Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Of - Test
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4
T-Mac
z wczesniejsza obietnica zapodaje(my) dzis OF do testow
posty typu - " co to jest przeciez on ma staty jak dziad" itp beda usowane
w wypowiedziach musi byc uzasadnione dlaczego ma mniec lepsze staty lub gorsze (propozycje stat mile widziane smile.gif )
liczymy ze pomozecie wylapac pominiecia transferowe ( mam nadzieje ze ich nie ma)
a wiec pobierac i testowac

DOWNLOAD OF TEST
Jamnik
Już sprawdzam wink.gif
Theo Lee
Zauważyłem taki malutki błąd: w Arsenalu gra Jack Wilshere, a w OFie widnieje Wilshare ('a' zamiast 'e').
Oczywiście to mało zauważalny błąd i każdy może sobie zmienić, ale skoro OF nie jest jeszcze finalną wersją, a temat został założony by wyłapywać niedopatrzenia pomyślałem że warto o tym napisać.
pozdro cool.gif
Orange_91
CYTAT(Theo Lee @ Sep 20 2008, 19:44) *
Zauważyłem taki malutki błąd: w Arsenalu gra Jack Wilshere, a w OFie widnieje Wilshare ('a' zamiast 'e').
Oczywiście to mało zauważalny błąd i każdy może sobie zmienić, ale skoro OF nie jest jeszcze finalną wersją, a temat został założony by wyłapywać niedopatrzenia pomyślałem że warto o tym napisać.
pozdro cool.gif

Pisz nawet jak znajdziesz jeszcze mniejsze. smile.gif
damian80
dla mnie jest super dobra robota biggrin.gif
WKS
Ja znalazlem 2 bledy z numerami a mianowicie

Grzelak ma 9 u was ma 18

Van Der Vaart ma 19 u was ma 23

A tak to nie mam okazji sie czego przyczepic gratulacje smile.gif
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ Sep 20 2008, 19:55) *
Van Der Vaart ma 19 u was ma 23

Van Der Vaart ma 23 przynajmniej tak jest na transfermarkcie i oficjalnej stronie Realu.

Jednak jest jeszcze trochę błędów ale postaramy się je naprawić. tongue.gif
barman_2000
Szymon Kapias z GKS K-ce jest nominalnym obrońca bocznym, ewentualnie pomocnikiem a w ofie jest pomocnikiem
abus
Gracz reprezentacji Austrii to Harnik, a nie tak jak jak w ofie Harink. Jak jeszcze coś zauważę to napiszę rolleyes.gif
T-Mac
Ja znalazlem 2 bledy z numerami a mianowicie

Grzelak ma 9 u was ma 18

tu mialem dylemat ustawiajac mu 18
bo gdzies trafilem na necie ze ma 9 ale chyba wszystkie wieksze strony o Legii daja mu 18
szczerze to sam nie wiem 9 czy 18, bo nie widzialem go w tym sezonie w akcji smile.gif

http://legia.com/www/index.php?dru=1

perONE
CYTAT(Orange_91 @ Sep 20 2008, 20:02) *
Van Der Vaart ma 23 przynajmniej tak jest na transfermarkcie i oficjalnej stronie Realu.

Jednak jest jeszcze trochę błędów ale postaramy się je naprawić. tongue.gif

VdV na pewno ma 23 ponieważ przejął numer po Sneijderze, który otrzymał 10 po Robsonie, który przeniósł się do ManCity wink.gif
RBK
No to jazda smile.gif

Lech Poznań:

- Robert Lewandowski WEDŁUG MNIE ma zbyt niski atrybut obrony, potwierdza to częste cofanie po piłkę (z sukcesami).
- Semir Stilić powinien mieć lepsze wykonywanie rzutów wolnych (vide mecz z Wisłą) i technikę.
- Rafał Murawski lepiej sobie radzi z krótkimi podaniami i z grą na jeden kontakt.

Sądzę, że podstawowym ustawieniem będzie jednak 1-4-2-3-1 z wysuniętym Rengifo lub Lewandowskim.po bokach Stilić ze Sławkiem Peszko, w środku Muraś a za nim jako defensywni Bandrowski i Injać. To tyle ode mnie. Jeśli jeszcze na coś natrafię to napiszę.
potter
Moje pierwsze wykryte błędy:

1. W Legii Kiełbowicz to obrońca a nie pomocnik
2. Grzelak gra z 9 w tym sezonie, z takim zagral z Polonia W w 1 kolejce
3. Brak w kadrze Blackburn Robbiego Fowlera !
4.Brak w kadrze Wigan bramkarza Kingstona z Ghany !
5..Brak w West Hamie mlodego Searsa, ktory grywa tam na pewno wiecej niz Welbeck w United
6. Skoro w kadrze MU daliscie duzo mlodziezy to w ARsenalu tez mozna dac takich graczy jak np siedzacy dzis na lawce Gibbs
7. Kto to jest Pedro jakistam w reprezentacji Hiszpanii ?

