Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z Online Mnie Wywala
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Joseph
Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Mianowicie mam internet 3000/450 kbps. Na stronie Konami sprawdziłem połączenie internetowe w grze online w PES 2009,i mam na trzech playerów kategorię "A" czyli wszystko dobrze. Jednak w grze mam ciągle mrugający znaczek, jest zielony ale przebłyskiwany czerwonym krzyżykiem "no communication". Jeszcze nie zagrałem pełnego meczu online bo mnie wywala. Generalnie mam z tym problem. Mógłby ktoś rozjaśnić tą sprawę? Z góry dziękuję PS zapory systemowe i antywirusy też wyłanczałem i mam w Połaczeniach sieciowych tylko 1 łącze
Zgieru
CYTAT(Joseph @ Oct 20 2008, 23:32) *
Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Mianowicie mam internet 3000/450 kbps. Na stronie Konami sprawdziłem połączenie internetowe w grze online w PES 2009,i mam na trzech playerów kategorię "A" czyli wszystko dobrze. Jednak w grze mam ciągle mrugający znaczek, jest zielony ale przebłyskiwany czerwonym krzyżykiem "no communication". Jeszcze nie zagrałem pełnego meczu online bo mnie wywala. Generalnie mam z tym problem. Mógłby ktoś rozjaśnić tą sprawę? Z góry dziękuję PS zapory systemowe i antywirusy też wyłanczałem i mam w Połaczeniach sieciowych tylko 1 łącze

Stary mam identyczne objawy i też nie mam pojęcia ocb....:/ I jeszcze Dawidi z forum ma to samo...Napisz na gg do mnie 356645 moze cos wymyslimy chociaz watpie sad.gif
PLUSZAK
CYTAT(Zgieru @ Oct 21 2008, 00:44) *
Stary mam identyczne objawy i też nie mam pojęcia ocb....:/ I jeszcze Dawidi z forum ma to samo...Napisz na gg do mnie 356645 moze cos wymyslimy chociaz watpie sad.gif

No to ja następny , łacze teraz sprawdzałem 4500/450 kbit ! Cały czas zielona lampka czyli ok nigdy ie zagrałem meczu pełnego ???
Choc chyba zrobie reinstal windy bo z 08 tez mnie wywala a nie robiło tego wcześniej ?
Zgieru
CYTAT(PLUSZAK @ Oct 21 2008, 01:13) *
No to ja następny , łacze teraz sprawdzałem 4500/450 kbit ! Cały czas zielona lampka czyli ok nigdy ie zagrałem meczu pełnego ???
Choc chyba zrobie reinstal windy bo z 08 tez mnie wywala a nie robiło tego wcześniej ?

Ty no ja już próbowałem wszystkiego i nic nie pomaga...Zapory nie zapory,fortmatowałem dysk i nic to nie daje...Z pes 08 nie mam poruwnania bo nie grałem na pc..Ty masz chociaż dobrze bo masz cały czas zieloną lampke z nam miga tak jak opisał kolega
elite
Takie pytanie podstawowe, macie piraty czy orginały?
Tomi84
Przecież na piracie nie pograsz online, więc co to za głupie pytanie.
Zgieru
CYTAT(elite @ Oct 21 2008, 13:13) *
Takie pytanie podstawowe, macie piraty czy orginały?

Hheheheh dobre smile.gif Słuchaj piraty z orginalnym kluczem... tongue.gif a na poważnie to już mi ręce od tego syfu opadają ;/ Ma ktoś jakies pomysły co poza zjebanym online moze być przyczyną opisanych przez nas objawów??
PLUSZAK
CYTAT(Zgieru @ Oct 21 2008, 15:59) *
Hheheheh dobre smile.gif Słuchaj piraty z orginalnym kluczem... tongue.gif a na poważnie to już mi ręce od tego syfu opadają ;/ Ma ktoś jakies pomysły co poza zjebanym online moze być przyczyną opisanych przez nas objawów??

No tak zainstalowałem nowego windowsa ! Z SP3 ,OCZYŚCIŁEM system od różnych śmieci i z rozłaczaniem
problem zniknął ! Jak sam nie wyłącze to nic go nie wywali ale sa ohmy.gifpóźnienie" kontretnie LAGI !!! A mam wrażenie ze ten drugi mam mniejsze ,zawsze żłta lub zielona lampka u mnie . Nie szarpie jak w 08 ale mam wrazenie ze tam lepiej chodziło ostatnio, jak tak opóźnia to ani klepki anie odbioru piłki a na dodatek mijają sie bez sensu z piłką ? W onknie ,fulscrenie, na mnieszysz detalach i nic ,czekamy jak się cos porawia te serwery ! A wy gracie w oknie czy fulscrenie tak apropo ?
Zgieru
CYTAT(PLUSZAK @ Oct 21 2008, 16:59) *
No tak zainstalowałem nowego windowsa ! Z SP3 ,OCZYŚCIŁEM system od różnych śmieci i z rozłaczaniem
problem zniknął ! Jak sam nie wyłącze to nic go nie wywali ale sa ohmy.gif późnienie" kontretnie LAGI !!! A mam wrażenie ze ten drugi mam mniejsze ,zawsze żłta lub zielona lampka u mnie . Nie szarpie jak w 08 ale mam wrazenie ze tam lepiej chodziło ostatnio, jak tak opóźnia to ani klepki anie odbioru piłki a na dodatek mijają sie bez sensu z piłką ? W onknie ,fulscrenie, na mnieszysz detalach i nic ,czekamy jak się cos porawia te serwery ! A wy gracie w oknie czy fulscrenie tak apropo ?

Właśnie Ty ja też ma Sp3,formatowałem dysk,wyłączałem zapory,antyvira,odłączałem od routera net żeby podłączyć go bezpośrednio do karty sieciowej od modemu i qrde nie wiem co jeszcze próbowałem już chyba wszystkiego i nic kompletnie nie pomaga...Gram na fullscrean.Co do lampki to odrazu po zrestartowaniu kompa często mam zieloną przez pare minut a takto ogolnie nonstop mam zieloną ale migającą na czerwono lub miga mi czerwony "X" na niej i mysle ze to jest przyczyna tylko czemu tak jest??!! :/
Joseph
CYTAT(Joseph @ Oct 20 2008, 22:32) *
Rozwiazanie problemu znajduje się http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=2408&p=1291 wielkie dzieki za pomoc Zgieru
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.