No więc ściągam stadion, wpisuję do pliku "map" linijkę:
69,"StamfordBridge" <- Nazwa folderu ze stadionem
W grze jednak nie ma nowego stadionu, obecny także nie jest zastąpiony nowym. Czyżbym coś pominął?
kajoj20
Mar 6 2010, 11:40
CYTAT(lukas91 @ Mar 5 2010, 22:32)
No więc ściągam stadion, wpisuję do pliku "map" linijkę:
W grze jednak nie ma nowego stadionu, obecny także nie jest zastąpiony nowym. Czyżbym coś pominął?
U mnie to wygląda tak jak na screenie:
lukas91
Mar 6 2010, 16:02
To dlaczego u mnie nie działa?
kajoj20
Mar 6 2010, 20:32
CYTAT(lukas91 @ Mar 6 2010, 16:06)
To dlaczego u mnie nie działa?
Folder powinien mieć nazwę -> ENG - Stamford Bridge, London a wpis w mapie "ENG - Stamford Bridge, London"
A ty napisałeś że masz tak
CYTAT
lukas91
Mar 6 2010, 21:57
To był przykład, a miałem bardzo podobnie. Zmieniłem na dokładnie tak samo i dalej nic. Rozumiem, że wgrany stadion powinien zastąpić domyślny dla tej drużyny?
jaro9
Mar 6 2010, 22:13
Nie.Wgrywasz stadiony a następnie aby je wybrać naciskasz F1 kilka razy aż pokaże Ci się wybór stadionów.Następnie naciskasz Q lub E (lewo,prawo) w celu wyszukania stadionu:
reksio74
Mar 7 2010, 00:47
tym programem podporzadkujesz sobie stadiony dla kazdej drużyny, ten program sam tworzy sobie pliki map, nic nie musisz wpisywać,wystarczy tylko stadion wkleic do foderu stadium w kit serwerze,uruchomić program,wejsc w zakładke stadiums i pokaże się lista drużyn które masz w grze naciskasz myszką na manage i pokazuje się lista stadionów z kitserwera,wybierasz który ci odpowiada dla danej drużyny a potem file- save all i będzie ok.również tym programem przyporządkujesz sobie buty,faces,hair oraz balls.
1. folder ze stadionem musi zawierac foldery 1_day_fine, 2_day_rain 2. w momencie wyboru strojow wybierasz klawiszem PageUp lub Page/Down stadiony a potem klawiszem 7 wcisnij jeden lub dwa razy az pojawi sie napis "Home stadium" i nazwa stadionu
lukas91
Mar 7 2010, 14:50
jaro9 - Aaaa, teraz widzę Wielkie dzięki!
reksio74 - Program rozwiązuje moje problemy z wgrywaniem piłek. Dzięki również.