Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pierwszoligowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44
W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z pierwszą ligą.
lukasz44
Losowanie będzie na dniach : dziś\jutro\max w weekend.
Wyszło tak dlatego że mamy pewne kłopoty, więc bądżcie wyrozumiali smile.gif

Wystartujemy gdzieś w tygodniu (może Środa) aby każdy mógł ograć się z ekipą... smile.gif
donkryst

4 kolejka
ufo1987 DonKryst
Screeny:

[b]Strzelcy:
Vela
Vela
Vela
Odemwingie
Odemwingie
Graham Dorrans
Jerome Thomas

Opis:
Tak się skończyła nasza potyczka. Po strzeleniu gola na 0:7 ufo wyszedł z meczu, a potem napisał mi, że pier**** tą całą ligę i rezygnuje. Jest to dla mnie bardzo dziwne zachowanie, gdyż pamiętam jak kiedyś graliśmy i nigdy się tak nie zachowywał. Cóż... dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Vela - hattrick.

JustMe1987
Nie jest to pierwszy raz kiedy ten ligowiec nie potrafi utrzymac nerwow na wodzy. Takie zachowania jest absolutnie nie tym czego szukaja inni ligowcy w tej zabawie.. Proponuje przyznac mu nagrode pieniezna za honorowa postawe fair play wacko.gif
lukasz44
CYTAT(JustMe1987 @ May 17 2011, 18:38) *
Nie jest to pierwszy raz kiedy ten ligowiec nie potrafi utrzymac nerwow na wodzy. Takie zachowania jest absolutnie nie tym czego szukaja inni ligowcy w tej zabawie.. Proponuje przyznac mu nagrode pieniezna za honorowa postawe fair play wacko.gif

Dożywotni ban na ligę ISS będzie nagrodą odpowiednią wink.gif
O fair play nawet tu nie wspominajmy (nie dziwię się czego w każdej lidze pobyt ufo na dłuższą metę kończył się banem), na szczęście nie zdołał nam jeszcze popsuć zabawy bo ledwo ruszyliśmy, heh może i nawet lepiej niż potem się męczyć i słuchać lamentów wink.gif

I liga zostanie zmniejszona do 19 osób, terminarz też będzie niebawem poprawiony smile.gif
WKS
Hmm , z jednej strony sie nie dziwie ufo że sie zdenrwował gdyż nikt nie lubi grac "odgrzewanymi kotletami " no chyba ze sa wyjatki to przepraszam. Jednak zachowanie do takiego stopnia jest niewyobrażalne . Mam nadzieje ze sytuacja sie nie bedzie powtarzać bo tamten sezon konczylismy w 15 ... Moge jeszcze dodać myśl , że przecież wiedział co wybierał [ sam sie godził na słabe druzyny] .
Mani3k
Ludzie bądźmy poważni!
Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia rezygnacja w tym sezonie! dry.gif
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ May 17 2011, 22:56) *
Hmm , z jednej strony sie nie dziwie ufo że sie zdenrwował gdyż nikt nie lubi grac "odgrzewanymi kotletami " no chyba ze sa wyjatki to przepraszam. Jednak zachowanie do takiego stopnia jest niewyobrażalne . Mam nadzieje ze sytuacja sie nie bedzie powtarzać bo tamten sezon konczylismy w 15 ... Moge jeszcze dodać myśl , że przecież wiedział co wybierał [ sam sie godził na słabe druzyny] .

Odgrzewany kotlet ? Przez dwa sezony z rzędu grałem Udinese Calcio, ale nie miałem o to do nikogo pretensji... Sam sobie tak wylosowałem w końcu... Zachowanie ufo świadczy po prostu jaki jest i tyle, choć tak jak mówiłem lepiej teraz niż w środku sezonu...

Też licze że skończymy ten sezon w 19-stu smile.gif i że zostali sami poważni ludzie ...
Matis08
Jedyna liga w której zagościł do końca była prowadzona przez jego samego, tam mógł robić co chciał smile.gif
Pamiętaj tutaj w Lidze Niemieckiej też wyszedł jakoś przy wyniku 7-1 chyba ..

Ta sama drużyna była zapewne jednym z powodów takiego zachowania, a wynik 7-0 przelał czarę goryczy ..

Pewnie sobie myślał, że z Don Krystem łatwo mu pójdzie tongue.gif
Tsu
Po prostu jest zanerwowy by grac moze kiedys jak opanuje emocje to wroci pod innym nickiem bo pod tym bedzie sie wstydzil smile.gif
A co do druzyn to jestem troche rozczarowany ich dobrym poziomem raczej inaczej wyobrazalem sobie slabe druzyny te sa prawie tak samo mocne jak w poprzednim sezonie wiec wlasciwie zadnej roznicy nie czuje.Za to mam nadzieje ze w kolejnym sezonie beda prawdziwe slabe druzyny.
Matis08
Racja, dlatego obstawałem za tym, żeby ekipy zamienić ligami. Wtedy byśmy mieli słabsze smile.gif Pokroju Stoke, WBA itp
lukasz44
Przestańcie, było głosowanie listy zostały przyjęte i nie ma już nawet po co do tego wracać...

