Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 11.02- 20.02, kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 13
Tomek93 - seba
gviazda10 - gapa
Szymson - JustMe1987
woodi - jarek
Ogryz - kfg
camel11 - DonKryst
craxa93 - wujek831
BlueOle10 - waldi198
Rybson - similo14

Kolejka 14

gapa - Tomek93
JustMe1987 - seba
jarek - gviazda10
kfg - Szymson
DonKryst - woodi
wujek831 - Ogryz
waldi198 - camel11
similo14 - craxa93
Boby1908 - BlueOle10
Kolejka 15
Tomek93 - JustMe1987
gapa - jarek
seba - kfg
gviazda10 - DonKryst
Szymson - wujek831
woodi - waldi198
Ogryz - similo14
camel11 - Boby1908
BlueOle10 - Rybson

Kolejka 16
jarek - Tomek93
kfg - JustMe1987
DonKryst - gapa
wujek831 - seba
waldi198 - gviazda10
similo14 - Szymson
Boby1908 - woodi
Syberian - Ogryz
Rybson - camel11
BlueOle10 - craxa93

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
gapa

14 kolejka
gapa tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
Hamsik

Opis: Do pierwszej bramki strzelonej przez napoli mecz byl wyrownany a potem przewage mialo napoli ktore dorzucilo jeszcze 2 bramki. dzieki za mecz. powo dalej

Zawodnik meczu:
Hamsik-rzadzil w srodku pola no i ta jego akcja przebiegniecie calego boiska i bramka smile.gif)

Tomek93

13 kolejka
Tomek93 Seba
Screeny:
brak, kolega rozłączył sie w 89 minucie twierdząc że nie będzie kontynuował meczu.

Strzelcy:
Cacau
Harnik
Marica
Marica
Ibisevic
Opis:
Mecz rozgrywany w ciężkich warunkach mimo że na Fiveserwerze. Pełno lagów, co dziwne tylko w drugiej połowie i to na obie strony. Co do meczu to miałem ogrom szczęścia że wygrałem. Seba przeważał w całym meczu. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Marica - strzelec 2 bramek.
craxa93

13 kolejka
craxa93 Wójek831
Screeny:

Strzelcy:
Dembele
Dembele
Rafael Sobis
Rafael Sobis
Marquinhos
Opis:
Był to najbrzydszy i najbardziej nerwowy mecz w moim wykonaniu zupełnie do mnie nie podobny stworzyłem dużo sytuacji oddałem dużo strzałów ale to wszytko było szarpane i nie składne, przeciwnik prucz ciekawych prób strzałów niczym większym mi nie zagroził.
Dzieki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu: Rafael Sobis

Strzelec 2 bramek.

[/quote]
gviazda10
13kolejka

gviazda10 gracz2

Screeny:

Strzelcy:

Lavezzi
Moreno

Opis:

Mecz tak zwany ''OTWARTY" goscie jak i gospodarze postawili na ofensywe. Spotkanie bardzo otwarte w obydie strony jedni i drudzy mogli przechylic szale zwyciestwa lecz zadej ekipie sie nie udalo.Padly tylko po jednej bramce z obydwu stron i do konca meczu wynik nie ulegl zmianie. Dzieki za fajne widowisko i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Strzelil gola i mogł dac 3 pkt. gospodarza lecz z zerowego konta na pusta bramke trafil w slupek w koncowych minutach meczu:P

MORENO
donkryst

16 kolejka
DonKryst gapa
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli

Opis:
No cóż, mecz, w którym nie miałem nic do powiedzenia. I tak miałem farta, że skończyło się tylko na 0:2, bo rywal miał jeszcze swoje szanse. Moja forma z początku sezonu gdzieś się zgubiła i tyle. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Lucarelli

Ogryz

13 kolejka
Ogryz Kfg
Screeny:

