Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Planowany Jest Patch Poprawiajacy Wywalanie Z Gry?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
tutus16
Tak jak w temacie? bedzie taki? a moze juz jest? bo grac sie nie da jak wywala
Kettger
Nie wiem czy akurat to poprawi, ale ma być jakiś w Novemberze od KONAMI, a więc musi być dobry. ;P
LooLoo
No ale chyba MUSZĄ to poprawić, przecież teraz jak jestem w drużynie A to w menu BAL od razu wywala do Windowsa. :/
Beblas
Dziwne bo ja gram juz 3 sezon i ani razu nie wywalilo mnie do windy
Leszczu
ale Become a Legend? Bo w Master mnie nie wywala, a w BaL owszem :/
Beblas
Nie no gram w BaL i transferowalem sie tez juz pomiedzy ligami
Naimad
To jest chyba loteria. Jednym wywala, innym nie, ale wiekszosci wywala i to nie tylko polskim graczom.
MakssPl
A ci co im wywala mają oryginały?!
artysta germanista
CYTAT(m3xXx @ Oct 18 2008, 11:15) *
A ci co im wywala mają oryginały?!

No właśnie jeżeli macie oryginały to raczej nie ma prawa Wam wywalac
messjash

Mam orginał i wywala. I nie tylko mi..
A jak z tąmasterligą wywala czy nie bo może chociaż w to zacznę grać ???
artysta germanista
CYTAT(messjash @ Oct 18 2008, 11:29) *
Mam orginał i wywala. I nie tylko mi..
A jak z tąmasterligą wywala czy nie bo może chociaż w to zacznę grać ???

to może nie do końca twój komputer spełnia wymagania sprzętowe, albo masz jak to sie mówi "nasrane" na dysku i coś przeciąża
RBK
Zdaje się, że nie macie problemu z grą, tylko z komputerem. Mam oryginał i ANI RAZU (odpukać tongue.gif) gra nie wywaliła mi do windowsa podczas meczu i BaL.
messjash
Jak już w innych postach pisałem mam świerzutką viste i xp, na oobu to samo. Wywala w 2 meczu półfinałowym CL i 12 tydz. BAL. Co do sprzętu to crysis wymiata na 1680x1050 na full więc to nie wina sprzętu i OS tylko gry. Teraz pytanie czy poszła np. jakaś wadliwa partia z grami skoro jednym nie wywala a drugim tak.
Wookiee
ciekawe ze u 90% ludzi wywala dokladnie w tym samym momencie
czyli po dostaniu sie do team A.

to na pewno nie wina kompow

i slycszalem ze Champions League bardzo duzo ludzi nie potrafi rozegrac do konca
bo chyba w polfinalach wywala.
artysta germanista
to pozostaje wam miec pretensje do KONAMI i możecie troszke żałowac 110 zł wydanych ... tyle odemnie w tym temacie
Leszczu
Nie mam oryginała i wywala w BaL. W Champions League nie wywalało.

Nie musisz się chwalić, że posiadasz nieoryginalną grę. Idź do sklepu, kup grę a dopiero potem narzekaj, że coś Ci nie działa.///Orange_91
MakssPl
CYTAT(Leszczu @ Oct 18 2008, 12:10) *
Nie mam oryginała i wywala w BaL. W Champions League nie wywalało.

W taki przypadq to pretensje tylko do Skullptury, Procyona itp. ;]
LooLoo
A ja wczoraj zamiast do szkoły, pojechałem specjalnie do Krakowa żeby kupić PES'a, wydałem 120 zł i nawet nie mogę pograć w tryb, który najbardziej mnie interesował.

A mój PC to:

Gigabyte GeForce 8800 GTS 512mb
OCZ 2x2 GB
Intel Core2Duo E8200 2,66 GHz
Asus P5K
Dawidi
To ja mam takie szczęście, że nie wywala wink.gif Kupowałem na gram.pl. Ale mem takie nieszczęście, że w online nie moge grać sad.gif. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.