Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/4 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Puchar Ligi IO
Milerinho
Czas na rozegranie do środy 30 marca !!

Tą rundę gramy już na nowym patchu v.2.

Gramy mecz i rewanż. W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Regulamin również.

Pary 1\4 Pucharu Ligi IO

Mani3k - Stalowka 3-0 ; 3-0
jarek - Boby1908 3-6 ; 2-3
ufo1987 - Borozdw 5-0 ; 2-2
ogryz - gapa 3-4 ; 3-5
gapa

1 mecz
ogryz gapa
Screeny:

Strzelcy:
Franco Jara
Gaitan
Cordozo
Cavani
Cavani
Hamsik
Lucarelli

Opis:Bardzo fajny mecz w ktorym bylo duzo akcji no i bramek.

Zawodnik meczu:
Cavani

2 mecz
gapa ogryz
Screeny:zaraz po rozpoczeciu 2 polowy rozlaczylo nas, z mojej przyczyny przy wyniku 4-3 dla mnie
a ss ponizej sa z 2 polowy:

Strzelcy:
Weldon
Weldon
Weldon
Lucarelli
Cavani
Cavani
Sosa
Hamsik

Opis:Mecz w ktorym od poczatku przeważali gracze Benfiki i strzelili 3 bramki. od tego momentu grac zaczelo napoli no i 5:3

Zawodnik meczu:Weldon

Boby1908
1 mecz
Jarek Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
To ic
Rahimic
Necid
Karagounis
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Katsouranis
Opis:
Do przerwy przewaga gospodarzy udokumentowana trzema bramkami.Jednak po przerwie obudził się lider drużyny i pokazał teatr jednego aktora.Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Djibril Cisse

2 mecz
Boby1908 Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Govou
Leto
Vagner Love
Necid

Opis:
Mecz ten od początku pod kontrolą gospodarzy. Zdawałem sobie sprawę z faktu iż wygrałem pierwszy mecz trzema golami i chciałem to utrzymać. Grałem spokojnie w tyłach nie pchając się na siłę do przodu.Jednak po zdobyciu dwóch bramek poczułem się zbyt pewnie i mogło się to zemścić. Do 82 minuty było 2-1 (awans był już praktycznie pewny, ale zwycięstwo w tym meczu niekoniecznie). W 82 minucie padła trzecia bramka, która uspokoiła, a zarazem uśpiła gospodarzy , bo w doliczonym czasie gry goście zdołali strzelić bramkę.Dzięki za mecze.

Zawodnik meczu:
ufo19

1/4 finału
boro ufo
Screeny:

Strzelcy:
Bastos
Lacazette
Lacazette
C. Delgado
C. Delgado

Opis:
Co tu dużo mówić, mecz pod dyktando Francuzów, którzy kontrolowali grę w każdym możliwym aspekcie co odzwierciedla wynik 5:0 i mega nadwyżka na mecz rewanżowy. Chyba nigdy tak dobrze mi się nie grało w obronie on-line jak dziś. Włosi ograniczali się do rzadkich i krótkich aczkolwiek groźnych kontrataków.

Zawodnik meczu:
Cała ekipa Lyonu, jeden z najlepszych meczy w sezonie gdzie zawodnicy dali z siebie wszystko.

1/4 finału
ufo Boro
Screeny:

Strzelcy:
Rocchi
Rocchi
Gourcuff
Bastos

Opis:
Bardzo podobny przebieg meczu jak na Stadio Olimpico w Rzymie, tym razem jednak wynik remisowy i to Lyon jest w najlepszej czwórce. Myślami już w meczu z Villarrealem, groźnym przeciwnikiem, którym jest Maniek.

Zawodnik meczu:
Gomis - pomimo że nie strzelił żadnej bramki brał na siebie cały ciężar gry, rozgrywał, podawał, odbierał, biegał jak szalony i wypracowywał kolegom bardzo groźne akcje, a nie taka miała być jego rola wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.