Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.espanyol.pl
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Espanyol
Jason Bourne
Słaby start Pericos

Nie tak wyobrażali sobie start kibice i działacze Espanyolu. W pierwszych czterech kolejkach zdobyli tylko 3 pkt, 3 razy remisując i raz przegrywając. Przełomem okazało się spotkanie 5 kolejki z Nachosem, wygrane wysoko 7-0. Jednak wcześniejsze mecze zaniepokoiły prezesa Espanyolu, dlatego trener został wezwany do jego gabinetu. O czym rozmawiali obaj panowie- tego nikt nie wie.

1 kolejka

Gapa (Wba)- Piecia (Espanyol) 4-4

Strzelcy:
Mutu
Bellamy
Bellamy
C.Lucarelli
Odemwingie
Guerrero
Santa Cruz
Samobój

O tym meczu działacze, trener i kibice chcą jak najszybciej zapomnieć. Brzydkie spotkanie dla oka i uratowany remis. Mecz wyrównany i zasłużony wynik.

piecia1990 (Espanyol) - Witu (Hoffenheim) 2:2

Składy:
Strzelcy:
Santa Cruz
Santa Cruz

Salihovic
Samoboj

Ciekawe spotkanie i już na samym początku prowadzenie 2-0. Później nastąpiło rozluźnienie i stracenie gola, a w ostatnich minutach fatalne zachowanie Alvesa spowodowało to, że Espanyol zanotował kolejny remis.

piecia1990 (Espanyol) - Wolrid (Athletic) 1:3

Screeny:

Strzelcy:

Guerrero

Javi Martinez
Rosicky
David Suazo

Zasłużone zwycięstwo gości, którzy robili co chcieli z zawodnikami Espanyolu. Pierwsza porażka w sezonie i to u siebie.

piecia1990 (Espanyol) - przemosek123 (Parma) 2:2

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Guerrero
Guerrero

Oduro
Jelen

Kolejne spotkanie bez zwycięstwa. Pomimo prowadzenia Włochów 2-0 po I połowie, Parma straciła w II 2 bramki, autorstwa Guerrero, który wszedł w 46 minucie. Mecz mógł się zakończyć zwycięstwem gości, którzy w ostatniej sytuacji meczu przestrzelili klarowną okazję. Gospodarze również mieli szanse na 3 pkt, ale nie wykorzystali ich. Remis na pewno nie satysfakcjonuje obu ekip.

nachos (Besiktas) - piecia1990 (Espanyol) 0:7

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
K. Asamoah
El-Hadji Diouf
Sergio Garcia
Sergio Garcia
Sergio Garcia
Seydou Keita
Guerrero

Znakomite zawody Espanyolu. Urządzili sobie w Turcji trening strzelecki. Besiktas pomimo starań, nie mógł przebić się przez znakomicie grającą defensywę katalońską. Wszystko tego wieczoru wychodziło. Dzięki temu zwycięstwu, odniesionym w takim stylu, kibice Pericos odżyli i uwierzyli na nowo w sukces w tym sezonie.
Jason Bourne
Espanyol obudził się w końcu z zimowego snu!

Piłkarze Espanyolu w kolejnych 5 spotkaniach zdobyli 13 pkt! To pozwoliło im awansować o kilka miejsc i w tej chwili plasują się na 6 pozycji. Niemoc strzelecka została przełamana, po słabych początkowych 4 meczach, nastąpiła seria 5 zwycięstw pod rząd i w dziwnych okolicznościach remis z Bragą.

T-Mac- Piecia1990 3-5

Strzelcy

Itamar x3

Guerrero x3
Odemwingie
Diouf

Opis:

Mecz pod dyktando Espanyolu. Piłkarze z leverkusen robili co mogli, jednak Pericos byli tego dnia nie do zatrzymania. Świetne spotkanie Guerrero, strzelca 3 bramek.

Piecia- Tobinho 3-1

Strzelcy:

Guerrero
Sergio Garcia
K.Asamoah

Jonas Guttierez

Opis:

Dziwny mecz, trudno było rozpracować rywali. Pomimo przewagi w posiadaniu piłki to gracze oddali więcej strzałów. Po 1 połowie prowadzenie Srok 1-0 i w przerwie zagotowało się w szatni Gospodarzy. Zmotywowani wyszli i te 45 minut to koncert Espanyolu. Pomimo starań, Sroki ni odwróciły losów meczu.

Piecia- Wąski 6-1

Strzelcy:

K.Asamoah 2x
Ziani
El-Hadji Diouf
Maxi Moralez
Sergio Garcia

Zamora

Opis:

Zdecydowana przewaga w całym meczu Espanyolu. Pierwsze 45 min to istna demolka w wykonaniu Pericos. Katalończycy niemalże nie wychodzili z połowy przeciwnika. Do przerwy było 4-0 W 2 Fulham zaczęło z większym impetem i to do nich należały te 45 min. Pomimo 6-1, rywal pokazał klasę w 2 połowie.

Grigorian- Piecia 1-2

Strzelcy:

Alex

Guerrero 2x

Opis:

Mecz bardzo trudny. Nowy trener Blackburn postawił ciężkie warunki przed podopiecznymi Piecii. Pomimo przewagi optycznej i w strzałach, Blackburn grało zoorganizowaną piłkę i pokazało dobry futbol. Dzięki 2 trafieniom już w pierwszych 10 minutach spotkania Guerrero, Espanyol mógł cieszyć się na koniec z wygranej. Brawo za walkę do końca. Z takimi graczami aż chce się grać. Nie było żadnego ciśnienia na wynik ponad wszystko, lamowania i podań na pustaka, czyli gry żeby tylko wbić. takich graczy potrzeba więcej!