Strzelcy:
Jara
Cardozo
Roberts
Diouf
M.D.Diouf
Cardozo
Diouf

Opis:
Bardzo dobry początek gospodarzy którzy po 24 minutach prowadzili już 2-0 z piłkarzami Blackburn po 2 straconej bramce piłkarze gości obudzili się i zdobyli kontaktową bramkę a tuż przed przerwą odrobili straty i doprowadzili do wyrównania. Po przerwie kibice nie musieli czekać długo na gola, bo już w 51 minucie piłkarze gości po raz pierwszy w tym meczu wyszli na prowadzenie. To nie koniec emocji w tym meczu w 72 min nadzieje kibicom gospodarzy dał Cardozo po pięknej indywidualnej akcji strzelił gola na 3-3. Po golu piłkarze Benfiki nie schodzili z natarcia na gości, ale niestety 4 bramka nie chciała wpaść prawdziwą rozpacz przeżyli kibice oraz wszyscy związani z Benfiką kiedy w 88 minucie Diouf strzelił bramkę na 4-3 ustalając wynik do spotkania. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Diouf - Dał cenne 3 pkt piłkarzom Blackburn Rovers wprowadzając piłkarzy kibiców i trenera Benfiki w totalne załamanie.

15 kolejka
Ogryz Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Khalfallah
Khalfallah
Jara
Khalfallah
Jara
Plasil
Cardozo

Opis:
Wymarzony początek meczu piłkarzy gości którzy po kwadransie gry prowadzili 2-0 i pewnie zmierzali po 3 pkt. Na szczęście w 24 minucie obudzili się piłkarze Benfiki którzy za sprawą dobrej Akcji Jary zdobyli kontaktową bramkę, ale niestety po 10 minutach swojego Hat-tricka ustrzelił Khalfallah chociaż ta bramka nie podłamała piłkarzy gospodarzy którzy po 3 minutach po raz kolejny zdobyli kontaktową bramkę. 1 połowa kończy się wynikiem 3-2 dla Bordeaux. Po przerwie do ataku ruszyli gospodarzy ale ich ataki nie przyniosły skutków za to w 72 minucie bramkę na 4-2 strzela Plasil dobijając Benfice. Niestety ta bramka zadecydowała o losach spotkania i gospodarzy było stać tylko na zmniejszenie rozmiarów porażki do 1 bramki w doliczonym czasie gry po strzale Martinsa i rykoszecie obrońcy gości piłka wpadła do siatki. Kolejna już 9 porażka w tym sezonie. Fatalny sezon dla trenerka jak i piłkarzy Benfiki. Dzięki za meczyk. Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Khalfallah - Wywiązał się ze swojego zadania w ataku strzelając Hat-tricka w 30 minut meczu.
gapa

15 kolejka
gapa jarek
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Lucarelli
Lavezzi
Vagner Love
Vagner Love

Opis: Pierwsza polowa to przewaga napoli ktore ja wykorzystalo a druga to juz grozne kontrataki CSKA i 2 bramki, nie wiele zabraklo do remisu. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu: Lucarelli

jarek
CYTAT
Pierwsza polowa to przewaga napoli ktore ja wykorzystalo a druga to juz grozne kontrataki CSKA i 2 bramki, nie wiele zabraklo do remisu. dzieki i powo dalej.

Mam odmienny pogląd na to spotkanie...skwitowałbym to tak: "Ja grałem, kolega zdobywał bramki" <- szczególnie w pierwszej połowie
W drugiej połowie kontrataki z mojej strony ? Heh chyba byliśmy na innym meczu (...)
BlueOle10

16 kolejka
BlueOl10 Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Samaras
Ilan
Alecsandro
Edu
Ilan
Alecsandro

Opis:
Mecz dosyc wyrownany, sporo fajnych akcji, jednak bramkowo znacznie zwyciezyli goscie smile.gif

Zawodnik meczu:
Ilan

Szymson

15 kolejka
Szymson wujek831
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Helder Postiga
Helder Postiga
Maniche

Opis:
Spokojne zwyciestwo gospodarzy,ktorzy przerz caly czas kontrolowali przebieg spotkania i mogli wygrac wyżej ale zawiodla skutecznosc,dzieki za meczyk i powodzenia dalej:)

