Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OffTop
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Stron: 1, 2
Kubbas
Tradycyjny offtop ligowy sezon 3

Czemu tyle rezygnacji panowie?

mellow.gif
lowrider
brak czasu, problemy z połączeniem, brak weny, gdy wszystko to będzie OK możliwa przesiadka na WEOL
Kubbas
Ty już się zapowiadałeś, ale Maniek i reszta? Kompletnie mnie zaskoczyli
lukasz44
Mani3k pisał że nie jest za tym aby grać już styczniu\lutym ligę,
Siwers ma mature a to chyba jest ważniejsze smile.gif
a Orange widocznie też nie będzie miał czasu na granie.

Liczymy że w kolejnym sezonie wrócicie wszyscy tongue.gif
reyty
A kiedy liga rusza?
white-ghost
Nie to żebym od razu był lajkiem jakimś, ale osobiście nie pogardziłbym rozegraniem jakiegoś 1 czy 2 sparingów przed ligą w celu sprawdzenia poprawności ustawienia roooostera, gdyż nie mam pewności czy ta operacja dobrze przebiegła w moim przypadku i z lekkim rozpoznaniem poziomu graczy wink.gif
waldi198
witam
kiedy ruszy nowy sezon?
ponieważ już dużo ludzi się zapisało i od dłuższego czasu nie przybywa chętnych wiec myślę że nie ma już na co czekać tongue.gif
Kubbas
Yup dla mnie też możnaby powoli ruszać
WKS
Też z checia bym pogral , Jakimi zespolami wkoncu gramy ? tymi z wyskoiej polki czy z niskiej ?
reyty
Bakel może jakieś małe info czy liga rozpocznie się w przyszłym tygodniu czy później a może wcześniej biggrin.gif
Milerinho
Panowie wyluzujcie Bakel poda info pewnie w przyszlym tygodniu kiedy mozna sie spodziewac ewentualnego startu z tego co wiem obecnie ma sporo spraw na glowie smile.gif
lukasz44
No czekamy na to info : )
Kubbas
rolleyes.gif
Bakel
Postanowiłem, że do grona pierwszoligowców dokooptowani zostaną gracze, którzy brali udział w Remes Pucharze Polski, czyli:
Satejka
Tomaj
Robcio
majster37pl
Edi092
Kubbas
Świetnie
Bakel
Oo tego momentu można losować drużyny do Ligi ISSOnline.
Kubbas
PSV...

chyba nigdy nie trafie na kogoś kogo chce, kurfa.

chciałem OM
lukasz44
ja mam Udinese i się ciesze że nie ruscy ;p
czubinho
Borrusia Dortmund- nie jest źle,ale mogłoby być lepiej
reyty
A gdzie się losuje tongue.gif
camel11
na stronie issonline.pl w profilu swoim

PSV blink.gif
Edi092
i znowu ten Rubin ;d
snajper1929
Rubinu współczuje wink.gif dla mnie losowanie było szczęśliwe wink.gif
Milerinho
Ciężko będzie cokolwiek ograć Deportivo unsure.gif Bakel znowu wyspiarzy... szczęściarzu happy.gif
lukasz44
No fulham niezłe smile.gif
zamiast loga Rubina jest logo Zenitu smile.gif i moje Udine też się nie wyświetla jak coś smile.gif
Edi092
przydałby sie jakis spar tym Rubinem tongue.gif
czubinho
Edi jak coś to pisz na gadu to spara trzasniemy xD
lukasz44
A ja że się tak zapytam :
jakie w końcu ustawienia ?
zwykła czy losowa ?
10 czy 15 ?
WKS
Jak ktos zagra spar to bardzo chetnie ;] Fulham zawsze gotowe ;]
Robcio
PSG hmmm.....