Zibi75- Piecia 2-2

Strzelcy:

Omotoyossi 2x

El-Hadji Diouf
Odemwingie

Opis:

Mecz ładny dla oka, trochę takie piłkarskie szachy. Espanyol niepotrzebnie wyszedł defensywnie i mało piłkarzy brało udział w akcjach ofensywnych. Braga oddała więcej strzałów, jednak piłka częściej była przy nodze Espanyolu. Bramka na 1-0 dla Katalończyków autorstwa Dioufa uspokoiła nieco jego graczy i czekali schowani za gardą na ruch przeciwnika. I to był błąd. Dwie piłki do napastnika Bragi i robi się 2-1. O bramce na 2-1 nie będę dyskutował, ale wyznaję zasadę- ktoś lami- ja też lamię. Bramka dla mnie na miju miju i 2-2. Dzięki Zibi za spotkanie, zawsze się z tobą trudno gra.
Jason Bourne
Trzy zwycięstwa i 2 remisy. Espanyol w kolejnych 12 kolejkach niepokonany!

Piłkarze Espanyolu rozegrali kolejne 5 kolejek w II lidze. Odnieśli 3 zwycięstwa i 2 remisy. Obecnie rozegrali 2,3 mecze więcej niż przeciwnicy z czuba tabeli i zajmują 3 miejsce.

Piecia-Szopa 1-1

Strzelcy:
Odemwingie

Celozzi

Opis:

Dobry mecz obu ekip. Zasłużony remis. Obie ekipy badały się nawzajem i pierwsi na prowadzenie wyszli piłkarze z Niemiec. Jednak szalone ataki "Pericos" przyniosły efekty w postaci bramki Odemiwngie, któy w końcu przełamał się i zdobył ważnego gola.

Piecia-Kuba12-15 2-1

Strzelcy:
El-Hadji Diouf
Odemwingie

Van Wolfswinkel

Opis:

Dobre zawody w wykonaniu obu ekip. Jednak Espanyol grał mądrzej i to on dyktował warunki. 2-0 po pierwszej połowie rozluźniło drużynę z Hiszpanii i w II odsłonie to Kuba lepiej grał. Bramka w końcu z karnego pozwoliła mieć nadzieję na remis. Jednak Espanyol spokojnie dotrwał do końca i wygrał 2-1.

kksm-Piecia 3-4

Strzelcy:
Juninho
Giovinco
Giovinco

Odemwingie
Guerrero
Guerrero
El-Hadji Diouf

Opis:

Fantastyczny mecz w wykonaniu obu ekip! Zawsze świetnie mi się gra z kksm, bo mecze są niesamowicie zacięte! I tym razem nasi podopieczni nie zawiedli naszych i widzów oczekiwań i stworzyli istny teatr. Dwie szybkie bramki i byłem niczym Andrew Gołota w walce z Rayem Austinem, który po kilku sekundach leżał już na deskach. Nie sądziłem, że nastąpi pierwsza w tym sezonie "Remontada". Jednak tak się stało. Szybka odpowiedz i 202. Kksm strzela na 3-2 i tak kończy się 1 połowa. Druga odsłona to świetna gra obu ekip i nieco schowani za gardą Niemcy czekają na kontry. Espanyol się odsłania, stwarzając piękne widowisko. Gdy już sądziłem, że mecz zakończy się moją porażką, ten który dał punkt z Szopą zdobywa bramkę na 3-3! 78 minuta i mecz zaczyna się od nowa. Szalone ataki obu ekip, każdy chcę wygrać i 90 minuta na zegarach. Peruwiański napastnik zdobywa bramkę dającą3 pkt Espanyolowi. Trudny teren, przeciwnik walczący o mistrza i 3 pkt! w takich okolicznościach. Najlepszy mój mecz w tym sezonie.

barthinio-Piecia 2-2

Strzelcy:

Hunt
Djebbour

Tchoyi
Sergio Garcia

Opis:

Kolejna 2 pod rząd Remontada w tym sezonie. Ja grałem przeciwnik strzelał bramki. W dodatku 41 minuta czerwona kartka dla Makouna i karny. Asamoah podchodzi i ... przestrzela. Mogło być 2-2 po 1 połowie i cały 45 minut w przewadze, a skończyło się 2-1. Wcześniej bramkę na 2-1 zdobywa niezawodny wielki Tchoyi. Druga połowa to bicie o mur piłkarzy Espanyolu. Za bardzo chcieli wejść w bramkę Katalończycy, a to nie przynosiło zamierzonych skutków. Chyba już wszyscy myśleli, że nic więcej nie da się zrobić, brak szczęścia i 0 pkt, aż nagle 90 minuta i piłka przed polem karnym trafia do Sergio garcii- do 90 minuty w takich sytuacjach dryblowałem i traciłem piłkę. teraz postanawiam uderzyć. Ślimak prosto w bramkarza i .... GOL !!! 2-2 i pkt wywieziony z Grecji.

Piecia-filips08 4-0

Strzelcy:
El-Hadji Diouf
Guerrero
Guerrero
Odemwingie

Opis:

Mecz pod dyktando Espanyolu. Pierwsza połowa i 4-0. Nie mogłem znaleźć motywacji na 2 połowę i to ona należała do Filipsa. Jednak mądra gra w obronie i nieporadność w ataku sprawiła, że mecz zakończył się wynikiem 4-0. Kolejny świetny mecz Guerrero.
Jason Bourne
Jedenastka sezonu, wybrana przez kibiców:

Jason Bourne
Najlepszy zawodnik:

Paolo Guerrero

& Somen Tchoyi

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.