Witam wszystkich w nowo utworzonym temacie. Będę w nim zamieszczał swoje pierwsze mordki piłkarzy. Prosze o oceny i te lepsze i te gorsze. Słowa krytyki bardzo mi się przydadzą, ale pomoc również. Nie zbieram zamówień, jedynie możecie podrzucać pomysły na następne prace. Od razu mówię, że twarze będę zamieszczał ok. 1/dzień, bo mam też inne zajęcia. Udzielajcie wskazówek i mówcie co poprawić.
Pierwsza morda którą odwarzyłem się pokazać - Peter Crouch. Jest to może z czwarta w moim życiu.Włosy z Edit Mode.
O stary powiniene? go raczej da? do tego tematu : Best Ever ?! <-nie ?aden Bot Najlepsze twarze do pesa ;DD
Bartezz
Apr 15 2007, 13:27
Pokaz screena z edit mode. Bardzo rozmazany.
KKSFan
Apr 15 2007, 13:30
Jest źle.. ale to początki obejrzyj kilka tutoriali, i pokaz poprawiona twarz lub coś nowego. Chyba robiłeś oczy z bmp?? wez z edit mode i bedzie lepiej Pozdro
szolpas
Apr 15 2007, 13:42
Ale bmp Best Ever
olivier
Apr 15 2007, 14:15
zmapuj dobrze oczy,popraw nos,usta,postaraj się lepsze bmp wydusić no i pracuj dalej.
Panowie okażcie trochę wyrozumiałości... Jego pierwsza twarz, a tu takie komentarze. Są gorsze twarze. A co do samej twarzy to prawda, że słaba, ale pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale itd
Panowie okażcie trochę wyrozumiałości... Jego pierwsza twarz, a tu takie komentarze. Są gorsze twarze. A co do samej twarzy to prawda, że słaba, ale pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale, pracuj, oglądaj tutoriale itd
Zapomniałeś dodać aby pracował i ogladał tutoriale
chatek
Apr 15 2007, 15:03
No niestety troche pokemonowata twarz ale b?dzie lepiej pozdro
BoBaN
Apr 15 2007, 15:09
fatalna morda, Twój podstawowy błąd, to to że przy previev'ie odrazu przerabiasz screena, dodajesz jakies bzdetne koszulki, myslac ze to poprawi wyglad a wręcz przeciwnie to wszystko pogarsza.
Mnie sie wydaje że nie robiłeś go na swoim modelu,no ale nie chce posądzać nikogo bez dowodów.Jeżeli jest to twoja 2 twarz w życiu to dobra ci wyszła,ale popracuj nad modelem jeszcze.
Crouch przekomiczny Keane lepiej...ale pracuj dalej XDDD
kksm
Apr 17 2007, 13:07
Prosze o więcej ocen mogą być to też negatywne oceny.
ryba
Apr 17 2007, 13:12
By Mani3k z pesfaces...
EDIT:I taka moja mala rada nie podpierdalaj mord!!
kksm
Apr 17 2007, 13:41
sorry pomyłka w kitserwerze mam dwie twarze jedna to ta którą dałem tu a druga to moja,może to potwierdzić fakt że swoje prace podpisuje tak jak poprzednie, a na tej mańka sie wzorowalem.Post z twarzą usunąłem sorry za pomyłkę jak wróce z treningu to wrzuce swój face.
seen
Apr 17 2007, 17:54
No ta pierwsza morda Croucha zajebista DAj bina
olo
Apr 17 2007, 18:11
seen, on dal bina a co do mordy to bardzo slaba, daj normalnego screena z gry
seen, on dal bina a co do mordy to bardzo slaba, daj normalnego screena z gry
Ale Ja chce z nowym włosami ;( <lol> Zartuje oczywiscie. Rzeczywiscie zagapiłem sie ze nie ma bina, ale jak zobaczyłem tą twarz to normalnie.... .......... sie tak bardzo ucieszyłem ze sie zagapiłem
kksm
Apr 18 2007, 15:01
PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU. DZIĘKUJĘ TYM CO CHODŹ TROCHĘ WE MNIE WIERZYLI. KOŃCZE Z MORDAMI. TO NIE MOJE POWOŁANIE.
A ja dziĘkujĘ ci za tĄ mordĘ:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.