Szkoda mi tez ze skaldy reprezentacji to nie te co byly na Euro ale to jeszcze rozumiem, w koncu wiele zmian zaszlo

P.S. Tylko sie nie wkurzac ze tyle wytykam, ale to na 1 rzut oka bylo a glebsza analize zrobie jutro tongue.gif
Tomek775
Dałby ktoś uprzejmy rolleyes.gif rade zrobić do tego OFa stroje w edit mode i loga dołączyć tak odrazu w OFie???
szejk
Rio Ferdinand niema 198cm!. Ma około 190cm
bartm
CYTAT(T-Mac @ Sep 20 2008, 19:20) *
tu mialem dylemat ustawiajac mu 18
bo gdzies trafilem na necie ze ma 9 ale chyba wszystkie wieksze strony o Legii daja mu 18
szczerze to sam nie wiem 9 czy 18, bo nie widzialem go w tym sezonie w akcji smile.gif

http://legia.com/www/index.php?dru=1

http://legia.com/www/index.php?zdj=1&d...mg=IMG_5659.JPG

Fotka z meczu pierwszej kolejki z Polonia smile.gif
CzApA
Błędy wyłapane na szybko:
- Belhadj w Portsmouth gra z nr 39 ( oglądałem ostatni mecz portsmouth w p.uefa)
- Obi Mikel w Chelsea jest defensywnym pomocnikiem a nie jak w ofie OP
- Bentley w Tottenhamie jest bocznym pomocnikiem a w of'ie CN
- Paul Stalteri gra w Fulham a nie w Tottenhamie
- Kevin-Prince Boateng, Hossam Ghaly i Ricardo Rocha już nie grają w Tottenhamie (nie ma ich w kadrze na oficjalnej stronie Spurs)
- Hutton w Tottenhamie gra z nr 2
- Pavlyuchenko i Senna zdecydowanie za słabe staty (Senna najlepszy Defensywny Pomocnik Euro 2008 zasługuje na lepsze staty, Pavlyuchenko to gwiazda w rep. Rosji, nie bez przypadku nazywany jest rosyjskim Torresem tez na lepsze staty zasługuje wg mnie)

No to na tyle jak coś znajdę wiecej to napisze
marcin_p
Od razu gdy załączyłem gre chciałem zobaczyc sklad Górnika Zabrze i mam dwa błedy. Wlly Rivas to boczny pomocnik, a u was jest obroncą oraz Leo Markowsky to napastnik, a w ofie jest pomocnikiem. Narazie to tyle
T-Mac
CYTAT(CzApA @ Sep 20 2008, 22:14) *
Błędy wyłapane na szybko:
- Belhadj w Portsmouth gra z nr 39 ( oglądałem ostatni mecz portsmouth w p.uefa)
- Obi Mikel w Chelsea jest defensywnym pomocnikiem a nie jak w ofie OP
- Bentley w Tottenhamie jest bocznym pomocnikiem a w of'ie CN
- Paul Stalteri gra w Fulham a nie w Tottenhamie
- Kevin-Prince Boateng, Hossam Ghaly i Ricardo Rocha już nie grają w Tottenhamie (nie ma ich w kadrze na oficjalnej stronie Spurs)
- Hutton w Tottenhamie gra z nr 2
- Pavlyuchenko i Senna zdecydowanie za słabe staty (Senna najlepszy Defensywny Pomocnik Euro 2008 zasługuje na lepsze staty, Pavlyuchenko to gwiazda w rep. Rosji, nie bez przypadku nazywany jest rosyjskim Torresem tez na lepsze staty zasługuje wg mnie)

No to na tyle jak coś znajdę wiecej to napisze

potwierdz czyms te transfery (strona jakas czy cos smile.gif )
bo na http://www.transfermarkt.de/de/verein/148/...startseite.html
sa w kadrze

beda kary za posty ktore odbiegajace od celu tematu
CzApA
Stalteri: link
Ghaly: link
co do Boatenga i R. Rochy to przepraszam, są dalej w Tottenhamie

