Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem w Menu edycji
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
Amadi
Otóż mam taki problem w menu edycji stroje nielicencjonowanych drużyn są takie jak w zwykłym PESie czyli są tylko kolory np. Aston Villa ma niebiesko-rózowy strój ale bez detali czyli loga i sponsora, tak samo jest w lidze niemieckiej. Proszę o pomoc!
hak23
CYTAT(Amadi @ May 23 2010, 10:39) *
Otóż mam taki problem w menu edycji stroje nielicencjonowanych drużyn są takie jak w zwykłym PESie czyli są tylko kolory np. Aston Villa ma niebiesko-rózowy strój ale bez detali czyli loga i sponsora, tak samo jest w lidze niemieckiej. Proszę o pomoc!

Zobacz czy masz włączony kitserver i czy w folderze uni masz plik map.txt
Amadi
CYTAT(hak23 @ May 23 2010, 12:41) *
Zobacz czy masz włączony kitserver i czy w folderze uni masz plik map.txt

Mam włączony kitserver i map.txt też jest na swoim miejscu i nadal tak mam w meczu jest w porządku ale w Menu Edycji jest ten problem.
Kubbas
Tak już będzie KS nie obsługuje edit mode
RIQ10
Chciałbym zamienić dowolną drużynę (najlepiej jakiś mniejszy klub z "reszty świata") na Newcastle United. W menu edycji wywala mnie z gry. Czy macie jakiś pomysł jak to zrobić?
alfabet
CYTAT(RIQ10 @ Jul 20 2010, 10:26) *
Chciałbym zamienić dowolną drużynę (najlepiej jakiś mniejszy klub z "reszty świata") na Newcastle United. W menu edycji wywala mnie z gry. Czy macie jakiś pomysł jak to zrobić?

Najlepszym rozwiązaniem jest PESfan Editor pod PES6: LINK
Tak na marginesie: jeśli próbowałeś zastąpic którąś z drużyn z tzw. 'Others B' to bardzo prawdopodobne, że jest to bezpośrednią przyczyną crashowania gry; u mnie dzieje się tak odkąd pamiętam (coś w podobie do błędu gry kiedy chcemy edytowac wygląd danego zawodnika z reprezentacji USA)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.