Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cyfra + Czy Cyfrowy Polsat
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
ronaldo33
mam proglem niewiem co założyc cyfre+ czy cyfrowy polsat niewiem gdzie bede mógł wiecej meczy obejrzec bo chyba cyfrowy polsat niema eurosportu a cyfra+ własnie niewiem moze mi pomozecie co mam wziasc i gdzie np jest liga hiszpanska angielska włoska na jakich kanałach zawsze unsure.gif
krisunio
witam na cyfrowym polsacie masz Lige Niemiecka , Holenderska a na Cyfrze Plus Lige Angielską , Włoską , Hiszpańską oraz Francuską więc ogólnie polecam Ci wybrac cyfre plus smile.gif
POzdro
ronaldo33
ok dzieki a lige mistrzów gdzie zawsze leci ?? tez na cyfrze +
Simon
osobiscie polecam cyfra+. sam uzywam a dwoch moich znajomych ma polsat i nie chwala sobie za bardzo. roznica wysokosci abonamentu jest jednak duuuza

edit:
cyfrowy polsat i cyfra plus maja eurosport
JuveR
Ja tam mam Cyfrowy Polsat, bo pokazywali w ostatnim sezonie mecze Juve biggrin.gif Choć na Cyfrze pokazują ciekawsze ligi i zastanawiam się nad zmianą na Cyfrę, bo w końcu Juve jest już w Serie A !

"Skończył się czas pokutowania, nadchodzi czas zwyciężania"
paweł90
Krisunio zapomniales ze na cyfrze jest jeszcze liga polska
ronaldo33
to chyba wezme cyfre + rolleyes.gif
ślimak
Na polsacie sport jest liga holenderska szkocka portugalska włoska ekstraklasa angielska puchar ekstraklasy polskiej najciekawsze mecze ligi greckiej puchar francji puchar niemiec puchar szkocji i tyle
Ricardo
Ja ci radze kup najlepiej Cyfrowy Polsat. To jest najlepsze od sportu. Sam go mam biggrin.gif.
mike_pes
Ja Ci radze cyfrowy Polsat.Teńszy jest od Cyfry , a tych wszystkich meczy i tak nie zdążysz obejrzec.A przecież za rok Polsat Euro 2008 transmituje
andree-e
w podstawowym pakiecie w cfrowym polsacie jest polsat sport i eurosport,zeby miec eurosport 2,polsat sport 2,i inne ciekawe kanaly trzeba kupic nastepny pakiet..najwyzej ze lubisz wszelakie sporty to masz tam kanaly sportowe z wloch,hiszpani-dla fanow realu madryt jest kanal real madrit tv..pozdro
ozinho
Cyfra + : Liga angielska,hiszpańska,włoska,polska,francuska + FA Cup + Spotkania międzynarodowe reprezentacji Anglii+niektóre spotkania towarzyskie
Cyfrowy Polsat:liga holenderska,włoska,szkocka,Serie B + Coppa Italia,Puchar Francji,Puchar Szkocji,Puchar Holandii +mecze z klubowych telewizji(MUTV,Arsenal TV,Barca TV itp.)+Puchar UEFA+el.ME 2008+spotkania towarzyskie +Puchar Ekstraklasy
Dodatkowo polecam:
nSport: Liga Mistrzów+spotkania towarzyskie+Puchar Ligi Angielskiej+Puchar Uefa+Puchar Polski
Sportklub,Sportklub+ : liga niemiecka,puchar ligi niemieckiej,puchar niemiec,Copa America,liga brazylijska,liga argentyńska,
TVP Sport:ME U-20,el.ME 2008,Copa Libertadores,Everton TV,Copa del Rey,spotkania reprezentacji Polski,Liga Mistrzów,Puchar UEFA,spotkania polskich klubów(towarzyskie i w europejskich pucharach),ciekawe filmy dokumentalne o piłce (np.Deyna,czy Złote chwile polskiego futbolu)
wojczech7
QUOTE(ronaldo33 @ Jul 5 2007, 16:50:58) [snapback]160801[/snapback]
mam proglem niewiem co założyc cyfre+ czy cyfrowy polsat niewiem gdzie bede mógł wiecej meczy obejrzec bo chyba cyfrowy polsat niema eurosportu a cyfra+ własnie niewiem moze mi pomozecie co mam wziasc i gdzie np jest liga hiszpanska angielska włoska na jakich kanałach zawsze unsure.gif

