edzio-e2
Jul 24 2007, 12:23
Chcesz otrzymać darmowe pamiątki(plakaty,autografy,zdjęcia,smycze,gazetki itp) od klubów piłkarski,koszykarski,Federacji Sportowych itp.Wystarczy wysłać maila lub list do klubu z prośbą o pamiątki.Na dzień dzisiejszy posiadam 61 paczek z czego większość dostałem po mailach.
Zapraszam na
http://sportpamiatki.xad.plNa stronie znajduje sie dokładny opis jak to działa,wzory listów,maile,adresy pocztowe
admini chętnie udzielają informacji
Ja na tym forum jestem adminem i to wcale nie żadna ściema

bo ja sam mam ponad 100 paczek więc gorąco zachęcam do zarejestrowania sie na forum
http://www.sportpamiatki.xad.pl. Na pewno nie pożałujecie !!!!!
Damian.
Aug 12 2007, 14:43
Dostaliśćie coś kiedyś od FC Barcelon(odpisują lub cos wysylaja)?
edzio-e2
Aug 18 2007, 15:15
Forum przeniesione na
http://sportpamiatki.fora24.pl/Zachęcam do rejestracji i pisania
mike_pes
Aug 18 2007, 15:43
To nie jest żadna ściema.Zapoznałem się z tym forum ,wysłałem pare e-maili i pamiątki przyszły za darmo.Gorąco polecam
barman_2000
Aug 21 2007, 18:22
mógłby mi ktoś podać adresy e-mail, jeśli ktoś takowe posiada klubów Tolouse FC, Tottenham Hotspur, Real Madryt i innych jeśli macie, szukałem na stronach ale znalazłem tylko kilka, proszę bardzo mi na tym zależy
Rafal USSJ
Aug 21 2007, 18:41
Czyli z tego co rozumiem, wystarczy że wyślę maila na adres
[email protected] ( jest to oficjalny adres email Barcy ) i oni przyślą mi jakąś pamiątkę i to za darmo ? Boję się, że później przyślą mi rachunek do zapłaty

. Proszę o odpowiedź.
.:KUNA:.
Aug 21 2007, 18:44
Tak to prawda, ale ja 4 razy wysylalem do barcy maila i ani razu nie odpowiedzieli;/a man utd tylko na listy odp.
barman_2000
Aug 21 2007, 18:49
ja wysłałem dzisiaj do barcy i dostałem odpowiedź po 20 minutach, macie te adresy mailowe di różnych klubów
Rafal USSJ
Aug 21 2007, 18:51
Cytat(barman 2000 @ Aug 21 2007, 19:53:29) [snapback]176401[/snapback]
ja wysłałem dzisiaj do barcy i dostałem odpowiedź po 20 minutach, macie te adresy mailowe di różnych klubów.
Co Ci odpisali ? A adresy można znaleźć na Wikipedi

.
Co mi szkodzi właśnie wysyłam emaila do Barcy. Może odpiszą, ale napiszę treść listu po swojemu nie według wzoru, oczywiście po angielsku

.
co sie dziwisz ze nie odpisali ?
wystarczy napisac raz a nie zapychac im skrzynke jakims spamem
ja w to az tak sie nie bawie ale wyslalem maila do tottenhamu i mi zyczenia przyslali
pozniej wyslalem list do liverpoolu i mi przyslali : katalog na sezon 06/07 i plakat calej druzyny z "autografami" (wydrukowanymi owkors)
.:KUNA:.
Aug 21 2007, 19:13
Nie badz taki madry, nie wyslalem przecciez 4 pod rzad!!w ciagu roku,a z liverpoolu to zawsze daja;]
A poza tym czasami wysylaja maila np od arsenalu by napusac do nich droga listowa;]
na niektore rzeczy trzeba czekac dlugo
ja na paczke od czeskiej federacji czekalem 3 miesiace a gdybym po 2,5 wyslal im jeszcze raz to pewnie by mi nie wyslali
edzio-e2
Aug 25 2007, 12:34
Zachęcam do rejestracji i pisania na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.