Nawet git, nie jest najgorzej, ale wszystko wyjdzie w praniu biggrin.gif
JustMe1987
Mam nadzieje ze reszta sie ogarnie z losowaniem druzyn a Bakel uraczy nas od jutra terminarzem, regulaminem i jedziemy cool.gif
tomaj
Benfica, w różnych turniejach na ISS wylosowuje drużyny, które mają szerokie zaplecze jeżeli chodzi o ofensywę (w ME mam Bułgarie), gorzej jest zawsze z doborem obrony. Ale i tak mogłem trafić o wiele gorzej.
adams_fcb
Ja wylosowałem PSG. Nie jest źle, ale mogło być lepiej, chociaż w sumie nigdy nie miałem szczęścia w losowaniach (różnego typu).
majster37pl
Mi sie trafilo hsv i jestem zadowolony tongue.gif
Kubbas
CYTAT(Robcio @ Feb 1 2010, 19:30) *
PSG hmmm.....

Nawet git, nie jest najgorzej, ale wszystko wyjdzie w praniu biggrin.gif

CYTAT(adams_fcb @ Feb 2 2010, 00:00) *
Ja wylosowałem PSG. Nie jest źle, ale mogło być lepiej, chociaż w sumie nigdy nie miałem szczęścia w losowaniach (różnego typu).

unsure.gif
WKS
CYTAT(Kubbas @ Feb 2 2010, 13:47) *
unsure.gif

Nie patrz na to , to 2 rozne ligi ja mam Fulham i Bakel ma Fulham z tym ze ja gram w II lidze a on w I ta sama sytuacja jest z Robciem i adamsem wink.gif

Kubbas
aaaa

ok

wink.gif
tomaj
Jako, że znamy już swoje drużyny i sezon się już zaczyna proponuję aby każdy przedstawił swoje oczekiwania, przewidywania na koniec sezonu.
Ja mam nadzieję na miejsce 7-11 w tabeli. Jest to mój pierwszy sezon w lidze ISS jednak z niektórymi już grałem różne mecze i uważam, że jak zajmę miejsce w tym sezonie na którejś z wymienionych pozycji, to będzie to całkiem przyzwoity wynik.
JustMe1987
Ja mysle ze moj pulap w obecnej stawce to jakies 10-12 miejsce. Wszystko wyzej bedzie skucesem.
Cziczinho
A ja nie chce byc ostatni...;p
Kubbas
Tylko 1 miejsce mnie interesuje, jak w każdym turnieju
lukasz44
Brawo Cziczi za porywający start smile.gif ja chciałbym znów wrócić na podium ale czy się uda^^
w tym sezonie liga będzie napewno bardzo wyrównana smile.gif
Robcio
Jako że to mój pierwszy sezon, to każde miejsce powyżej strefy spadkowej będzie dla mnie sukcesem smile.gif
Cziczinho
Wyjechalem na ferie. Nie bedzie mnie do 15stego. Prosze mi nie spamowac gadu gadu. Obiecuje ze nadrobie wszystkie zalegle mecze po powrocie.
lukasz44
Czemu Kubbas nie grasz meczy ?
Kubbas
Brak czasu
JustMe1987
CYTAT(Kubbas @ Feb 6 2010, 14:46) *
Brak czasu

CYTAT(Bakel @ Jan 13 2010, 10:06) *
UWAGA!
Jeżeli masz wątpliwości, czy uda Ci się rozegrać mecze w terminie - nie przystępuj do nowego sezonu.

dry.gif

Rozumiem argumenty ktore podales powyzej ale mam jednak nadzieje ze w tym sezonie latwiej bedzie sie z Toba umowic na mecz..
Kubbas
Taki mam teraz tydzień, do środy na pewno tą kolejkę rozegram miszczu nie bój żaby wink.gif

Po to się wycofałem z turnieju żeby na luzie ligę grać, 14 meczy w tygodniu to trochę przesada ; d
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Feb 6 2010, 21:37) *
Taki mam teraz tydzień, do środy na pewno tą kolejkę rozegram miszczu nie bój żaby wink.gif

Po to się wycofałem z turnieju żeby na luzie ligę grać, 14 meczy w tygodniu to trochę przesada ; d

14 meczy w tygodniu ? lol
termin na granie eliminacji jest do 18,czyli jeszcze 11 dni,także nie wiem z czym masz problem, przegrałeś jeden mecz i już się zaczęło...

Sam wiedziałeś na co piszesz się zarówno w lidze jak i Euro ...
Kubbas
wink.gif

Dodawanie takich wypowiedzi możesz sobie darować.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.