adamzidane
Feb 3 2009, 21:45
Jak podmienić twarze przez GGS ?? Prosze o instrukcję!!
Po co przez GGS ?! Od tego typu rzeczy jest kitserver ..pierw przypisujesz numer twarzy ,no chyba że ma przypisany i wklejasz do folderu cv06 i robisz reinstalke kitservera. Już tyle razy było to poruszane. ; /
adamzidane
Feb 3 2009, 22:11
Zebym to ja wiedział jak to sie robi...
Jutro Ci szczegółowo opisze.
Assassin
Feb 4 2009, 06:45
To moze ja opisze, bo mi sie nudzi:P
Sciagasz sobie PES_2009_Editor (z GA, na Iss chyba tez jest). Odpalasz. File -> Open -> PES2009_EDIT01. Teraz szukasz zawodnika, ktoremu chcesz wgrac nowa twarz. Klikasz na niego 2 razy. W prawym gornym rogu masz na niebiesko "Skin, Face, Hair". Jesli "Mode" jest "Special" to sprawdz jakie sa nizej numery, a nastepnie sprawdz czy przypadkiem nie ma juz przypisanej twarzy (w cv06.img). Jesli w "Mode" jest "Default", to zmieniasz na "special" a nastepnie wciskasz "relink". Jedziesz paskiem baaardzo nisko w poszukiwaniu wolnych numerow. Jak znalazles wolny numer to po prostu klikasz 2 razy. Teraz wez swoja twarz i odpowiednio nazwij (np. nr Face jest 3000, to twarz nazywasz "zawodnik_3000", tak samo robisz z wlosami, tylko oczywiscie inny numer.). W zakladce zawodnika wcisnij "Accept" (na dole), a dobrze nazwana twarz wrzuc do cv06.img. Nie zapomnij przed wyjsciem z programu wziasc File -> Save. Twarz powinna dzialac.
Dzięki Assassin ...za wyręczenie mnie ; )
adamzidane
Feb 6 2009, 12:55
mogl by ktos to razem ze mna robić?
podpowiadac mi na biezaco ?? gg: 5658029 pzdr