Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: option file ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
topeczekk
Nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś najbardziej aktualnego OFa do pesa 2010 ...czyzby nie robili juz ? :<
mam najnowszego patcha

moze ktos pomoze ?
topeczekk
Nie no bez kitu ? nie ma zadnych option file ?! zawsze do pesów milion tego było a teraz ? szukam szukam i nic...
moze ktos mi upnie jakis OF z aktualnymi skladani, poprawionymi itp....
kristof26
Pobierz aktualke nowa z dzisiaj to sa tam transfery nowe.
topeczekk
wlasnie pobralem dzis cos wlasnie sie pokazalo ...ciekawe czy dobre to
zagroo
Jest jakiś option file który można pobrać na czystą wersje Pesa ? Chodzi mi tylko o nazwy zespołów i aktualne składy
kristof26
CYTAT(zagroo @ Feb 19 2010, 13:56) *
Jest jakiś option file który można pobrać na czystą wersje Pesa ? Chodzi mi tylko o nazwy zespołów i aktualne składy

Masz tutaj z aktualnymi skladami.OF pes 2010
zagroo
Piszę moja wersja Pesa nie jest aktualna, pewnie muszę sciągnać jakieś update?
kristof26
CYTAT(zagroo @ Feb 20 2010, 00:28) *
Piszę moja wersja Pesa nie jest aktualna, pewnie muszę sciągnać jakieś update?

Pobierz najnowsza aktualke z poziomu gry .Wlacz gre i zatwierdz pozniej co ci tam wyskoczy.Pozniej wrzuc na jakis serwer plik pesedit.bin z moich dokumentow/konami/pro evo/save i wstaw tu linka to ci zrobie wszystkie transfery.
maciekfox
Kristof26, czy moglbys wrzucic aktualnego of'a wydanego przez konami w dniu dzisiejszym.
kristof26
CYTAT(maciekfox @ Mar 30 2010, 15:46) *
Kristof26, czy moglbys wrzucic aktualnego of'a wydanego przez konami w dniu dzisiejszym.

Prosze PESEDIT.BIN Do tego musisz pobrac aktualke z poziomu gry.
maciekfox
CYTAT(kristof26 @ Mar 31 2010, 16:00) *
Prosze PESEDIT.BIN Do tego musisz pobrac aktualke z poziomu gry.

Dzieki bardzo. Pozdro
maciekfox
Drogi Kolego! Czy moglbym Cie ponownie prosic o najnowszego of'a Konami, ktory pojawil sie w dniu dzisiejszym. Z gory dzieki i pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.