Przy następnym sezonie będzie pole do dyskusji...
donkryst
CYTAT(Matis08 @ May 18 2011, 18:22) *
Racja, dlatego obstawałem za tym, żeby ekipy zamienić ligami. Wtedy byśmy mieli słabsze smile.gif Pokroju Stoke, WBA itp

Staaaary - WBA słabe ? tongue.gif Zagraj sobie nimi tongue.gif pod każdą taktykę można nimi zagrać i wychodzi Ci niemal wszystko. Gra mi się nimi chyba nawet lepiej niż w zeszłym sezonie Sunderlandem. A co do tego, że myślał, iż łatwo mu ze mną pójdzie, to w to wątpię, gdyż grałem z nim nie raz nie dwa, i chyba wiedział, czego może się po mnie spodziewać.
dj_adriano
z racji tego ,że w tygodniu powinien pojawić się na forum opublikowany mecz kolejki pomiędzy DonKryst i dj_adriano chciałbym gorąco zachęcic wszystkich do obejżenie tego meczu od pierwszej do ostatniej minuty nie sprawdzając wcześniej wyniku ,gdyż moim ,Dona i JustMe zdaniem był to na prawde wyborny mecz ,w którym daliśmy niezłe show i pokazaliśmy kawał dobrej piłki.. w meczu było wszystko czego kibice oczekuja czyli ladne akcje,piękne gole, emocje i dramaturgia do ostatniej minuty dlatego jeszcze raz serdecznie polecam dokladne obejrzenie calego spotkania bez wczesniejszego zerkniecia na wynik happy.gif bo na prawde.. oj dzialo się dzialo tongue.gif
donkryst
CYTAT(dj_adriano @ May 23 2011, 20:21) *
z racji tego ,że w tygodniu powinien pojawić się na forum opublikowany mecz kolejki pomiędzy DonKryst i dj_adriano chciałbym gorąco zachęcic wszystkich do obejżenie tego meczu od pierwszej do ostatniej minuty nie sprawdzając wcześniej wyniku ,gdyż moim ,Dona i JustMe zdaniem był to na prawde wyborny mecz ,w którym daliśmy niezłe show i pokazaliśmy kawał dobrej piłki.. w meczu było wszystko czego kibice oczekuja czyli ladne akcje,piękne gole, emocje i dramaturgia do ostatniej minuty dlatego jeszcze raz serdecznie polecam dokladne obejrzenie calego spotkania bez wczesniejszego zerkniecia na wynik happy.gif bo na prawde.. oj dzialo się dzialo tongue.gif

Myślę, że nie zawiedliśmy w najciekawszym meczu tygodnia. Po obejrzeniu materiału jeśli mogę prosić, to napiszcie jak wrażenia, czy jakieś zagrania Wam się podobały, i jakie, wg Was popełniliśmy błędy. Z góry dzięki smile.gif
Matis08
Rozmowa przeniesiona z :
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=332936

CYTAT(WKSRKS @ Jun 23 2011, 20:22) *
Przepraszam, że sie wtrące ale Młody jest graczem eee ? Innym ? Troche ma za duże Ego i często narzeka przez co można dostać padaczki tongue.gif ale umiejętnosci mu odmówić nie można i szczerze mowiąc troche dziwi mnie to że od "Tak" by przegrał mecz takim wynikiem. No ale "róbta co chceta", ale dla mnie to chyba nie był mecz w "dobrej jakości".

Ostatni raz się wypowiem na ten temat.

Nie nie jestem innym. Tak narzekam, ale taki mam charakter. Nie lubię przegrywać. Staram się poprawiać i panować nad sobą ale tu gapa wytrącił mnie z równowagi w rozmowie po rozłączeniu i to był błąd, że zgodziłem się dograć go od razu. Jeszcze samą decyzję podejmować 5 minut i co chwilą ją zmieniał..
Moja wina.

Nie chodzi mi o przegraną. Chodzi mi o jego zachowanie. W tamtym sezonie gdy to ja strzeliłem bramkę dj_adriano też utworzyła się dyskusja na temat tego jaki powinien być wynik. Nie zasłaniałem się żadnym regulaminem ani tym co mi "lukasz powiedział, bo z nim rozmawiałem". Zagraliśmy od nowa. Potem rozmowa zmieniła swój temat i przeniosła się na mnie. A to, że niby jestem tym lepszym a reszta tymi gorszymi itp itd etc.

Dlatego teraz nie chcę tego ponownie, ale nie pozwolę na to aby znowu mnie ktoś oczerniał i do tego wypisywał bzdury.

Zagraliśmy, wygrał. Mogę winić tylko siebie że do tego doszło.

Ale niech nie próbuje na siłe znowu wnieść zamęt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.