Orange_91
Dec 22 2011, 10:40
1. Oddajemy głos na jednego z patchmakerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2011), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
Jamnik
Dec 22 2011, 14:52
Trudno moim zdaniem oddać głos na jednego z użytkowników, gdyż uważam, że mocno nie na miejscu byłoby wymienienie kogoś indywidualnie z grupy ludzi tworzącej PES 6.5 Patch. Zatem mój głos, bądź będzie nieważny, bądź ląduje dla P-E Patching Group
Orange_91
Dec 25 2011, 13:49
P-E Patching Group bo się chłopaki naprawdę napracowali.
mcraczek
Dec 25 2011, 13:58
Zgodzę się z opiniami powyżej i również głosuje na P-E Patching Group zaś drugie miejsce dla Walczu i jego genialne stadiony.
czubinho
Dec 27 2011, 16:55
Poza konkurencją jest grupa PE-Patchning Group, ale mój głos powędruje do Walczu.
To on stworzył nowe polskie stadiony, na które był wielki popyt w naszej społeczności. Gra ciągle na San Siro czy Bernabeu zaczynała się nudzić chyba nie tylko mnie, ale połowie graczy. A Pepsi Arena wcale nie odstaje od tych aren, a to tego chyba najważniejsze: Jest to nasz, Polski stadion, który świetnie prezentuje się w "szóstce" Mi się udziela nastrój nacjonalistyczny, kiedy gram na tym stadionie(wkońcu coś Polskiego, czym można się pochwalić ). Wielki plus dla Walczu.
Milerinho
Dec 27 2011, 19:12
P-E Patching Group - pojawil sie w końcu 6.5 to glos moze tylko w jednym kierunku powędrować.
lukasz44
Dec 27 2011, 20:01
walczu
Dlatego aby nie stracił motywacji co więcej stworzył jeszcze jakieś stadiony przed Euro 2012
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.