@edit: co do wzrostu Ferdinanda: link ma 191 cm wzrostu
mariolazi
Przejrzałem tak na szybkiego i mam pare drobnych uwag:
-niektórzy zawodnicy się dublują w kadrach młodzieżowych i seniorskich tzn. Di Maria lub Theo Walcott, a można by ich zastąpić kimś innym, ale to akurat tylko kosmetyka bo nie razi po oczach smile.gif
-do młodzieżówki Brazylii warto by wrzucić na bramkę nowego golkipera Valencii Renana, który grał na igrzyskach
-Victor Sanchez z Barcy ma ustawioną narodowość niemiecką (-jest Hiszpanem) a Balotelli z Interu mimo iż pochodzi z Ghany ma już chyba paszport włoski wink.gif
pkar
To ja wypowiem się na temat Śląska Wrocław wink.gif Zmieniłbym pierwszy skład, obecnie wygląda on zazwyczaj tak:
Kaczmarek - (od prawej) Socha, Celeban, Sztylka, Cap - Dudek, Łukasiewicz - Ostrowski, Mila, J.Gancarczyk - Sotirovic.

Na rezerwie nie łapiącej się do zmiany podczas meczu - Olszewski, Tymiński, Kaczmarek. Kapitanem zespołu jest Sztylka.

Co do umiejętności. Podziele na 2 grupy:

za słabi:

Szewczuk (ostatnio w świetnej formie, powiększyłbym skuteczność)
Ostrowski (troszkę za niskie statystyki, naprawde pewny punkt zespołu, lepszy drybling, strzał)
Janusz Gancarczyk (niby wysokie statystyki ale chyba nadal nie oddające jego umiejętności wink.gif Porównałem np do Peszki to jest przepaść. A w rzeczywistości Janusz mu za bardzo nie odstaje, o ile wogóle odstaje)
Sztylka (zdecydowanie za małe statystyki, filar obrony, w OFie lepsze ma Pokorny albo Wójcik a w realu są od niego znacznie słabsi:P)
Celeban (lepiej gra głową)
Socha (minimalnie mógłby być lepszy, aktywniejszy w ataku wink.gif)

za dobrzy

Marek Gancarczyk (jest dosyć wyraźnie słabszy od brata a w OFie go przewyższa)
Mila (chyba za mocne uderzenie ma, w realu raczej bardziej nadrabia celnością i techniką niż siłą uderzenia;))
Sobociński (minimalnie przesadzony)
Kaczmarek (jest w miarę pewny ale nie rewelacyjny, obniżyłbym mu trochę zwinność)

A no i jeszcze wygląd smile.gif

Sotirovic - ma włosy tongue.gif i to dosyć bujne wink.gif
Dudek - ma ciemniejsze włosy teraz
Ostrowski - nie jest łysy jak kolano, ma delikatny "meszek" na głowie biggrin.gif
Celeban - w OFie te jego włosy wyglądają jakby siwe były, ma ciemne włosy, tyle że mało tongue.gif
Cap - ma jaśniejsze włosy
Socha - nie nosi opaski i ma też jaśniejsze włosy
Kaczmarek - jest łysy jak każdy nasz bramkarz biggrin.gif no może ma fryzure jak Celeban i Ostrowski - delikatny meszek

Tyle moich sugestii, trochę się rozpisałem może za bardzo ale w dobrej wierze tongue.gif
CzApA
Kolejne małe błędy:
- w Tottenhamie Gomes gra z 1 , a Corluka z 22 (tak wynika z oficjalnej strony: link )
- w Tottenhamie dwaj gracze mają ten sam numer 17 ( Dos Santos i K.P. Boateng)
- w Man Utd dwaj gracze mają ten sam numer 21 (Welbeck i Rafael Silva)
- w Arsenalu Almunia ma 1 a Theo Walcott 14 (źródło: link )
- u Maicona w Interze na koszulce w nazwisku brakuje "o"
Hyoga
Witam, mam kilka uwag dotyczących staów, oglądam na bierząco zawsze magazyny, i spotkania Polskiej ligi i wiem, kto mniej więcej ma jakie umiejętności, propozycję przedstawiam poniżej:

Sebastian Mila: Powinien mieć napewno celność długich i krótkich podań zwiększoną przynajmniej do powyżej 80. W każdym meczu popisuję się kapitalnym podaniem do kolegów z napadu.

Jacek Gancarczyk: Ten sezon jest dla niego jak z bajki, każdy go wychwala, drybluje, podaje, strzela naprawdę jest w formie ten pomocnik, także proszę o zwięszkenie mu statów.

