Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: barca - inter
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
artu
oglądaliście mecz wczorajszy ? da się w pesie zagrać tak jak inter ? ustawieniem 1-9-0-0 ?
kristof26
Pewnie ze sie da biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Wystarczy wejsc w edytuj pozycje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
perONE
Można też zagrac 4-3-3-3 jak barca wink.gif
Mani3k
W części 6 nie da się zagrać 1-10-0-0, a jak w 2k10 to nie wiem. Mimo wszystko nie polecam takiego ustawienia. tongue.gif
VeB! happy.gif
artu
"Można też zagrac 4-3-3-3 jak barca " gdyby bramki jakie padły bo błędach sędziów były nieuznane to by było 1:1
lukasz44
http://www.youtube.com/watch?v=RINJobmWeFc...feature=related

A da się w taki sposób symulować faul ? HAHA

VISCA !!!
czubinho
Symulować się nie da, ale jeśli Ci mecz nie wychodzi to możesz rzucić się na glebę i poturlać się niczym ten aktor xD
Bodzioszenko
Tu też zdenerowawani fani barcy ;D
Tari
Generalnie taki temat może doprowadzić tylko do kłótni...inaczej wszystkie sytuacje widzieli fani Barcy (jak ja) a inaczej Interu.

O stylu Interu w rewanżu wiele pisać nie chcę, bo według mnie Mourinho zabił piękno futbolu. Liczy się jednak wynik, Inter mógł tak zagrać i zagrał, nie ma o czym dyskutować. Co do symulowania...fani Interu mają bardzo krótką pamięć. Sytuacji z Maiconem, gdy padł poza boiskiem, podniósł się, podreptał na boisko i się na nim położył to już się nie pamięta? "Aktorzenie" jest teraz częścią futbolu, choć tego nie popieram, to nic w związku z tym nie poradzimy.

Jeszcze jedno, dziwi mnie niekonsekwencja sędziego. Nastrzelenie piłki na rękę Lucio w polu karnym (I połowa) - sędzia milczy, karnego nie ma. Nabicie piłki na rękę Toure w II połowie - gwizdek...coś tu nie gra.

I na koniec taka reflesja: o wiele ciekawszy był dzisiejszy mecz Liverpool-Atletico. Mimo, że Hiszpanie mogli bronić tego 1:0 z pierwszego meczu to mecz był otwarty, dużo szybkich akcji, prawdziwe piękno piłki nożnej. Można? Można wink.gif
artu
mogę dać rękę uciąć że gdyby Barca pierwszy mecz wygrała 3:1 to na pewno w rewanżu nie grali by tak jak inter, grali by otwartą piłkę tak jak oni to potrafią i kochają robić, tyle
czubinho
Artu ja jestem pewnien że Inter nie grałby tak jak grał gdyby nie stracił Motty. Po kartce widać było diametralną zmianę taktyki przez The Special One. On miał 2 gole przewagi więc nie musiał strzelać i dlatego "zaparkował autobus na swojej połowie" (cyt. Michał Pol Nsport wink.gif. Co do sędziego zgadzam się w 200% mimo że jestem fanem Interu, de Bleckeree był niekonsekwentny w całym meczu. Nie sądze że był przekupiony, po prostu jest do dupy sędzią.
Orange_91
Zamykam. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.