Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prawy Analog
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
krycha23
Hej.No wlasnie ten prawy analog...Wiem,ze sluzy do podan.Z tymze nie czaje juz jak to ma niby dzialac.Przekrecam anlog w prawo,pilke podaje na dol.Jakie funkcje maja spelniac te podania,jak sie je poprawnie wykonuje?
deejay666
Moze masz zle skonfigurowanego. Prawy analog sluzy od sily podania. Jesli lekko wychylisz w prawo, wtedy powinien lekko podac w prawo a jak dlugo przytrzymasz wtedy poda mocno
krycha23
Miales racje.Musialem w settings z kalibrowac poprawnie.Teraz gra znacznie nabrala na dynamice.ra sie swietnie!
Jimmy Floyd
Przecież prawy analog zawsze służył do podań. Nie rozumiem co was tak dziwi w tym zakresie. Jedyna różnica polegała na tym, że w PES 2008 nominalnie był ustawiony na TYPE 1, czyli przed podaniem trzeba było nacisnąć prawego analoga, ja miałem już wtedy ustawione na TYPE 2 tak jak to ma miejsce w najlepszej odsłonie całej serii - 2009.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.