Daniel Mąka: Młody napastnik Poloni Warszawa, jest naprawdę bramkostrzelny, dlatego powinniście zwiększyć mu celność strzału

Semir Stilić: Ma zdecydowanie za małą technikę i rzuty wolnę.

Rafał Murawski: Podwyżcie mu rzuty wolne, i strzały bo Muraś ma naprawdę dobre uderzenie

Robert Lewandowski: Podwyżcie mu wszystko tak o 3/4 bo naprawdę chłopak powinien mieć staty zbliżone do Brożka...

PS: Mam prośbę, czy możecie nadać każdemu zawodnikowi wykonującego stałe fragmenty gry dla danej drużyny, styl jego wykonywania, bo styl oznaczony numerem 1 jest dla mnie banalny... Inne są o wiele ciekawsze i lepsze...

PS v.2: Dałoby się żeby stroje i herby były, w ofie? Bo tak to trochę dziwnie choć wiem ze wydany został tylko do wyłapania błędów, ale trochę za korciło biggrin.gif
Tolox11
Witam, i see some corrections and i made the NT of Chile i know many dont use but there re many players that arent in NT also some Argentina and Brasil, a little correction in Hertha Berlin squad and also 1 name corrected 

http://rapidshare.com/files/146973752/Corrections.doc.html

Salu2

WKS
Patrze W rep.Polski i mi nie pasuje pare rzeczy

6 ma Guerreiro 15 ma Kowalczyk 9 Ma piszczek 24 Lewandowski ( 13 Ma wasilewski wiec nie wiem )

A i Boruca na rezerwe wezcie kazdy wie za co dry.gif

EDIT: A własnie jeszcze Żewkłakow jest kapitanem a nie Krzynówek
Pompey
Błędy jakie wyłapałem

Jerome Thomas jest pomocnikiem
Buba Diop ma 188cm wzrostu a nie 192cm
Buba Diop gra na środku z Diarrą a po prawej jest Utaka
Nie jestem pewien ale Distin i z Kaboulem się zmienia jak co a na lewej obronie gra albo Hreidarsson lub Belhadj
Kranjcar ma niestety kontuzję i nie będzie grał co najmniej z miecha lub i więcej więc nie powinien być w pierwszym składzie sad.gif
Jeszcze według mnie Defoe powinien mieć lepszy atak a Kranjcar lepszą technikę i dokładność podań
No i jeszcze numer na koszulce Behladja ale to już ktoś wymienił

Trochę dosyć szczegółowo napisałem wytknięte błedy ale no cuż... tongue.gif
Jeśli nie poprawicie czegoś to nic się nie stanie przecież macie tyle pracy nad wszystkimi drużynami wink.gif

Pozdro
Bartoromero
Brakuje mi w ofie takich graczy jak Género Zeefuik(co prawda nie gra juz w PSV, a został wypozyczony do jakiegos FC Omniworld, wiec fajnie byłoby gdyby umieszczony został w wolnych zawodnikach). natomiast ulepszyłbym Darena Benta z Tottenchamu(np dokł.drybl) oraz Christantusa(HSV) i Altidore'a(Virareal).
Bartoromero
CYTAT(Bartoromero @ Sep 21 2008, 00:57) *
Brakuje mi w ofie takich graczy jak Género Zeefuik(co prawda nie gra juz w PSV, a został wypozyczony do jakiegos FC Omniworld, wiec fajnie byłoby gdyby umieszczony został w wolnych zawodnikach). natomiast ulepszyłbym Darena Benta z Tottenchamu(np dokł.drybl) oraz Christantusa(HSV) i Altidore'a(Virareal).
Fitas
CYTAT(Hyoga @ Sep 20 2008, 23:17) *
Witam, mam kilka uwag dotyczących staów, oglądam na bierząco zawsze magazyny, i spotkania Polskiej ligi i wiem, kto mniej więcej ma jakie umiejętności, propozycję przedstawiam poniżej:

Jacek Gancarczyk: Ten sezon jest dla niego jak z bajki, każdy go wychwala, drybluje, podaje, strzela naprawdę jest w formie ten pomocnik, także proszę o zwięszkenie mu statów.

