Auriko
Jun 18 2007, 19:45
karolinho
Jun 18 2007, 19:58
A masz może jakieś stroje HD bo ja miałem taki sam problem właśnie z nimi ale jest już dobe.
Auriko
Jun 18 2007, 20:05
Gram 3 mecze i jest dobrze a gram inne i juz w kazdym jest ale nie kumam. To jest jakis glupi blad nie wiem skad on sie bierze. Jezeli chodzi o stroje HD to które to sa bo te co ja wrzucalem to podmienilem na oryginalne ORANGE91 albo T-MAC pomocy prosze ktokolwiek
Może spróbuj zainstalować najnowszy kitserver. Poprawia błąd tego typu.
Auriko
Jun 18 2007, 21:26
chodzi o kitserver 6.5.1 ??
Ju? nie wa?ne problem zosta? rozwi?zany :
Sorry że robie totalnego OFF TOPA ale mam istnie wielki problem xD
Otóż chciałbym zagrać sobie w trybie Kariery w OE, ale niestety drużyny OE są przemiezane z tymi z ligi francuskiej i niemoge tego ustawić tak, by w 1 lidze były same drużyny Polskiej Ligi. W zwykłym PESie 6 udało sie edytować zawartość lig, i można było ustawić że gra sie od 1wszej ligi. Niestety tutaj niewiem jak to zrobić. Czy ktoś może wie co z tym fantem zrobić?
snok3r
Jun 22 2007, 08:53
najlepiej uzyj opcji "szukaj" gdyz bylo to na tym forum pisane juz 328757253 raz...
Orange_91
Jun 22 2007, 09:18
Cytat(V!N @ Jun 22 2007, 00:52:07) [snapback]156285[/snapback]
Sorry że robie totalnego OFF TOPA ale mam istnie wielki problem xD
Otóż chciałbym zagrać sobie w trybie Kariery w OE, ale niestety drużyny OE są przemiezane z tymi z ligi francuskiej i niemoge tego ustawić tak, by w 1 lidze były same drużyny Polskiej Ligi. W zwykłym PESie 6 udało sie edytować zawartość lig, i można było ustawić że gra sie od 1wszej ligi. Niestety tutaj niewiem jak to zrobić. Czy ktoś może wie co z tym fantem zrobić?
Wykup jedna z 2 ostatnich opcji w PES Shopie nie pamietam ktora to dokladnie ale sie pewnie zorientujesz.
I tak na przyszlosc SZUKANIE NIE BOLI.
TOMaSSon 94
Jul 2 2007, 12:17
Mam problem
Mianowicie czy ktoś ma plik map.txt z pliku stadiums z OE Patch?
PS. Sory wielkie za OT, z góry dzieki
Cytat(TOMaSSon 94 @ Jul 2 2007, 13:21:10) [snapback]159884[/snapback]
Mam problem
Mianowicie czy ktoś ma plik map.txt z pliku stadiums z OE Patch?
PS. Sory wielkie za OT, z góry dzieki
Zajrzyj do tematu OE tam ktos podawał cały plik map do w\w stadionów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.