Zawodnik meczu:
Helder Postiga-2 gole i asysta mowią wszystko

wujek831

14 kolejka
Wujek831 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Weldon
Aimar
Javi Garcia
Opis:
Mecz zdecydowanie pod dyktando Benfici. Gracze fulham robili co mogli ale deszcz goli dobił wszystkich piłkarzy

Zawodnik meczu:
Weldon

Ogryz
CYTAT(wujek831 @ Feb 13 2011, 00:52) *

14 kolejka
Wujek831 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Weldon
Aimar
Javi Garcia
Opis:
Mecz zdecydowanie pod dyktando Benfici. Gracze fulham robili co mogli ale deszcz goli dobił wszystkich piłkarzy

Zawodnik meczu:
Weldon

Strzelcy:
Weldon
Javi Garcia
S.Davies
Weldon
Aimar
Aimar
Weldon
Weldon
Weldon
seba

.. kolejka

seba kfg

Screeny:
Nie mam screenow. Moja wina bo przypadkiem nacisnalem esc i wydzedlem z pokoju. Kfg moze potwierdzic wynik

Strzelcy:
Mlapa
Mlapa
Ibisevic
Roberts
Roberts
Diouf

Opis:

Pierwsza polowa do zdecydowana przewaga NIemcow, którzy jednak w obliczu rewelacyjne postawy Robisona nie byli w stanie ani razu umiescic pilki w siatce. Sami natomiast po jednej z kontr traca gola i schodza so szatni przegrywajac 0-1.
W drugiej odsłonie od razu ruszyl Blacburn, lecz z dwoch dogodnych sytacji nie wykorzystal żadnej. Tymczasem Wiesniaki, szybko zdobywaja dwa gole i wychodza na prowadzenie. Dalej idzie akcja za akcję, ale Anglicy sa coraz groźniejsi. W końcu doprowadzaja do wyrownania, a za chwile wychodza na prowadzenie (moja niefrasobliwość i frajerstwo w obronie moze byc juz przyslowiowe). W kocowce meczu na szczescie Mlapa doprowadza do wyrownania. Chwile pozniej Niemcy maja doskonala okazję na dobicie rywala, ale Ibisevic niepotrzebniie i za slabo uderza, w sytuacji gdzie powinien dograć na pustaka smile.gif
Ogolnie mecz z wieloma syuiacjami stzreleckimi, co zle swiadczy o obroncach obu druzyn. W pierwszej polowie dominuja Niemcy, w drugiej wiecej sytuacji stworzyl Blacburn. Nalezy wiec uznac, ze wynik jest sprawiedliwy, choć pewnie jedni i drudzy woleliby zgarnać całą pulę.
pis moze przydlugi i nudny, ale chcialem zrekompensowac jakos pbrak screenow.
Dobry mecz, wynik sprawiedliwy, dzieki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.

PS
Prosze Admina o poprawe wyniku w panelu. Wpisalem 1-1 zamiast 3-3.

kfg.
potwierdzam

kfg.

14kolejka
kfg Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Salomao
Benjani
Helder Postiga

Opis:
Bardzo ciężki mecz dla gospodarzy. Wynik w pełni zasłużony. W 1golu gospodarzy pomogło im szczęście...

Zawodnik meczu:

Boby1908

16 kolejka
boby1908 Woodi
Screeny:

Strzelcy:
L. Vyntra
Djibril Cisse

Opis:
Mecz dosyć wyrównany. zwycięstwo Panathinaikosu do końca stało pod znakiem zapytania, gdyż Woodu dosyć groźnie atakował. Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:
Cisse
Syberian

16 kolejka
Syberian Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Suarez
Suarez
Nuno Gomez
Nuno Gomez
Weldon
Weldon

Opis:

Znów nie mogą się przełamać zawodnicy Ajaxu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Tomek93

15 kolejka
Tomek93 Justme
Screeny:

Strzelcy:
Marica
Sessegnon
Hoarau
Hoarau
Opis:
Tą porażką skomplikowałem sobie sytuacje w tabeli, walka o 3-4 miejsce jest coraz bardziej zacięta i wystarczy właśnie taki mecz żeby oddalić się od upragnionego awansu tongue.gif. Co do meczu to Justme jak sam przyznał miał troche szczęścia. Moja nonszalancja w sytuacjach sam na sam z bramkarzem przeciwnika zemściła się na mnie 3 krotnie. Oczekiwałem troche więcej po Marice i Camoranesim, jedna bramka strzelona na 3-4 SETY to zdecydowanie za mało jak na Marice, a Camora miał zbyt dużo strat i tylko jedno bardzo dobre prostopadłe podanie po którym Marica snalazł się sam na sam z bramkarzem (oczywiście przestrzelił). Przeciwnik mimo słabszej formy swoich podstawowych zawodników potrafił mnie rozklepać i strzelić 3 bramki. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Hoarau - strzelec 2 bramek
JustMe1987
# 14

JustMe1987 seba

Screeny:

Opis:

Ciezki mecz w ktorym lekko sie zaniepokoilem kiedy po pierwszych 6. strzalach w sytuacjach sam na sam gora pozostawal bramkarz rywali. Druzyna PSG stoczyla ciezki boj o tego jedynego gola na wage zwyciestwa. W pierwszej polowie niemal nie schodzili z polowy gosci a decydujacy cios udalo sie zadac dopiero pod koniec drugiego kwadransa. Giuly uderzyl z metra w glowe bohatera meczu ktory piekna parada niemal nie zatrzymalby i tej akcji. Druga polowa to proba kontrolowania spotkania. Proba z racji warunkow gry na nowym serwerze.. No nie lezy mi on totalnie Panowie. Tu maly apel. Jesli mozecie to zgadzajcie sie ze mna na gre na GSie poniewaz tam obie polowy gra sie w warunkach fair. O meczach na nowym serwerze moge powiedziec tyle ze trwaja dla mnie 45 minut..

Brak.

Zawodnik meczu:

Tom STARKE

Bohater spotkania. Bronil bramki gosci niczym skala.

similo14
XIV

similo14 craxa93

Screeny:

Opis:
Świetne spotkanie obfityu
Strzelcy:
Edu
Edu
Diabate
Glaydson
Marqunihos
Zawodnik meczu:
Edu

XVI

similo14 Szymson

Screeny:

Opis:
Piekny mecz pełen słupków poprzeczek i znakomitych sytuacji. Mecz w znakomitej atmosferze zakonczony mysle sprawiedliwym wynikiem choc mogł sie skonczy w każdy sposób.
Strzelcy:
Bellion
Maazou
Maazou
Izmailov
Izmailov
Liedson
Zawodnik meczu:
Brak wyróżniającego się zawodnika w srod 22 znakomicie grających piłkarzy.

kfg.

16 kolejka
kfg JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Roberts
Hoarau

Opis:
1 Połowa bardzo zacięta do 17min nie było żadnego strzału. Aż w 18 min goście mieli bliski rzut wolny i piłka trafiła w słupek. A pod koniec meczu wszystko się stało biggrin.gif Najpierw 2 bramki Robertsa, a później 1 bramka dla gości(Hoarau). W 2 połowie gospodarze mieli dużo szczęścia bo było łącznie 4 słupków i poprzeczek dla gości. rolleyes.gif

Zawodnik meczu:

JustMe1987
Tak zaczarowanej pesowej bramki to dawno nie widzialem biggrin.gif Panowie bijcie lidera bo nie taki straszny jak pokazuje tabela tongue.gif
BlueOle10

13 kolejka
BlueOle10 Waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Maloney
Samaras
Koman
Guberti
Cassano
Cassano
Koman

Opis:Pelno akcji gospodarzy, oczywiscie nieskutecznych, troche mniej gosci, natomiast w 100% skutecznych smile.gif

Zawodnik meczu:Cassano- dwie piekne bramki smile.gif

gviazda10
15 kolejka
gviazda10 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:

Bent
Bent
Bent
Malbranque
Gyan
Gyan
gyan
Gyan

Opis:
Mecz był jednostronnym widowiskiem jednym slowem strszne lanie goscie z Sunderlandu(Czyli: GYAN oraz BENT) sprawili miejcowym. Gospodarze probowali cos tworzyc z kontrataku lecz przyjezdni nie pozwalali na zbyt wiele. Dzieki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

W tym meczu gral rewelacyjnie i byl wszedzie najlepszy napastnik w tej lidze!!!