Fakt faktem, Janek dobrze sobie radzi w ekstraklasie. A Jacek Gancarczyk może istnieje, ale nie w Slasku Wrocław. Także jeśli juz krytykujesz - to rzetelnie w stu procentach.
biggala2310
Nie wiem skąd u Didy takie staty, a refleks lepszy od Boruca to już przesada. Boruc ma chyba najlepszy refleks wśród bramkarzy, zaraz po Casillas'ie. Błędy widoczne u niego polegają na koncentracji(nie ma tej cechy w PES'ie) i na brakach zwykłych umiejętności. Dida ma 35 lat, jest cholernie słaby, a wybitny nigdy nie był i ma lepszy refleks od Buffona? Podobnie sprawa się ma u Valdeza, którego to Barcelona trzyma tylko ze względu na to, że chcą tak jak Real mieć wychowanka na bramce. Ronaldo także mógłby być lepszy, nie jestem fanem, ani jego, ani MU, ale tyle goli ile on nastrzelał w zeszłym sezonie zasługuje na uwagę. Zdecydowanie lepszy pod każdym względem strzał, a także atak. Podoba mi się skład reprezentacji Polski, choć Wawrzyniak szybko w niej nie zagra. Przydałoby się zmienić nam system na 4-2-3-1, którego to co prawda nie znoszę, ale jest krokiem w kierunku realizmu... Skoro natomiast dajecie składy reprezentacji już po Euro, to możecie dać także obecny skład Włoch. Boguski za to gra jako cofnięty napastnik w Wiśle i w powinien być w grze system z jednym cofniętym, a drugim wysuniętym napastnikiem. Kowalski mógłby być trochę lepszy i Jirsak lepszy technicznie, jak potrzebujecie tłumaczeń zgłoście się do Torina, bo z tego co wiem on za Wisłą. Choć myślę, że nie będzie to potrzebne. Co do wyglądu, dobrze by było jakby u góry ekranu były widoczne napisy MU zamiast MAN, OSC zamiast LIL, OGC zamiast NIC, WIS zamiast WIK, VFL zamiast VOL, SSC zamiast NAP. Borysiuk natomiast mimo wszystko nie jest podstawowym graczem Legii, Lewandowski z Lecha mógłby mieć celniejsze strzały, Wojtkowiak lepszą wytrzymałość, a Garguła lepsze wolne. Tłumaczyć wszystkiego chyba nie muszę, bo polską ligą się interesujecie. Marcelo natomiast nigdy na żywo nie widziałem, pewnie podobnie jak i wy, ale sądzę, że podstawowy gracz Santosu, a także piłkarz grający w młodzieżówce Brazylii powinien mieć lepsze umiejętności i gdyby nie grał w polskiej lidze, pewnie by takie od was otrzymał. W Ruchu podstawowym zawodnikiem jest natomiast Pavol Balaz, który jest w Ruchu chyba także najlepszy. Fajnie by było jakbyście zadbali także o to aby każda reprezentacja miała 3 bramkarzy. Polepszyć można również Derdiyok'a który już powoli staję się najlepszym Szwajcarskim napastnikiem, na Euro zaliczył z 3 asysty i jest czołowym strzelcem ligi. Kiedyś może być sporą gwiazdą.
ronaldo_9
CYTAT(Pompey @ Sep 20 2008, 23:51) *
Buba Diop ma 188cm wzrostu a nie 192cm

Z wzrostem to jest ciekawa sprawa. Na stronie PFC ma 184, na innych znajdowałem 194.
Znam tego gracza z WC 2002 i pamiętam że był bardzo wysoki więc wydaje mi się że ma na pewno ponad 190cm.
benek1029
Wrzuciłem OF-a i od razu zacząłęm sprawdzać jako fan MU właśnie tą drużyne małe uchybienia są albo ja sobie coś wymyśliłem tongue.gif :
-bracia Fabio i Rafael na nazwisko maja Da Silva a nie Silva
-Hargreaves ma za słabe staty jeśli chodzi o rzuty wolne(78 to za mało) w poprzednim sezonie prawie ciagle strzelal ronaldo z wolnych ale kiedy Hargo juz podchodzil to konczylo sie pieknym golem
-Scholes moim zdaniem ma lepsze podania dlugie niz krotkie(vide 40m crossy na sama nozke) ;]
-troche za mała cel. strzału u napastnikow Man U a przynajmniej u Teveza tongue.gif

Tak wiem to wszystko drobnostki i moje widzimisie tongue.gif
mariolazi
W reprezentacji Urugwaju na obronie jest zawodnik z nazwiskiem "1" tongue.gif
Na dodatek ma narodowość hiszpańską... blink.gif

JustMe1987
Dobra teraz ja wypunktuje co uwazam za sluszne zmienic badz wyretuszowac:

Reprezentacja

Blaszczykowski to zywe srebro i zasluguje na oddanie tego na boisku. Jako jedyny z kadry potrawi szybko i efyktywnie dryblowac.
+reakcje
+zwinnosc
+szybkosc dryblingu
+technika strzalu

Krzynowek - no coz starzeje sie i nie gra:(

-zwinnosc
-przyspieszenie

Murawski wydaje mi sie ze lepiej podaje i wykonuje stale fragmenty gry.

