Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finał Pucharu Ekstraklasy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1 > Puchar Ligi
JustMe1987

Obowiazuje szablon i regulamin ligowy z wyjatkiem ilosci zmian ktora wynosi 6!

snajper1929 vs JustMe1987

Gramy mecz i rewanz. Jesli mimo wszystko awansu nie uzyska zadna z druzyn po dwoch rozegranych meczach nalezy rozegrac trzecie spotkanie z wlaczona dogrywka i karnymi. Rzecz jasna zasada podwojnych bramek nie obowiazuje w 3 spotkaniu.

Czas na rozegranie spotkan jest do 04 września.
JustMe1987

#Pierwszy mecz
JustMe1987 snajper1929

Screeny:

Puri
Chinyama
Janczyk
Manu

Opis:

Mecz w ktorym wydawalo sie ze bylem wyrownanym przeciwnikiem ale to tylko dlatego ze snajper staral sie grac przynajmniej troche inaczej niz zwykle. W drugim zagral w swoim stylu i ogolil mnie niemilosiernie. Szkoda ze moje pojedynki z nim zawsze koncza sie porazka bo pozniej jak sie trafia w terminarzu na takiego rywala to sie grac odechciewa.. Mamy za soba juz jakis kilkanascie pojedynkow i w tym jeden zremisowalem i reszte przegralem przewaznie wysoko. Mam nadzieje ze juz sie w online nie spotkamy. Na koniec gratuluje wygranej bo jest zasluzona skoro bylem bezradny w rewanzu to i nie mialem prawa myslec o zgarnieciu tego trofeum.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

Zgaszenie pilki klatka piersiowa.. polobrot i huknal z powietrza nie do obrony. Taki ladny gol na pocieszenie.. Szkoda ze fraps mi zamulil i nie nagralo sie jak trzeba;/

snajper1929

snajper1929 justme
Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Edi Andradina
Edi Andradina
Edi Andradina
Edi Andradina
Puri

Opis:
Po pierwsze przepraszam że tak późno ww tamtą niedzielę zapomniałem a potem nie miałem dostępu do screenów. Po drugie nie wiem jak mam odbierać opis 1 meczu w wykonaniu Justa bo jak wyraźnej różnicy w swojej grze nie widziałem po prostu w 2 meczu wykorzystywałem sytuację których podobnie dużo stworzyłem w 1 spotkaniu poprzez dość radosną grę Legionistów w obronie i okazje do szybkich kontr. Jeśli jest to jakiś atak na mnie to nie za bardzo rozumiem jego podstawy. smile.gif

Zawodnik meczu:

EDI - wiadomo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.