Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pierwsze Stadiony Do Pes 2008!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Stadiums Edit
Kettger
Witam. Jak dobrze wiemy dziś (a właściwie to już wczoraj) wieczorem dotarła do nas informacja o pierwszych stadionach do PES 2008. Muszę powiedzieć, że ściągnąłem sobie 3 greckie z napisem "With crowd" i gra się całkiem przyjemnie. biggrin.gif Oczywiście jest trochę błędów ale będzie to zapewne poprawiane z czasem. Stadiony - może i nie są jakieś wspaniałe, ale na pewno przyzwoite i nawet fajnie się na nich gierczy.

Specjalnie dla Was zrobiłem screena z jednego stadionu (bodajże Olympiakos):

Ech... szkoda mi trochę tych dni urlopu, ale na ten tydzień po prostu musiałem go wziąć. tongue.gif Następne w kolejce do instalacji są:

- OLD TRAFFORD

- STAMFORD BRIDGE

- CELTIC PARK

- ALLIANZ ARENA

-----

PES STADIUM STUDIO 2008

Z tym programem mam kłopot, gdyż po zainstalowaniu i próbie włączenia wyskakuje mi błąd o raportach... na szczęście nie jest on niezbędny do instalacji stadionów.

Miłego instalowania.

PS. Gdyby ktoś miał podobny problem z SS i go rozwiązał to proszę o kontakt, gdyż chciałbym sobie troszkę poedytować Camp Nou i parę innych aren. Pozdro. wink.gif
Dorin
TU jest tego więcej smile.gif Teraz, nic tylko czekać na polskie areny....
Ramzik
Na którym Kitserverze jest możliwe zainstalowanie Stadium Servera? tongue.gif Bo się już pogubiłem, i nie wiem, czy w ogóle jest SS smile.gif Z góry dzięki tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.