+podania
+cel wolnych

Zewlakow - bardzo doswiadczony obronca ktory popelnia malo bledow i ma zdolnosci przywodcze oraz charakter i walecznosc.

+obrona(ja bym mu dal nawet 10 oczek w gore bo jak on wyglada na tle Bosackiego ktory nigdy nie powsztrzymywal np RyN)
+agresja
+mentalnosc
*obrona

Ekstraklasa

Lewandowski-chyba nie trzeba tlumaczyc ze jak okrzepnie to bedzie najlepszym polskim napastnikiem.

+celnosc strzalu
+technika strzalu
*strzelanie goli
*strzal1/1

Stilic-rowniez bardzo wybijajacy sie z tlumu zawodnik.

+dokladnosc dryblingu
+podania
+technika
*podania
*rozgrywanie

Peszko

*drybling

Majewski

+technika
*podawanie

Chinyama

*strzelanie goli

Iwanski ma lepszy balans cialem i jest szybszy.

+rownowaga
+przyspiesznie

Rybus

+zwinnosc
+przyspieszenie

Piotr Brozek nie raz pokazal ze potrafi dac dobra daleka pile.

+cel dlugich podan

Cantoro mial chyba u was wczesniej L noge

Brozek-krol strzelcow w zeszlym sezonie zasluguje na oczko dwa wyzej.

+cel strzalow
*strzal 1/1

Reszta to nie moja dzialka no moze poza Cristiano

+cel strzalow(z jakies 5 oczek)
+cel wolnych

*strzelanie goli

To moja subiektywna opinia. Na temat innych lig i zawodnikow sie nie wypowiadam bo zwyczajnie nie mam wiedzy na ten temat wink.gif

Powodzenia przy finalizowaniu prac i dzieki wreszcie za te kontuzje cool.gif
Rafciu666
Thomas Chatelle z Anderlechtu jest Belgiem a ma ustawioną narodowosc chorwacką
LINK
benek1029
Przeglądając Turków zobaczyłem, że jest tam trzech zawodników o nazwisku "1" i dwoch o nazwisku Emre Asik
EjPii
CYTAT
Reszta to
nie moja dzialka no moze poza Cristiano
+cel strzalow(z jakies 5 oczek)
+cel wolnych
*strzelanie goli

Zgadzam się w 100%. Jeszcze można się kłócić o grę głową. Też powinno być +5 (84)
Jeszcze w Portugalii moglibyście pomyśleć na Nuno Gomes'em. Niczym wielkim się nie wyróżnia, ale chyba jest lepszy niż H.Almeida.
Kris Dee
Reprezentacja Polski

Brożek

siła strzału 81->79 nie posiada mocnego udeżenia głownie plasuje (np. Raul ma tylko 78)
cel.krót.pod. 71->73 poprawił się bardzo w tym elemencie gry
gra głową (celność) 73->77 dużo bramek strzela głową

można by mu dać jeszcze gwiazdke Reakcje - bardzo dobrze biega (a własciwie bazuje na tym) do prostopadłych piłek

Lewandowski Robert

równowaga 78->80 mocny na nogach nie straszny mu Cleber czy Głowa
cel. strzału 79->81 bardzo precyzyjny co udowadnia prawie w każdym meczu
tech.strzału 77->79 ma świetnie ułożoną stope i napewno w tym jest leszy niz brożek http://pl.youtube.com/watch?v=tXwDnk5gyw4
technika 73->75

Błaszczykowski

prędkość 91->85 troche przesadziliście Kuba nie jest sprinterem takim jak Walcott czy Lenon
przyspieszenie 86->88 to właśnie przysp. na pierwszych metrach jest jednym z jego atutów
zwinnoś 77->84 Jeżeli Brożek jest zwinny na 82 to Kuba musi miec duzo wiecej
dokład.drybl 85 hmmm nie wiem czy to nie za dużo jego repertuar zwodów nie jest wcale duży a 86 ma np. Nani
szybko.drybl. 80->88(odważe się) jak jeszcze grał w Wisle mowiło sie że robi ciagle ten sam zwód ale jakoś nikt nie mogł go powstrzymac, ma bardzo szybką nogę i to właśnie czyni go bdb dryblerem

rozgrywanie - gra raczej indywidualnie 1na1 casem nawet 1na3 potrafi tez celnie podać zarówno dołem jak i górą ale to nie ma nic wspolnego z rozgrywaniem

przy okazji rozgrywania wypowiem sie że nikomu w kadrze i całej ekstraklasie nie nie nalezy sie ta gwiazdka

