Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Oe Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
danielos92
Kiedy chce zagrac ligę OE to zamiast loga druzyn z OE są z ligi holenderskiej i sklady tak samo z ligi holenderskiej.
Móglby mi ktos powiedziec co jest grane?? prosze o odpowiedz
Orange_91
Cytat(danielos92 @ Jul 2 2007, 10:43:58) [snapback]159831[/snapback]
Kiedy chce zagrac ligę OE to zamiast loga druzyn z OE są z ligi holenderskiej i sklady tak samo z ligi holenderskiej.
Móglby mi ktos powiedziec co jest grane?? prosze o odpowiedz

Najpierw zainstaluj patch potem zglaszaj problemy mad.gif .
danielos92
Cytat(Orange_91 @ Jul 2 2007, 10:46:33) [snapback]159832[/snapback]
Najpierw zainstaluj patch potem zglaszaj problemy mad.gif .

No i wlasnie zainstalowalem patcha. Wybieram lige OE ( logo jest OE) a tam są drużyny ligi holenderskiej. wybieram willem, a stroj willem to stroj zaglebia, gram mecz a przyspiewki sa zaglebia a sklady willem. ale na pewno mam zainstalowaneego patcha. Tla, muzyka, stadiony, itp wszystko jest tylko chodzi mi konkretnie o sklady i loga OE
Orange_91
Cytat(danielos92 @ Jul 2 2007, 10:54:17) [snapback]159835[/snapback]
No i wlasnie zainstalowalem patcha. Wybieram lige OE ( logo jest OE) a tam są drużyny ligi holenderskiej. wybieram willem, a stroj willem to stroj zaglebia, gram mecz a przyspiewki sa zaglebia a sklady willem. ale na pewno mam zainstalowaneego patcha. Tla, muzyka, stadiony, itp wszystko jest tylko chodzi mi konkretnie o sklady i loga OE

W takim razie mam takie pytanie wgrales P_text i ofa? Najlepiej by bylo jakbys jeszcze raz dokladnie przeczytal instrukcje instalacji i od nowa sprubowal zainstalowac patch.
danielos92
Cytat(Orange_91 @ Jul 2 2007, 11:08:51) [snapback]159842[/snapback]
W takim razie mam takie pytanie wgrales P_text i ofa? Najlepiej by bylo jakbys jeszcze raz dokladnie przeczytal instrukcje instalacji i od nowa sprubowal zainstalowac patch.

P_text wgralem alo OF nie ale jeszcze raz wszystko sprobuje od nowa
danielos92
No i niestety zastosowalem sie do instrukcji i dalej to samo, logów, herbow OE nie ma a skaldy są z druzyn holenderskiej,
Czy ktos ma podobny problem?????
kksm
Wgraj Ofa człowieku i nie rób se jaj, a jak sie zapytasz gdzie wgrać tego OFa to powiem ci Moje dokumenty/Konami/save/folder1 i tutaj go wklej zapyta sie czy chcesz zamienić TAK!!!
danielos92
Dobra wszystko jest ok, zrobilem zgodnie z instrukcją i dziala. Tylko nie moge grac piłkami tymi co sa zamieszczone w Patchu. jak wybiore jakąs piłkę np. pilke z ligi mistrzow to wywala mnie do windowsa
Orange_91
Cytat(danielos92 @ Jul 3 2007, 12:12:24) [snapback]160146[/snapback]
Dobra wszystko jest ok, zrobilem zgodnie z instrukcją i dziala. Tylko nie moge grac piłkami tymi co sa zamieszczone w Patchu. jak wybiore jakąs piłkę np. pilke z ligi mistrzow to wywala mnie do windowsa

A jaka masz karta graficzna? Bo jak MX to nie pograsz.
danielos92
GeForce 4 64Mb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.