Witam wszystkich. Mam pytanie, czy ktoś ma podobny problem jak ja, bądź ewentualnie wie jak go rozwiązac? Mam Windows'a 7, i kiedy właczam PES'a to wszystko jest ok, odpalam mecz - nadal ok, ale po kilku minutach jak robię akcje to ekran zaczyna dziwnie skakac. I trwa to do końca meczu. Nie są to cały czas wielkie przeskoki, ale czasem przy szybszej piłce jest tragedia. Zaznaczam, że kilka dni temu na Windowsie XP wszystko było ok, więc to napewno nie wina mojej karty, bądź innych sprzętów.
Licze że mi pomożecie, pozdrawiam.
prezes87
Dec 21 2010, 10:01
Raczej jednak wina karty bo ja też używam windowsa 7 i mi śmiga na full detalach bez problemu.
może to być wina directX'a. ściągnij najnowszego pod windows 7, pokombinuj też z częstotliwością odświeżania obrazu.
hodak3
Dec 21 2010, 11:23
Ściągnij najnowsze stery do karty pod windows 7
kubinho
Dec 23 2010, 11:01
ja mam ten sam problem na Viście, po odpaleniu pesa, grając w ML wszystko jest ok do 70 minuty meczu, później obraz zaczyna dziwnie przeskakiwać(haczyć). idzie grać, ale jest to denerwujące. W kolejnym meczu ML haczy już od początku. Po uruchomieniu PESa od nowa historia się powtarza. Myślałem ze to wina patcha ale zrobiłem reinstalke i na czystym pesie jest to samo. Wcześniej tak nie miałem, częstotliwość odświeżania 60 Hz, nowe sterowniki ściągnąłem do karty i problem jest nadal
kubinho
Dec 23 2010, 11:04
dodam jeszcze że do patcha Pesedit 0,4 było wszystko ok, problemy zaczęły się od 0,5 - 1,1
Nie zaglądałem kilka dni do tematu, ale hodak trafił. Sciągnąłem sterowniki do karty i zainstalowalem je raz jeszcze. Teraz wszystko gra. Dzięki, wesołych świąt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.