Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pierwszy Folder Gdb Do Pes2008!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
BoBaN
Witam! Folder GDB do Kitservera najnowszej odsłony PES 2008 ujżał światło dzienne! W tym temacie będą dawane paczki z kolejnymi folderami. Na dzień dzisiejszy możemy odetchnąć z ulgą po tym jak dowiedzieliśmy się że Juce rezygnuje z poprawiania kitservera do najnowszego PESa. Niejaki Roamer ucieszył swoją paczką myślę nie jednego gracza. Zapraszam do downloadu;)

Zapomniałem zaznaczyć, że jest to jak narazie wersja beta i zawiera stroje reprezentacji, a także ligi Angielskiej i Włoskiej.

Download GDB

Najnowsza Wersja Kitservera już z opcją wgrywania stroi

Kitserver-710b
barman_2000
mógłby ktoś napisać co należy zrobić aby działało w grze bo wrzuciłem to do kitservera i w grze nie mogę wybierać żadnych stroi
olivier
Kitserver 7.1.0b obsługuje tylko pes 2008 w wersji 1.2 czyli musi być crack w wersji 1.2 dopiero w wersji finalnej będzie działoło w wersji 1.0 i 1.1
BoBaN
czyli musimy poczekać na lepszą wersje kitservera;) czekaliśmy tak długo więc jeszcze troche można poczekaćwink.gif
karolinho
Cytat(olivier @ Jan 5 2008, 14:19:03) *
Kitserver 7.1.0b obsługuje tylko pes 2008 w wersji 1.2 czyli musi być crack w wersji 1.2 dopiero w wersji finalnej będzie działoło w wersji 1.0 i 1.1

Co????????ja mam wersje zripowaną pes'a2008 bez żadnych patchów i jakoś mi chodzi.W skrócie g***o prawda
perONE
Cytat(karolinho @ Jan 5 2008, 14:36:31) *
Co????????ja mam wersje zripowaną pes'a2008 bez żadnych patchów i jakoś mi chodzi.W skrócie g***o prawda

wiec!! jezeli dziala to uchyl rąbka tajemnicy owianej szerokim pasmem iformacji i naglosnionej przez media sprawy jak to zrobic?
BoBaN
Cytat(karolinho @ Jan 5 2008, 14:36:31) *

chciałbym zobaczyć na dowód jakieś screeny a przy okazji napisz jak Ci sie udało uruchomić stroje nie mając zpatchowanej wersji gry.
whan
GDB przygotowana przez roamera nie działa poprawnie z kitserverem 7.1.0b.
kksm
Czemu? Właśnie pobieram, ale czemu nie działa. Aha kto ma numery drużyn.
whan
CYTAT(kksm @ Jan 5 2008, 15:03:52) *
Czemu? Właśnie pobieram, ale czemu nie działa. Aha kto ma numery drużyn.

błędy w plikach konfiguracyjnych powodują crashowanie do windowsa.
olivier
No,nie działa z GDB od roamera trzeba poczekać na final kitservera,ale jak pan karolinho odpalił kitservera nie na cracku 1.2?Bo w pliku readme pisze dokładnie,że działa tylko z wersją 1.2.
kksm
Przyznam sie szczerze, że wszystko mi działa. Jak narazie gra nie wychodzi do windy. Mam cracka 1.20 z patchem 1.20 i wszystko śmiga. Aha ważna uwaga kitsy można wybierać tylko w master league, cup, league na ekranie z wszystkimi opcjami tam negocjacje itd. Tego gdb roamera nie pobieram wole sam se poskłądać pake ze strojów z gamingaccess.

O tera się kapnąłem kitsy działają również w exibition mode ale tylko pa i pb. Można to sprawdzić zamieniając folder pa repry polski i wklejając go do folderu chealsea. I w exibition przy wyborze stroi jako home mamy strój polski.
karolinho
Powiem szczerze że byłem w szoku i trochę nie pomyślałem.Otóż jak już wspomniałem mam zripowaną wersję i możliwe że miałem już z patchem.Niestety nie wiem jak to sprawdzić.
MakssPl
Prześlij nam screeena!
karolinho
z czym
BoBaN
Nie robić tu syfu! To nie jest czat. W tym temacie bedą tylko porady dotyczące kitservera i folderów gdb a także paczki. Nie chce tu niepotrzebnych postów.
Proszę moderatora o usunięcie postów bez sensownych i nie wiązących z tematem.
whan
Druga beta - Kitserver 7.1.0c wydana (zaleca się aktualizację): http://board.issonline.pl/index.php?showto...view=getnewpost
LOPEZO
witam. wgralem sobie Kitserva i cieszylem sie ze jest duzo dodatkowy strojow. typu np kolejne kitsy dla man utd inne od standardu tylko nie wiem jak je uruchomic w grze.? jak wybrac ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.