Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
BJS
A więc mam problem z instalacja stadionów sciągnałem takiego duzego packa z Polskimi stadionami i tam niema tak ze kazdy plik ma oddzielny folder wszystko jest wywalone i zapakowane w archiwum, jak ja mam to zainstalowac? Prosze o Pomoc blink.gif
Orange_91
Cytat(BJS @ Jan 9 2008, 18:37:50) *
A więc mam problem z instalacja stadionów sciągnałem takiego duzego packa z Polskimi stadionami i tam niema tak ze kazdy plik ma oddzielny folder wszystko jest wywalone i zapakowane w archiwum, jak ja mam to zainstalowac? Prosze o Pomoc blink.gif

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale wydaje mi się, że powinieneś to archiwum wypakować huh.gif .
BJS
.. Czy ja wyglądam na idiote blink.gif ?
qwerte
Cytat(BJS @ Jan 10 2008, 17:33:49) *
.. Czy ja wyglądam na idiote blink.gif ?

Tak biggrin.gif

A tak na serio
Mógłbyś dać screen tego bo nie zabardzo zrozumiałem o co ci chodzi
BJS
Sory niechcacy ten post..
BJS
Mam inny problem instalując patcha mowia zeby wypakowac gdzies tam np. foldery do plikow save, stadiums w tym rzecz ze niema takich plików. Jest tylko folder dat a tam jakieś pliki .. POmocy wacko.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.