Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Każdy Edytor Wiesza Kompa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
san
Chciałbym móc edytować staty&składy, niestety każdy z użytych edytorów tj. PRO_EVO_EDITOR_V0.2.1 PES_Editor_2008-1US PES_2008_OF_Editor_v0.4.8x PesComplete Editor_0_5_0_1_ wiesza sie przy uruchomieniu. Podejrzewam brak jakieś biblioteki w moim winie ale nie mam pojecia czego dokładnie. Komp zawiesza sie sprawinie i szybko;) [tylko twardy reset, kursor myszy-nic] Mój system to xp z aktualizowany do sp2 wiec sie dziwie. Każdy program wiesza sie identycznie w momencie w którym w miejscach pól tekstowych (...i wogóle polach;) ma sie pojawić ów 'pole' i inne obramowania, cienie itp. ale wszystko sie wiesza i zostaja białe dziury. Jakiś taki problem z wyswietleniem. .netFramework posiadam w wersji 3.5. Przeszukałem troche neta ale kompletnie żadnego tropu. POMOCY!
san
pomocy wacko.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.