tutus16
Oct 17 2008, 08:09
Witam mam problem. Gdy dochodze do Cwiecrfinalu Ligi Mistrzow I Gram mecz rewanzowy gra zawsze mi sie wylacza "Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2009 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." czym to moze byc spowodowane? dzieki za odpowiedz
messjash
Oct 17 2008, 09:25
Mnie też wywala w ćwierćfinale. Dodawałeś do gry może jakieś uaktualnienia czy coś, bo ja pobrałem to z głównej strony i zastanawiam się czy to problem tylko tego dodatku czy konami znowu wydało nie dorobioną grę...
tutus16
Oct 17 2008, 09:27
nie nie dodawalem nic ;/ zadnych uaktualnien ani dodatkow i tak chodzi nie wiem czego to wina;/ ale wydaje mi sie ze duzo osob bedzie tak mialo;/ troche to ucizliwe jest.Kto ma jakas recepte na to?
rangiz
Oct 17 2008, 09:27
Pirat czy oryginał?

Ja nie mam problemu
tutus16
Oct 17 2008, 09:29
Pirat. Moze to wina Cracka?
jeśli to pirat od reloaded problemu nie powinno być
messjash
Oct 17 2008, 09:32
Mam orginał. I nie jesteśmy sami z tym problemem. Czyli konami jak zwykle spiepszyło grę. Dodam jeszcze że instalowałem gre i na viście i na xp i zawsze to samo.
tutus16
Oct 17 2008, 09:39
Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED ale widze ze nawet ci co maja oryginala maja problem wiec nie ejstem sam
u mnie idealnie... prawie... zdarzyły sie dotychczas 2 zwiechy
jedna podczas wychodzenia do windy, a druga po meczu w BL chcąc zasejvować... oczywiście trzeba było grać od nowa
tutus16
Oct 17 2008, 09:40
niby ma jakich patche wyjsc ale nie wieadomo kiedy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.