El-Hadji Diouf-
6.5 mlnPozycje :
PB, CN,SNajlepszy mój gracz, perełka, jednak chce odejść. Ci co ze mną grali, wiedzą, że jest mocny. Sprzedaję go, ponieważ nie ukrywam, chcę na koniec swojej kariery spróbować grać kimś innym. Sprzedałem najlepszych graczy jak Odemwingie czy Liedsona.

Sergio Garcia-
2 mlnPozycje:
NŚ, CN, PBŚwietny zmiennik, w ostatnim sezonie zdobył 14 bramek. W tym sezonie grał jako zmiennik, dlatego chętnie go sprzedam.

Santa Cruz-
4 mln Pozycje-
NŚNajlepszy strzelec obok Kezmana w tym sezonie. Świetna gra głową i uderzenie. Sprzedaję Roque, bo chcę spróbować grę innym napastnikiem.

J. Pereira-
5 mlnPozycje:
CN, PB, SŚwietny szybki skrzydłowy, jednak zmieniłem formację i brak miejsca dla niego. Szybkość, strzał z obu nóg i celność to znaki rozpoznawcze Pereiry.

P. Guerrero-
5.5mlnPozycje-
NS, OP, SNajlepszy strzelec w drużynie w poprzednim sezonie. Ponad 30 bramek, podpora całęgo zespołu. 6 mln to i tak niewielka suma za tak skutecznego zawodnika. Sprzedaję go, bo robię czystki.
M. Borriello-
5.5 mln ( Kupiony za bodajże 8 mln)Pozycja:
NŚNiezwykła celność strzału, dobrze czuje się na 5 m. Idealny dla graczy, opierających swoją grę na dośrodkowaniach. Sprzedaję, bo robię czystki.

Adriano-
2 mlnPozycja:
NŚNapastnik kupiony last minute. Niestety przy tylu napastnikach gra rzadko. Oddam w dobre ręce. Tak jak Boriello- idealny dla tych, którzy często grają wrzutkami.

Ziani-
4.5- 5 mlnPozycja-
OP, ŚP,PBPodstawowy pomocnik Espanyolu. Chcę spróbować innych graczy jeszcze na tej pozycji. Szybki, zwrotny, świetne podanie. Idealny na ŚP i OP. Może graćna PB

Joan Verdu-
2 mlnPozycja-
OP,ŚPJak jest w formie gra w pierwszym zespole. Gra na zmianę z Zianim. Typowy playmaker, ze świetnym przeglądem gry.

Vladimir Weiss-
2.5 mlnPozycja-
PB, OP, SSzybki, zwrotny, trudny do zatrzymania. Idealny kandydat na PB/S. Sprzedaję, bo za dużo mam graczy w przodzie. Jest z niego duża pociecha.

Willian- 6 mln (Wart 20 mln!)Pozycja-
PB,OP,CNŚwietny zakup, jednak ma chłopak pecha. Keżman jest nieco lepszy i gra na tej samej pozycji. Willian musiał zadowolić się ogonami. Sezon wcześniej ratował mi 4- litery wiele razy. Świetny zawodnik, szkoda takich graczy sprzedawać. Nie potrafię grać takimi drogimi graczami. Umiejętności posiada fenomenalne, jednak nie potrafięich wykorzystać.

Datolo-
2 mlnPozycja-
PB,CPB, OPKupiony w letnim okienku. Syn marnotrawny. Nie wiedziałem, że Risse będzie dostępny, więc kupiłem datolo w zastępstwie na LO. Jak się okazało teraz mam 3 LO ;/

Jean II Makoun-
8 mln (Kupiony za bodaj 16 mln!)
Pozycja-
ŚP,DPKupiony za 16! Znakomicie czuje się w środku pola. Gra w pierwszym składzie. Rządzi w środku, jednak jestem zmuszony go sprzedać. Nie stać mnie na jego utrzymanie ;/ Z bólem serca się z nim rozstanę. Czyści wszystko co może. Muszęgo sprzedać w związku z problemami z kasą ;/

Orlando Engelaar-
3 mlnPozycja-
ŚPSilny jak tur, idealny na ŚP/DP. Sprzedaję, bo mam już jednego kolosa takiego.

Cesar Delgado-
4.5 mln Pozycja:
CN, OP, PB, NŚByły gracz Lyonu, ze świetnym strzałem. Sprzedaję, bo za dużo graczy mam w przodzie. Uniwersalny, zwinny, z dobrym strzałem.

Didac Vila-
500 tysięcy Pozycja-
OB, OŚ

Oddam za obojętnie jakie pieniądze. Zajmuje miejsce w składzie.
Myślę, że ceny są niskie, jak na umiejętności graczy. Rozważę ofertę również za Salihamidzica, Rata, Forlina oraz Maxi Moraleza.