Akurat jeżeli zależy Ci na meczach to na eurosport nie masz co liczyć... wink.gif Odnośnie reszty to polecam Cyfre+, która posiada prawa do transmisji najsilniejszych lig w Europie (Włochy, Hiszpania, Anglia, Francja), a także do naszej Orange Ekstraklasy. Poza tym w canal+ (dostępny na cyfrze) pracują najlepsi polscy dziennikarze sportowi (Smokowski, Twarowski, Lipiński itd.), także ogląda się to wszystko z przyjemnością... Jeżeli chodzi o ilość meczów, to raczej cyfra bije na głowę polsat (tak mniemam, bo nie wiem, jak jest z polsatem); przykładowo: kiedy wszystkie ligi grają to w weekendy możesz obejrzeć jakieś 7-8 meczy i dodatkowo programy 'zbiorcze' typu Liga+, Liga+Extra, Sport+ , które pokazują wszystkie bramki z każdej ligowej kolejki. Także na brak wrażeń narzekać nie można biggrin.gif pzdr
The Endy
Polsat to jajco
Cyfra wymiata i ma w koncu obraz HD

Krotko i na temat biggrin.gif
OskaR
Ja mam Cyfre juz od chyba 5 lat i naprawde nie nazekam. Brakuje mi jedynie CL i rozgrywek reprezentacyjnych.
Ale jesli chodzi o ligi klubowe to jest tam liga polska, europejska smietanka, dobrzy komentatorzy i obraz HD co razem daje swietny efekt.
A mysle ze nie bedziesz ogladac tylko sportu (a moze i bedziesz blink.gif ) to sa tam najlepsze kanaly filmowe :
Canal +, Canal + Film, HBO, HBO 2, =HBO Comedy, AXNy, AleKino i 2 Cinemamaxy.
I duzo kanalow muzycznych, min. MTV, MTV2, VIVA i VH1
kysys
Lepsza Cyfra+ lepszy football leci ale jest drogi abonament,Cyfrowy Polsat ma tani abonament a jeśli kanały to jest ubogi.Ja tam mam kablówke UPC.
MYSZa7
Cyfra +,Polsat to gówno wink.gif Wiem bo miałem Polsat wink.gif
siano
Przyznam szczerze, że od pewnego czasu sam zastanawiam się nad telewizją cyfrową. Obecnie liderem jest dla mnie Cyfra - mają najciekawszą dla mnie porcję footballu.

W ramach ciekawostki załączam obrazek:

chatek
Ja też polecam Cyfre+ nie dość, że najlepsze ligi puszczają to i Orange Ekstraklase jest też wiele innych dobrych kanałów ( wymienił je Oscar ).
error
Ja tam ma Cyfrowy Polsat tylko z Polsta Sport i Eurosport + 2 ciekawe zagraniczne: Sport Planeta(Rosja),
Real MadritTV(Hiszpańsko-Angielski).

Pozatym na TVP2 nieraz puszczają mecze.

Na kompie ma SopCasta i oglądam na jakiś chińskich meczyki ligowe

Korzystam takze z iGolFM radia które relacjonuje mecze Premiership

A na tym Cyfrowym Polsacie też jest co oglądać:

Polsat Sport: Na Żywo: Liga Rosyjska, Szkocka, Włoska, Reprezentacyjne rozgrywki.
Powtórki: Liga Angielska, Hiszpańska.
+ czasami coś z Bundesligi i programy z BarcaTV, ManU TV, ChelseaTV, LiverpoolTV.
Eurosport: Najróżniejszy sport, a z gały to: Reprezentacyjna, Młodzieżowa, Kobieca.

Sport Planeta(Rosja):Rosyjski sport, zdarzają się mecze ligi rosyjskiej.

Real Madrit TV: 24h o Realu Madryt, o Klubie Piłkarskim jak i Koszykarskim. Mecze (często nie świeże) są puszczane, koszykówki też ;p

I polecam SopCast'a, iGolFM i stronke http://KuszoTV.pl

Jestem zadowolony z Polsatu jak i z internetowych źródeł.

Polecam i Pozdrawiam!

tiger12
heros991
elo wejdż na www.laki.dvhk.pl tam jest telewizja za darmo.
Wislak
Cytat(heros991 @ Oct 4 2007, 19:27:32) [snapback]188937[/snapback]
elo wejdż na www.laki.dvhk.pl tam jest telewizja za darmo.

Tak Ty ogladasz wszystko za Free a Oni za ciebie płaca smile.gif Szczególnie C+ i CP smile.gif
heros991
tak to jest za friko sam używam już 2 lata i nic niepłace.

P.S ciekawe za co płaci C+ i CP lol z ciebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.