie wrzucaj do tematu juz tych fot nie nadajacych sie do robienia twarzy i nie bulwersuj sie ze nikt nie chce robic mord LKS bo nie i nie zmusisz nikogo do tego.

Gdybym potrafił napewno bym to zrobił. Swoją wypowiedzią pokazujesz bulwersacje dry.gif nie rozmawiam z tobą więc sie nie wpier*alaj. A no i troche szacunku dla Łódzkiego Klubu Sportowego bo jeszcze w tym sezonie ŁKS zabłyśnie,pozatym z żydzewa jesteś że sie tak burzysz? Nie mam zamiaru nikogo do niczego zmuszać.
qwert
Witam, mam taki problem, że jak wchodze w mecz i pokazuje się ustawienie druzyny przeciwnika to wychodzi mi do windowsa i wyskakuje błąd pes.exe...
Wiecie może o co chodzi i jak to naprawić?
Mam za słabego kompa czy formata zrobic czy co?
Z góry dzieki za pomoc
Pozdro
mroziu1922
1.Jak zrobić przyspiewki mam je ściągniete
2.jak zrobić stroje też śćiągnięte
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.