Lewandowski Mariusz

równowaga 86->82 światowej klasy środkowi obroncy mają czesto w granicach 86-7

Dudka

obrona 80->70 żaden z niego srodkowy obrona(a wychodzi z tego OFa ze ma najwiecej obr. ze wszystkich polaków) zle sie ustawia i nadrabia to bdb refleksem patrz nizej a na srodku obrony sprawdza sie tylko gdy ma obok siebie gracza typu Bosacki,Głowacki,Cleber itp.
wytrzymałość 77->85 mysle że nawet wieksza niż u Lewandowskiego, przypomnijcie sobie statystyki z Euro2008 gdzie Dudka miał zawsze u nas najwiekszy dystans przebiegnięty a w meczu z Niemcami najwiecej: Ballack – 11,55 km – Dudka – 11,53 km
reakcje 70->80 szybko reaguje ,przechwytuje duzo piłek dlatego pasuje idealnie na defensywnego pomocnika
zdaniowiec - odpada całkowicie ta gwiazdka jest głownie dla wysokich napastników (działa tylko gdy zawodnika kontroluje cpu) a oznacza że zawodnik przetrzymuje piłke z przodu czekając na kolegów aż sie podłączą do akcji

Roger

wytrzymałość 81->74 jego najsłabsza strona i gdyby nie to, to dawno by go u nas w lidze nie było chłopak nie ma siły biegać

mozna by mu dać jeszcze gwiazdke podawanie

Żewłakow

atak 69->60 nie gra juz na boku obrony za wiele i mysle ze podstawowa pozycja dla nieg to srodek obrony
obrona 69->80 troche za mało jak na gościa ktory ma trzymac cała linie obrony
reakcje 69->77 reaguje szybko , na pewno szybciej niz Jop(73)

Wasilewski

obrona 74->71 obniżył loty i to bardzo w ostatnim czasie zle sie ustawia i odpuszcza krycie bardzo łatwo
równowaga 89->85 Wasyl jest bardzo silny jak na Polskie realia ale nie przesadzajmy, jeden z najlepszych,najtwardszych obrońców świata Rio Ferdinand 198cm równowaga 87
Matek1908
ŁKS ŁÓDŹ

No więc tak:
Adam Marciniak ma numer 16 nie 25, Dejan Ognjanović 4numer
Stefan Potocki oraz Wojciech Mordzakowski to młoda ekstraklasa i dlugo nie wystapia w 1 druzynie wiec wywalic ich bo nie sa w kadrze.
Poza tym wszystko ok, Mordki by sie przydaly ale i tak wiem ze nie zostana zrobione.
Orange_91
Pięknie panowie. Dziękujemy za wszystkie wypowiedzi i weźmiemy je pod uwagę. Piszcie jeszcze więcej aby wszytko było jak najlepiej zrobione.
Co do wzrostu zawodników to nie zmienialiśmy akurat tego u starych piłkarzy takich jak np: Ferdinand tylko zostawiliśmy tak jak KONAMI zrobiło ale jeśli zauważyliście błędy to postaramy się je naprawić. Statystyki są głównie z http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...dex.php?act=idx ale jeśli wam nie pasują to piszcie co zmienić a my to rozpatrzymy.
szejk
CYTAT(Matek1908 @ Sep 21 2008, 12:59) *
Poza tym wszystko ok, Mordki by sie przydaly ale i tak wiem ze nie zostana zrobione.

To zrób cwaniaczku closedeyes.gif

Renan(Valencia) jest brazylijczykiem a nie hiszpanem
bartm
Kapitanem Polonii W. jest Mynar, a nie Piechniak smile.gif - przynajmniej tak bylo we wczorajszym meczu z Ruchem. Malutki blad, ale jest tongue.gif
Zywy
Piłkarze, którym powinniście zmienić progres:

G. Bale - wczesny/trwały
Giovinco - przeciętny/trwały
Jovetic - wczesny/trwały
David Silva - przeciętny/trwały
Di Maria - przeciętny/trwały

I ogólnie pozmieniajcie troche progresy młodym graczom na wcześniejsze, bo np. 21 letni Victor Sanchez do wieku 27 lat ma staty na 80, na od 30 do 40 lat ma na 90. jakos nie sadze by dopiero w wieku 30 lat stał się światową gwiazda i trzymał poziom do 40 lat.

