Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przetłumaczenie ;d
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
C0rt3z
Siemka czy mógł by mi ktos przetłumaczyc ten tutorial http://forum.cropes.net/index.php?topic=8181.0 ? wink.gif bo nic nie kapuje
rafael91
Za trudne, wątpie żeby ktoś przetłumaczył tak skomplikowane zwroty cool.gif tongue.gif
costly94
http://translate.google.com/translate?hl=p...hp?topic=8181.0

wiecej sie nie dalo tongue.gif
Tolek
KOD
Ok, widzę że potrzebne tu ludzkie tłumaczenie :). Nie ufam translatorom...
1. Ściągnij kit'a którego chcesz zaimportować (na przykład: Arsenal 08/09 Home by ajay_y)
2. Otwórz swojego OF'a do Pes 2009 (jest w "moje dokumenty/KONAMI/PES2009/save) za pomocą Kit Relink Tool 1.0a
3. Zobaczysz listę wszystkich zespołów w PESie, poszukaj drużyny, dla której chcesz zmienić kit'y (np. Arsenal) i kliknij dwa razy na nazwę drużyny
4. Zmień slot kit'a poprzez wybranie nowego (wykorzystaj mapę Asiat'a do znalezienia wolnych slotów); w tym przypadku 8217 dla "domowego" stroju arsenalu; zobaczysz fonty i numery, pozycje także
5. Teraz zmień inne ustawienia takie jak model etc.; znajdziesz je w post'sie kitów tego bloga, jeśli nie - szukaj kitów innej drużyny, który korzysta z tego samego szablonu (w tym przypadku: CELTIC Home; model: 116, collar: no)
6. Zamknij okno drużyny
7. Wybierz File->save i zamknij Kit Relink Tool

Krok 2: Jak tworzyć pliki bin dla fontów, Numerów i Kits'ów
Potrzebujesz:
GGS 7.40
Fonts'ów i numerów (weź je STĄD)
Przykładowe bin'y
Download: http://rapidshare.com/files/156116206/example-bins.rar

1. Otwórz przykładowy bin za pomocą GGS 7.40 i przeciągnij nowe kitsy/fontsy/numery na te, które już tam są
2. Zmień nazwę binów (W tym przypadku: kits: 8217.bin; font: 3041.bin; nums: 4065.bin)
3. Kopiuj utworzone biny do folderu "kitserver/img/cv06.img" albo importuj je w cv06.img za pomocą GGS 7.40 albo AFS Explorer 3.7
4. Zakończ!

Moja własna robota, dycha się należy smile.gif. Mam nadzieję, że pomogłem...

Rafael91: jak się chce, to się potrafi smile.gif

Edit: A twoje posty bardzo wiele wniosły do tematu. Jak nie masz nic do powiedzenia na temat, to się nie wypowiadaj, co?
C0rt3z
dzieki Ci masz u mnie piwo biggrin.gif tylko nie rozumiem tego "Otwórz przykładowy bin za pomocą GGS 7.40 i przeciągnij nowe kitsy/fontsy/numery na te, które już tam są" nie wiem jak to zrobic tongue.gif pomoze ktos bo ja jestem w tym zielony :

Edit:Ok juz sie z tym uporałem tylko teraz kolejny problem z kąd mam wiedzieć jaki strój mam model i "collar" ??
Edit2:i kolejny problem biggrin.gif nie wiem czemu nie mam fontów i numerków? nie moge ich zaimportowac do ggs a jak do kv wrzuce to nie działaja why?
rafael91
CYTAT(Tolek @ Nov 2 2008, 00:48) *
[code]

Rafael91: jak się chce, to się potrafi smile.gif

To była ironia rolleyes.gif
C0rt3z
heh to było łatwe to przetłumaczenia ale nie wiedziałem tylko kilka punktów ;p
C0rt3z
prosze patchmakerzy zlitujcie sie tongue.gif help
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.