Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Importowanie Pojedynczych Drużyn...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
JuveR
Witam wink.gif
Mam takie pytanko. Czy istnieje program dzięki któremu mogę np. importować jakąś drużynę z jednego OFa do drugiego?
Bo wiem, że jest PES Editor 6.0.6, ale on importuje od razu wszystkie teamy sad.gif
Pozdrawiam, czekam na odpowiedź tongue.gif
artysta germanista
Cytat(JuveR @ Mar 24 2008, 12:31:57) *
Witam wink.gif
Mam takie pytanko. Czy istnieje program dzięki któremu mogę np. importować jakąś drużynę z jednego OFa do drugiego?
Bo wiem, że jest PES Editor 6.0.6, ale on importuje od razu wszystkie teamy sad.gif
Pozdrawiam, czekam na odpowiedź tongue.gif

jeden team to nie wiem ale chętnie bvym siędowiedział.Gofy mi mówił że umie importować jedną lige np do innego ofa ale czy pojedynczą druzynę to niewiem. Przydało by mi się takie coś biggrin.gif
JuveR
Cytat(e.adrian @ Mar 24 2008, 12:38:59) *
jeden team to nie wiem ale chętnie bvym siędowiedział.Gofy mi mówił że umie importować jedną lige np do innego ofa ale czy pojedynczą druzynę to niewiem. Przydało by mi się takie coś biggrin.gif

heh... Nawet nie wiesz jak by się przydał taki program rolleyes.gif Jeśli możesz to się go spytaj happy.gif
MaTi10
Nie wiem czy da rade pojedyczna druzyne ale mozesz z tego zespolu pojedynczo przenosic zawodnikow.E Adrian jak mozesz to napisz jak lige importowac całą;] z gory dzieki
JuveR
mógłbyś napisac za pomoca jakiego programu mozna tak przenosic graczy z jednego OFa do drugiego ?
artysta germanista
z tego co mi Goofy mowil to wszystko dobywa sie w Pes fan editorze,ale narazie go nie moge na gg złapać więc poczekajcie rolleyes.gif
JuveR
OK, już wiem jak się przerzuca pojedynczych graczy. Teraz już sobie poradzę smile.gif
artysta germanista
CYTAT(JuveR @ Mar 24 2008, 15:24:32) *
OK, już wiem jak się przerzuca pojedynczych graczy. Teraz już sobie poradzę smile.gif

tak? to podziel się tą wiedzą ze mną jakbyś mógł
MaTi10
oki.A pojedynczych graczy z OF'a do OF'a w PES FAN EDITOR przenosisz tak: otwierasz OF do ktorego bedziesz ich wrzucal i otwierasz Open OF 2 i klikasz dwa razy na danego grajka i puzniej klikasz na import of 2 i tam juz zespol wybierasz;] pzdr
artysta germanista
dzieki mati goofy niedlugo sie odwzewie w tym temacie jak cale ligi przenosci
Robson21
a ja cholewcia nie moge otworzyć tego pes fan editora laugh.gif włączam go to wyskakuje komunikat
Java Virtual Machine Launcher
Could not find my class.Program will exit
MaTi10
Zainstaluj Jave i bedzie sie otwierać
Robson21
ja mam jave tylko nie wiem czemu mi nie wykrywa sad.gif
JuveR
Cytat(MaTi10 @ Mar 24 2008, 17:47:46) *
oki.A pojedynczych graczy z OF'a do OF'a w PES FAN EDITOR przenosisz tak: otwierasz OF do ktorego bedziesz ich wrzucal i otwierasz Open OF 2 i klikasz dwa razy na danego grajka i puzniej klikasz na import of 2 i tam juz zespol wybierasz;] pzdr

Raczej powinno być odwrotnie. Najpierw otwiera się OFa z którego przerzucamy piłkarzy. A do drugiego OFa nam tych piłkarzy importuje tongue.gif
A co do problemu to trudno wyczuć smile.gif Może spróbuj przeinstalować Javę. A może do tego trzeba NET Framework 2.0 ?
qazwsx
Potrzebny jest Net Framework, sam miałem podobny problem. Już kiedyś pytałem się co do exportowania drużyn z jednego Ofa do drugiego
Click
Jak sami zobaczycie dostałem odpowiedzi, że nie da się. Może następny raz poszukasz zamiast pisać kolejny temat ?
Sorki jeśli się coś zmieniło ale wątpie.
Robson21
Cytat(qazwsx @ Mar 25 2008, 08:46:22) *
Potrzebny jest Net Framework, sam miałem podobny problem. Już kiedyś pytałem się co do exportowania drużyn z jednego Ofa do drugiego
Click
Jak sami zobaczycie dostałem odpowiedzi, że nie da się. Może następny raz poszukasz zamiast pisać kolejny temat ?
Sorki jeśli się coś zmieniło ale wątpie.

Nie chce mi sei zainstalowac jakiś błąd wyskakuje

Setup cannot continue because this version of the .NET Framework is incompatible with a previously installed one. For more information, see http://support.microsoft.com/kb/906894.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.