Lehmann skończył reprezentacyjną karierę.

Pedro z barcy ma 21 a nie 27 lat.

Bolatelli z Interu ma 18 lat i jest włochem.

Rio Ferdinand ma 194, a nie 198 cm wzrostu.

Mertesacker ma 196 cm a nie 198 cm wzrostu.

Pawliuczenko ma za słabe staty według mnie.

W nieprzyporządkowanych nie ma Ronaldo.

Aguero ma na koszulce "Kun Aguero"

Banego ma na koszulce "Ever"

Guti ma na koszulce "Guti.Haz"

srebninho
Tak na szybko znalazlem blad w OF w Zaglebiu Lubin Dariusz Jackiewicz ma numer 14 a w pes 7 . Numer 7 ma Dawid Plizga a w pes 17 mateusz bartczak jest defensywnym pomocnikiema nie PB . jak znajde cos jeszcze napisze
p.s Lukasz Jasinski to boczny obrona lub srodkowy juz nie gra na defensywnym pomocniku
potter
Spostrzezenia by potter [część 2]

1. Coupet zakonczyl juz kariere reprezentacyjna
2.Van der Sar podobnie
3.Dave Kitson w kadzre USA a to ANglik
4. W aston Villi czesto grywa Nathan Delfouneso, mlody napastnik. o ten: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/626...han/profil.html
5.Toni Kaliio z Fulham to obronca , nie napadzior
6. W fulham 3 bramkarzem jest Stockdale bo Niemi skonczyl kariere
7.Obinna ostatecznie nie gra w Evertonie, tylko wrocil do Interu bo nie dostal pozwolenia na prace a u was jest i tu i tu
8. W klubie z Goodison brak tego gracza: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/396...ane/profil.html
9. Connolly nie gra w Sundelrandzie, odszedl do Dundee
10. Ktos tam wyzje pisal ze Ghaly i Stalteri nie sa w kadrze Tottenhamu, otoz sa tylko nie graja gedyz Ramos uznal ze sa za slabi
11.Sakho z PSG dalej ma za duzo lat, on jest rocznik 90 a to na pewno nie 20 latek
12. Ben Arfa tez o 2 lata za stary
13. Do kadry Interu zostali wlaczeni dwaj mlodzi gracze Mei i Santon, obroncy
14. Alex Sanchez nie jest juz graczem Belchatowa, kontrakt rozwiazano
15.Obronca Lecha to Djurdjevic a nie Durdevic
16. Skoro w kadrze Barcy znalezliscie miejsce dla Niemca Victora [choc to na prawde Hiszpan] to powinni sie tam znalezc takze dostajacy czasem szanse gry Jeffren i Sergio Basquets

To na razie tyle tongue.gif Moze jeszcze potem troche przy tym posiedze
Mam nadzieje ze nie isalem na darmo, przedtem mi nikt nie odpisal wiec nie wiem czy ktos w ogole to czyta ale coz tongue.gif
Mooner
Arsenal
Eboue - Już w poprzednim sezonie został przemianowany przez Wengera z prawej obrony na prawą pomoc. Na prawej obronie gra już tylko z konieczności. Potwierdzi to każdy fan Arsenalu. Wg mnie pozycja główna -> prawa pomoc, pozycja dodatkowa -> prawa obrona. W ofie jest jeszcze cofniętym skrzydłowym, a on raczej śmiga do przodu, ma usposobienia ofensywne, więc cofniętego skrzydłowego raczej usunąć.
Rosicky - Jako, że w Arsenlu jest duża rywalizacja w środku, Rosicky'emu należy obowiązkowo dodać "bocznego pomocnika". Zawsze tam gra/grał (bo od końca stycznia kontuzjowany sad.gif w razie powrotu i tak będzie grał na skrzydle).

Pozdrawiam. smile.gif Świetny OF.
rede
Pedro z Barcy ma 23 lata a nie 27 Dlaczego Song z Arsenalu ma prędkość 4
koordi
The Walcot w Arsenalu ma numer 14 po Henrym a nie 32 jak w ofie i Almunia ma 1 a nie 24
mariolazi
W reprezentacji Mali 5 zawodników ma narodowość RPA wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.