Dlaczego kitsy polski na template do Pes4 a kitsy Evertonu do Pes5? Strasznie słaba jakość logosów.
Polska do PES 4, bo robiłem do 4 kiedyś
Goofy jakie/jaki modele mogą być dobre dla Evertonu, bo ja się na tym nie znam?
Źle nie jest, logosy dobrze zeskalowane, w miarę dobrze umieszczone, niestety rozmyte. Słabe szycia. Poprawa jest.
dzialaj dzialaj przydadza sie do patcha
thx
#Chałwa
Dec 28 2012, 17:42
Może dodałbyś jeszcze logo Orange Sport, a poza tym mały błąd: stroje nike, a opaska kapitana pumy.
Nie no... mogą być, przydadzą się. Tak jak GooFy, trochę rozmyte logosy na strojach.
Na serio w away Termalica nie ma swojego herbu?
#Chałwa
Dec 29 2012, 13:20
a bramkarskie kiedy wydasz ?
nie wiem, ale to będą edity, bo bramkarskie są trudne (
takie jak te
mały odskok od Niecieczy,
Barca 2013/14 Home HD 60% - jakieś niedoróbki z logami, i rękawy zostały do dokończenia
Template by gollomena7
przemosekk
Dec 31 2012, 23:06
masz może ten template ale bialy?
http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.p...mp;postcount=78ten template jest biały, tylko ma dużo róznych udziwnień,
ściągnij psd, w nim jedna z warstw jest taka
przemosekk
Jan 1 2013, 12:25
Dzięki wielkie NLP

Jeszcze jedno pytanie mam do Ciebie. Czy masz może template stroju sędziowskiego wraz z butami??
nie posiadam, ale zrobiłem konwert z normalnego, nawet nie wiem jakiego autora, trochę kiepska jakość, bo podstawowa rozdzielczość to 800/400, ale lepszej nie widziałem, może nie być idealnie, ale 3maj, 10 minut roboty
przemosekk
Jan 1 2013, 15:50
Dzięki wielkie na pewno się przyda
#Chałwa
Aug 30 2013, 10:12
Puszcza zaje, czekamy na więcej
W miarę ok. Spróbuj nałożyć jakiś efekt na szycia, jakiś overlay, soft light lub coś w tym stylu, bo takie "gołe" na zmniejszonym opacity nie wyglądają zbyt realistycznie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.