Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OF 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
lukas91
Chciałem tylko zakomunikować, że właśnie kończę prace nad OF'em o melodyjnej nazwie "2010/2011"

*Plik opcji zawiera ligę Angielską, Hiszpańską, Włoską, Francuską, Niemiecką oraz Ekstraklasę (składy na wrzesień 2010)

*Nazwy lig i pucharów zostały zmienione na aktualne (LM, LE, EURO2012 etc)

*Aktualne Reprezentacje ze składami z eliminacji do Euro2012 (owszem, San Marino też jest)

*Heroicznym wysiłkiem posiadłem wiedzę na temat indeksowania *png, więc emblemy mają nawet Wolverhamtony i inne Czempionszinaki przybłędy.

80% statystyk nadanych piłkarzom pochodzi z serwisu pesdatabase.com - poprawiałem tylko jeśli coś mi naprawdę mocno nie pasowało. Bardziej znanych piłkarzy "wymodelowałem" osobiście.

OF'a sporządziłem na potrzeby własne. Razem z kitserverem zajmuje zdrowo ponad 0.5gb, więc wrzucę go tylko jeśli istnieje zapotrzebowanie.

Chętnym podrzucę skriny na PW.
Damian Demon
Haha, jeszcze sie pytasz;p Jak na razie na nowy sezon sa same niedorobione.
jaro9
CYTAT(lukas91 @ Sep 14 2010, 01:52) *

To wrzuć chętnie zobaczymy.
Jamnik
CYTAT(lukas91 @ Sep 14 2010, 01:52) *
Chciałem tylko zakomunikować, że właśnie kończę prace nad OF'em o melodyjnej nazwie "2010/2011"

*Plik opcji zawiera ligę Angielską, Hiszpańską, Włoską, Francuską, Niemiecką oraz Ekstraklasę (składy na wrzesień 2010)

*Nazwy lig i pucharów zostały zmienione na aktualne (LM, LE, EURO2012 etc)

*Aktualne Reprezentacje ze składami z eliminacji do Euro2012 (owszem, San Marino też jest)

*Heroicznym wysiłkiem posiadłem wiedzę na temat indeksowania *png, więc emblemy mają nawet Wolverhamtony i inne Czempionszinaki przybłędy.

80% statystyk nadanych piłkarzom pochodzi z serwisu pesdatabase.com - poprawiałem tylko jeśli coś mi naprawdę mocno nie pasowało. Bardziej znanych piłkarzy "wymodelowałem" osobiście.

OF'a sporządziłem na potrzeby własne. Razem z kitserverem zajmuje zdrowo ponad 0.5gb, więc wrzucę go tylko jeśli istnieje zapotrzebowanie.

A bazowałeś na jakim ofie ? Z Ekstraklasy, E9, Kubbasa czy standardowym ?
mateusz14422
ja tez bym chcial tego ofa prosze o linka
unikat
oby na Ekstraklasie bazował ; )
lukas91
Bazowałem na czystej grze, ze względu na nieco odmienną wizję poukładania lig - tak czy siak musiałbym wszystko pozamieniać.

Ekstraklasę jednakże bezczelnie zerżnąłem z owego patcha.

Wrzucę na weekend, piątek wieczór będzie.

Porobie jakieś szoty i powrzucam za niedługo.
kacpero
czekamy;p
MaKu23
Jak mógłbyś, to kitserver też możesz wrzucić wink.gif
ninio93
kiedy of bedzie dostepny ?
jonhio
wrzuciłbyś na torrenta ;d
wlazly11
czy of będzie dostępny ? jeśli tak to kiedy ?
Me How
kiedy bedzie of??????????????
kajoj20
CYTAT(Me How @ Dec 28 2010, 08:58) *
kiedy bedzie of??????????????

mellow.gif

Jak sobie stworzysz to bedzie rolleyes.gif PES OF Editor i jazda smile.gif
Rubin
Proszę, wrzuć tego Option File kolego!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.