BENT
woodi

15 kolejka
woodi waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Cassano
Cassano

Opis:
Mecz zacięty i wyrównany ale szczęscie w strzelaniu bramek mieli goście. Już w 3 minucie padła bramka. Dużo sytuacji strzeleckich po obu stronach i niestety kolejna porażka Genoy która w tym sezonie spisuje sie dramatycznie :/ powodzenia dalej w lidze

Zawodnik meczu:
CASSANO

donkryst

14 kolejka
DonKryst woodi
Screeny:

Strzelcy:
Bent
Gyan
Gyan
Gyan
Gyan
Palladino
Toni
Toni

Opis:
Bardzo dobry mecz z obu stron, jednak Gyan przyćmił wszystkich, ale nie dziwię się, skoro miał czerwo formę ;P Kolejne zwycięstwo, dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Gyan

waldi198

16 kolejka
waldi198 gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
pazzini
Eduardo
eduardo
fernandinho

Opis:
Bardzo pechowe spotkanie dla gospodarzy ponieważ mieli duzo dogodnych sytuacji lecz nie mogli nic strzelić jedynie jedna bramka heh za to goście wykorzystali wszystkie swoje sytuacje:)

Zawodnik meczu:

camel11

15 kolejka
camel11 Boby1908

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Petropoulos
Niang
Emre
Govou
Djibril Cisse
Issiar Dia
Niang
Djibril Cisse

Opis:
Wystarczy popatrzeć na minuty strzelanych goli na screenach. Do I połowy lepsza gra gospodarzy i tym samym prowadzenie 3-1, po przerwie za to już iście wyrównany pojedynek, którego losy przesądziły się w ostatnich minutach meczu. Gospodarze z zadowoleniem odnieśli czwarte zwycięstwo z rzędu ;] Dzięki

Zawodnik meczu:
Wyróżnić można dwóch, których pojedynek upiększał cały mecz. Z jednej strony Mamadou Niang a z drugiej Djibril Cisse. Gdyby wszystko im wpadało mielibyśmy wynik dwucyfrowy ;p

Rybson

13kolejka
Rybson Similo
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
Di Natale
Di Natale
Gouffran
Jussie

Opis:
Wyrównany mecz, gdzie o zwycięstwie zadecydowały niuanse... dzieki za mecz i powo dalej,. w koncu szczescie po stronie gospodarzy!:)

Zawodnik meczu: Antonio Di Natale zdobył klasycznego Hattricka

16kolejka
Rybson Camel
Screeny:

Strzelcy:Di Natale
Corradi
Corradi
Issiar Dia

Opis:
Ładny mecz przewaga gospodarzy chociaz gdyby nie kaitalne interwencje Handanowica w srodku meczu wynik mól by byc inny zrobił cos niesamowitego. dzieki za mecz i powo dalej.!

Zawodnik meczu: Handanovic

camel11

13 kolejka
camel11 DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Malbranque
C. Baroni
D. Bent
Stoch
D. Bent
D. Bent

Opis:
Gospodarze w pierwszej połowie jeszcze jako tako godnie stawiali czoła faworytom meczu. Dwukrotnie doprowadzali do remisu, jednak po każdej z tych bramek kibice nawet powtórki dobrze obejrzeć nie mogli, gdyż błyskawicznie wynik podwyższał Sunderland. Do przerwy 2-3, w szatni małe roszady i zapowiadał się dalej ciężki acz ciekawy pojedynek. Ale jak to czasem bywa, jeden z obrońców pięknie przyjął piłkę, jeszcze piękniej się odwrócił do bramki i szczęśliwy pognał w sam jej środek, przy aprobacie zdziwionych kolegów nie mających nawet zamiaru mu przerywać ;p A niestety dwie bramki do odrobienia to już za dużo jak na motywacje Turków i mecz został już bez emocji, spokojnie i rozważnie rozegrany przez przyjezdnych. Pod koniec meczu, aby rozgrzać trochę publikę, kolejny obrońca popisał się jak to on wślizgi czyste potrafi robić na polu karnym i tak oto powstał wynik... 2-5 xD dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Niech mu będzie... strzelił te 3 słabe brameczki ;p

waldi198

14kolejka
waldi198 camel11
Screeny:

Strzelcy:
cassano
cassano
cassano
sammarco
niang
niang

Opis
Świetne spotkanie w wykonaniu gospodarzy którzy z meczu na mecz graja coraz lepiej:) brawa dla gości którzy pomimo że przegrywali 4:0 walczyli do samego końca i strzelili 2 bramki:)

Zawodnik meczu:

BlueOle10

15 kolejka
BlueOle10 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Maloney
Samaras
Samaras
Di Natale
Loovens - samobój

Opis:
Ładny i wyrownany mecz, Hat trick Samarasa przesadzil o wyniku rywalizacji na korzysc gospodarzy smile.gif

Zawodnik meczu:
Samaras- hat trickiem zalatwil wynik meczu smile.gif

Szymson

13. kolejka
Szymson JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Jaime Valdes
Nene
Hoarau
Hoarau

Opis:
Mecz bardzo ciekawy wyrownany i raczej na remis ale mimo to go przegrałem.Dzieki za meczyk i powodzenia dalej:)

Zawodnik meczu:
Cieżko powiedziec

JustMe1987
Nene to strzelec pierwszej bramki dla PSG. Jesli moge zasugerowac mvp to Hoarau tongue.gif Nazwisko lekko przekreciles.
wujek831

16 kolejka
Wujek831 Seba
Screeny:

Strzelcy:
B.H. Riise
Ibisevic
Ibisevic
obesi
Opis:
Mecz zacięty i równy o wygranej mógł zadecydowac błąd gaczy z niemiec a tak znów przegrana

Zawodnik meczu:
Ibisevic

Boby1908
14 kolejka
Boby1908 BluOle10
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Leto
Maloney
McCourt
Stokes
Stokes
Stokes

Opis:
Mecz niby wyrównany, ale jak to w piłce decyduje skuteczność. Pod tym względem Celtic zdecydowanie lepszy i 3 pkt wędrują właśnie do nich. Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:
McCourt
jarek

16 kolejka
jarek Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Audel
Tosic
Vagner Love

Opis:

Wyrównane spotkanie w którym lepsi o jedną bramkę okazali się zawodnicy z Moskwy. Dzięki i do rewanżu
Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na to wyróżnienie...
woodi

13 kolejka
woodi jarek
Screeny:

Strzelcy:
Toni

Opis:
Mecz bardzo zacięty i wyrównany. Gospodarze wydusili 3pkt dzięki niesamowitemu fartowi jakiego mieli podczas kilka akcji ze strony gości. 2 razy piłka odbijała sie od poprzeczki szczęśliwie dlagospodarzy a pechowo dla gości. Dzięki za mecz i powodzenia dalej w lidze smile.gif

Zawodnik meczu:
TONI strzelec jedynego gola w tym meczu.

jarek

14 kolejka
jarek gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Luiz Adriano
Luiz Adriano
Eduardo

Opis:
Derbowe spotkanie dwóch ziomków z jednej okolicy. Jak zwykle obfitowało w wiele sytuacji i zagrożeń pod bramką. W tym meczu jednak mimo, iz za faworyta można było obstawiać CSKA, to jednak lepsi okazali się gracze z Ukrainy. Bardzo dobrze dobrana taktyka w obronie sprawiła, że gracze CSKA nie byli w stanie zrobic choćby jedną stu procentową okazję. Jedna bramka Vagnera Love to wszystko na co było stać graczy z Rosji, w dodatku padła po głupim błędzie obrony Szachtaru. Piękne trzy bramki 'gviazdy10' i po meczu. Brawo za taktyke...!

Zawodnik meczu:
Luiz Adriano - piękne bramki z dystansu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.