Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty I Przyśpiewki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Mlody1964
Chciałbym się was poradzić. ;] Jak zainstalować buty.? Bo ściągnęłem
CYTAT

W paczce są 93 buty takich bootmakerów jak Capela, WorldCup, Jimbo oraz Lee. Nazwy butów zostały tak ustawione, aby pasowały do mapów dla paczki Valmira. Niestety niektórych textur nie zamieściłem z braku dostępnych lub z braku czasu tongue.gif Jednak sądzę, że i tak moja paczka prezentuje lepszy poziom jakościowy od paczki Valmira (chodzi o textury). Pragnę także podziękować Nelsonowi oraz zwłaszcza Coley'owi za pomoc w tworzeniu tego packa.

PS. W paczce zamieściłem także map ze wszystkimi wpisami jakie znalazłem.

ZAPRASZAM DO ŚCIĄGANIA wink.gif

I niewiem co dalej zrobić pomocy.! Jeszcze ściągłem przyśpiewki i też niewiem gdzie je dać.

Pozdro
11A
jezeli chodzi o buty to bardzo proste instalujesz kit server'a (wczesniej go sciagasz np z issonline.pl )potem do odpowiedniego folderu (GDB-boots)wklejasz buty wraz z mapem(jezeli chcesz indywidualnie dac wpis zawodnikowi to zmienisz w odpowiednio mapie[jak cos mozge nawet ja ci to zrobic])
a jezeli chodzi o przyspiewki to wiem ze za pomoca DKZ Studio ale dalej to nie wiem sad.gif tongue.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.